- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Възможно ли е причината да харесвам и момчета...
Значи на 15 съм и си нямам още гадже. Всички си имат,само аз неКогато лъскам се възбуждам и на момичета и на момчета.
Също така по улицата някои момчета ми се виждат симпатични!
Ама не искам така!!! Не искам да съм някъв гей,ама..
Възможно ли е от липсата на приятелка да почват и момчета да ме кефят??
Миии..к'фо да ти кажа![]()
Трябва да си хванеш некоя зада разбереш окончателно![]()
![]()
![]()
![]()
А,моя съвет към теб е да не се заглеждаш по момчетата,щом те кефят![]()
|rTm|RaZgRaD.TeAm.#AwP_MaS7eR#PsIhO-MaN
Ами опитвам се,но като не се заглеждам и не мисля за момчетата,а само за момичета, и жаждата става все по-голяма![]()
Ми значи си бисексуален...![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
всяко момче (поне по мое мнение) минава през периода дали не съм пеедал о мама му дано не съм и така... още е рано да с екаже кат станеш ан 20 ше се осетиш сам![]()
неподходящо съдържание на текст в подпис!
Аз съм момче, но не забелязвам нищо друго от готини жени. Всичко с хуй за мен не съществува. А и не са ми притни мъжете, даже не мога да ги понасям да им гледам грозните мазни физиономии и за това не ги гледам, ами когато са пред мен гледам направо и не ги забелязвам или мижа, защото ме е гнус!
Хей пич, аз имах абсолютно същия проблем и написах тема тук. Малко по-различно я формулирах, но рпоблема ми е същият, но се надиявам, че всички са прави за това че е временно!
symnqva me moje da ti mine a moje da stane6 gay
slu6ai bim ponqkoga i nai uverenite v sebe si kato naprimer "vsi4ki s mujki polov 4len ne sy6testvuvat za men"se okazvat nai golemite geiove imenno ot tvyrda samouverenost i prekaleno jenkarstvo taka 4e spx dori i da si gei kvo tolkova tova si si ti i 6tom po te vyzbujdat mom4eta tva e vajnoto a ne da 4uka6 jenata i da ne te udovletvorqva
Първоначално написано от dinkisa
![]()
Пич аз си имам приятелка и искам да ти кажа , че е съвсем нормално да ти се види някое момче симпатичен,красив да ти напълни душата не повече...за възбуждането от мъжете явно е , защото си нямаш приятелкаПървоначално написано от bim_15
МАЛЕ,ПУБЕРТЕТСКА МУ РАБОТА... ВСИЧКИ МИНАВАМЕ ПРЕЗ ТОЗИ ПЕРИОД,АМА ВЗЕМИ ПОЧНИ И КУЧЕТА ДА ЗАГЛЕЖДАШ,НЕК'ВИ ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ ! ХАХАХА
neznam pich mene nikoga ne sa me kefili.i prez 15 sym minal... da ti kaja - pedal si.nqma ottyrvane ot tova kolkoto i da ne ti se iska.shtom se vuzbujdash ot muje lipsata na jeni v jivota ti e ochevidna.mili dushichki ste pedalchetata,nishto protiv - uspehi s mujete v jivota ti
Абе x5 ти си голям педал бе! Значи излиза 4е 66 % от момчетата на 15 трябва да се гейове, защото си нямат гаджета и не са имали. Ти не си наред, май ти се педал, а не той!!! Вземи и мисли повече какво говориш, защото момчето има проблем и е точно по целта на този хубав форум, но много ги мразя педали като тебе дето говорят глупости и нарочно разстройват тези които има проблеми!!! ПЕДАЛ!Първоначално написано от x5
ami to i az zaglejdam mom4eta ama tva e zaradi dreshkite koito imat a az ne
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от hetero
![]()
![]()
![]()
Ei bim are nqkoi put da se vidime nqkude.Da doide6 u nas.![]()
![]()
![]()
bim_15 слушай ме са кво ше напрайш... по-възможно най-бързия начин си намираш готина мацка! дори и курва! дори и за един път! ЧУКАШ ЧУКАШ ЧУКАШ и така мое и да спреш трансформацията в педал и да почнеш да харесваш само жени![]()
spoko, shtom se vyzbujdash i ot jeni ne si gey a si bisexualen. az kato bqh na 15 veche si bqh s utvyrdena orientaciq i ne moga da razbera zashto poveche hora kazvat che na tazi vyzrast ne moje da si naqsno sys sebe si... nelogichno zvychi. ama v kraina smetka kakvo znachenie ima sexualnata ti orientaciq? bydi si takyv kakyvto si (kolkoto i da zvuchi kato klishe), kato ne trqbva da prekalqvash s manierite na meka kitka poneje shte te smaje obshtestvoto (vse oshte si too small za nqkakva otkritost). vypreki che spored men si si bi (bisexualnite sa kato pogaleni ot angel -> podbirat nai-hubavite plodove i ot 2-te dyrveta :P)![]()
Ами незная сладък,но според мен нямаш никакъв проблем.Според мен всичко е до възраста и всичко ще премине само горе главата и да си намериш мацка!!!![]()
е лови там неква дето разбереш че та харесва и си мирясай на газа .
Плевен е града на вашите кошмари,тука раздаваме яко шамари!!!:P
Благодаря на всички, които бяха сериозниЩе се опитам да си намеря момиче в най-скоро време. Стискайте палци :P