.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Град
    Бургас

Отношението на родителите....

Как се отнасят родителите ви към приятелят или приятелката ви ? Злоупотребяват ли по някакъв начин с тях...?

Град
    При сенките
    Za da ne se stiga do takiva konflikti ne gi zapoznavam nikoga,kolkoto i priqtelkata mi da e imala jelanie nikoga ne gi zapoznavam,nemislq che e tqhna rabota i che sum dlujen da davam otchet s koi sum,puk izpadam v nervna kriza kato chuq da obsujdam nqkoi moi poznat i zatova ne gi zapoznavam s nikoi!!!
    Requiem for a dream....

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Ако вашите не ви обръщат достатъчно внимание и не им споделяте, следователно няма как да следят отношенията ви с хората около вас. Тъпо е когато баща ви не знае на колко години сте и да те мерне с някое момче/момиче и да ти каже с некъв смотан тон "ъхъ-хъ, тва гаджето ли беше?", тогава е супер изнервящо, защото кво ли го вълнува него личния ти живот. Поне да знаеше къв цвят са ми очите..
    Иначе мама е пич и се държи добре с приятелите ми и гаджето (когато има такова), тъй, че само с мама ги запознавам.
    П.П. Ногу обичам мама

Голям фен
    Град
    Нейде из Европа, по-точно Виена
    На6те до сега съм запознавала с двама мои приятеля - бив6ия и сега6ния. От сега6ния са много доволни, харесват го, той 4есто идва у нас и остава за ве4еря, брат ми супер съ6то му се кефи (на 7 е ), за6тото си играе на некфи игри и се бият двамата... :P Аз съ6то познаван неговите и доколкото знам и забелязвам и те ме харесват. А мама по4ти винаги е запозната с това с кого излизам, а тате разбира в последствие...
    "Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."

Голям фен
    Нашите са винаги много яки.Запознавам ги с гаджето и ми е супер кеф после тати като ме базика.
    I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Честно казано нашите нямат никакво отношение към него. Едно време се бяха сближили много с бившия ми приятел и след като скъсахме беше кофти положение. Дори майка ми ревеше Сега мисля да не стават толкова близки, за да не се получи същото нещо.

Град
    Пловдив
    нашите винаги са позитивно настроени и доста често си ма побъзикват

Нашите се отнасят с разбиране и избягват да коментират тази тема.Майка ми харесва гаджето ми, а баща ми не чак толкова.

I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.

Не как да злоупотребяват не наще са много печени никога нищо не са ми казали за приятелките ми.
    Vladoka rulzzz

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    Нашите не го харесват приятеля ми, но все пак аз съм с него, а не те. Не злоупотребяват хаха
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

Мега фен
    Град
    SF
    Кхх! ами наште винаги го юркат да ме изпраща до нас. Вманиа4или са се на тема изпращане. "Той е мом4е, трябва да те изпрати, за него няма проблем да си ходи сам по тъмното!". Не 4е злоупотребяват, ама са ми забавни. Много ги е страх милите да не ме хване някой "лош 4и4ко" Нищо 4е бая одъртях за такива притеснения.. имам 4увството 4е и на 50 да стана, пак ще ме мислят

Робинята на Quench

Отнасят се прекрасно, както и той към тях. С баща ми се сдушиха покрай компютрите и на него се осланям да ми вкара мъжа в правия път, че мен не ме слуша.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Днес не бях на училище, само защото цял ден говорих с майка ми за приятелката ми /първо споделяне с нея/ ...

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    Кхх! ами наште винаги го юркат да ме изпраща до нас. Вманиа4или са се на тема изпращане. "Той е мом4е, трябва да те изпрати, за него няма проблем да си ходи сам по тъмното!". Не 4е злоупотребяват, ама са ми забавни. Много ги е страх милите да не ме хване някой "лош 4и4ко" Нищо 4е бая одъртях за такива притеснения.. имам 4увството 4е и на 50 да стана, пак ще ме мислят
    И при мен така, много държат да ме изпраща.. че и не до входа ами до горе.. )
    А там за.. злоупотребяването.. имат го за няква лимонка ( най-вече баща ми ) иии супер много ме дразни това... карали са го да ходи до магазина поне 20 пъти..,да ми плаща интернета..и какво ли не. Разбирам да беше веднъж... ОК ама.. И той моя им се навива.. няма как да откаже..все пак зет ше им става:Р.. и направо кипвам.. Казах на баща ми да престане.. ама той - "Тва си е наша работа, ти кво се бъркаш.."

Най-голямата война в моя мини-живот ... Неам думи да описвам кво ста

мда аз винаги ги уведомявам кой е зета....и те нищо не казват...той идва у нас...кажат си здрасти питат го как ала бала и тва е...никога не са ме упреквали за избора ми или нещо от рода.. :P ся даже понеже нямам гадже..все ме базикат и ми викат ..."няма ли да нни запознаеш сновия зет>"?

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Az ne im kazvam 4e si imam priqtel...nito smqtam da gi zapoznavam,zashtoto znam kakvo shte stane.Shte ima edni karanici i neudobni vyprosi.Predpo4itam da ne znaqt.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си