Здравейте.Аз съм момче на 16 години ето го и моят случей:Преди 1 година бях на екскурзия от училище а на предишния ден бях скъсал с гаджето ми.Беше ми ужасно защото я харесвах доста и цял ден ми беше кофти.Един от мойте приятели доиде и ми даде савет че за да забравя момиче най-лесния начин е да си намеря друго и да не мисля за предишното е послушах го и и това явно ми беше грешката.Преди бях чувал че момичето с което се пробвах ме било харесвало много и т.н и реших да действам ОБАЧЕ вечерта направих грешката да се напия и нищо не направих .На другия ден вече трябваше да се връщаме и изобщо не ми се занимаваше със такива работи .Върнахме се в София и започна лятната ваканция от тогава 3 месеца не съм я виждал тя замина за чужбина и така я забравих но идва 15 ти септември и в главата ми проблясва някакви спомени за екскурзията.Минават 2-3 седмици нея я няма на училище и аз си мисля че вече се е преместила и никога повече няма да я видя и по едно време поглеждам през прозореца и я виждам как идва към училище и се зарадвах адски много.След този ден си мисля вече само за нея и осещам че нещата отиват към влюбване но аз нищо немога да направя за мен съществува само тя и никоя друга.За 1-2 месеца супер много се зближихме станахме супер добри приятели и идва друга екскурзия на нея вече си казвам че няма да се напивам нищо няма да правя само да тръгна с нея така и стана нищо не съм правил обаче ми я взе един от мойте "приятели" тогава вече неможах да издържа отидох в мойта стая напих се и се оказа че от накякаде набарах нож и тръгвам да го търся по стаите да го убия добре че ме спряха че иначе незнаех кво правя и щтех найстина да го убия.От тук вече ще ви разкажа на кратко шото много дълго стана.Прибираме се на към София аз съм си пуснал няква сдухана музика и съм заспал отварям си очите и я виждам как реве.2 дена след като се върнахме реших да и кажа какво изпитвам към нея(въпреки че тя вече се беше досетила)и тя каза че не искала гадже точно сега иначе ако искала гадже нямала да се замисли изобщо.Е добре това сега как да го разбирам с една дума ми каза в очите ИЗЧЕЗВАЙ или че изпитва някакви чувства към мене обаче не иска да ходиме тва се чуда ве4е няколко седмици и немога да си отговора.Вие как го разбирате тва според вас какво е искала да ми каже с тези думи
П.П:Пропуснах да кажа че след като ми каза тея думи ме гушна и после я виждам в коридора пак реве....