.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 51
    Фен
    Град
    Plovdiv
    Zvuchi mi kato momche/muj , koito e ot malko gradche i vsichkite mu nadejdi sa v tova momiche,koeto moje bi e 1ta mu seriozna vruzka... Kakto i da e az imah priqteli koito 6 godini bqha zaedno i nakraq se razdeliha poneje si omruznaha ... taka che uspokoi se malko i izchakai momicheto da si pojivee oshte malko,poneje ako na tazi vuzrast stane maika shte q lishish ot mn hubavi godinki i nakraq celiq roman moje da zavurshi zle

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Въпроса е в това, че по тия балове яко се ебaт и не се замислят много. Особено щом балът е в чужбина почти 100% ще се напие и нае6e и това се случва често
    ИДИ с нея на бала :P Аз така бих направила..А и за децата .. изчакай малко,рано е още.Всеки гледа вече колкото се може по-късно да има деца,ти още от сега бързаш
    Да обичаш-значи да страдаш,да нямаш минута покой...Колко тежко е да знаеш,че този,когото обичаш никога вече няма да бъде твой.

Guest

Re: Искам деца от нея, тя се дърпа

Цитирай Първоначално написано от ейзича
    Ходим повече от 2 години и вече е време да си имаме деца. Тя изкласи гимназията и сега ще е абитюренка. Искам да и направя дете и да се венчаем но тя се дърпа. Възможно ли е да не смята връзката ни за сериозна или да иска да ме сменя с др,г? Сега отива да балува в Гърция и се притеснявам, че там ще ми изневери жестоко и аз няма да разбера нищо.
    Ti normalen li si deca we ! Q hoi se pregledai tupanar takuf ne si dobre !

Да си призная и аз на моя бал имаше с кого да правя секс, ама не го направих. А относно желанието ти да имате дете. Първо това е огромна отговорност и за двамата родители. Второ е свързано с много пари, като казвам много разбирай наистина много. Трето на тази възраст не е подходящо да се ражда, все още е рано. Аз преди време обяснявах, че съм против ранното започване на полов живот, но още повече съм против ранното раждане. Изключвам случаите когато няма друга възможност. Не е ли по-разумно първо да завърши някакво висше образование и тогава ако все още сте заедно и искате дете, тогава да си направите. Когато съм сигурна, че мога да осигуря всичко необходимо на детето си тогава ще го създам. Едно дете не трябва да търпи лишения заради родителите си. Защото как ще обясниш на едно дете, че си го създал без да можеш да му осигуриш стабилен и нормален живот, то няма да те разбере. Смили се и над майката. Нима искаш да работи като сервитьорка или чистачка с едно обикновено образование. Ще завърша с позната на повечето и много обичана от мен реплика "Ако обичаш някого пусни го на свобода. Ако той те обича ще се върне при теб. Ако не се върне, значи никога не е бил твой!"
    Създадох те от сънища и думи, от багри, от мечти и от безумие. Единствен ти да бъдеш на Земята, тъй както е единствена Луната.

Голям фен
    аве тука нема пост под 10 реда....мислители

*aDDicTeD To КюЧек `n` вОдКа *

Ne e li malko rani4ko za deca? Jiveite o6te malko i togava! Normalno e da ti se durpa...

Голям фен
    деца......пфф деца да гледат деца , я си стойте на гъза...

*aDDicTeD To КюЧек `n` вОдКа *

Unknown-19
    Guest
    Деца ? Аве ти гониш 30-така нали ?
    На тая възраст момичетата едва ли за едно куче не могат да са грижат пък кво остава за дете.И нали осъзнаваш че утре-вдругиден ще я засърби п*тката и ше се нае*е с някой друг.Или пък на тебе ше ти са прииска чуждо.И тва с тва дете кво ще правите ? Гаранция давам че ако имате дете то до 3-4 години ще е само с 1 родител.
    Един съвет от мене МИСЛИ !
    Дете искал.То тва да не е на Кьорамед фурната.

Голям фен
    Град
    Pleven
    Абе, ей! Насила деца не се раждат! Раждай си ги ти като си толкова мераклия-- пък и да ти видим сеира как сменяш памперси и не спиш нощем! Осъзнай се!
    Blame the sin, not the sinner.

Guest
    тва ако се навие да се ожени на 19 и още пове4е-да се навие да ти роди дете на тая възраст,зан4и ше е мноу тъпа.

само по селата и по гетата жените постъпват така.

няма "нормална" възраст за тази работа, прост на някои хора им се иска
    1 да завършат висше образование
    2. да си намерят добра работа
    3д обиколят малко свят
    ПРЕДи да се превърнат от свободни хора в семейни родители,

и ако не можеш да го разбереш тва, зна4и нищо 4удно 4е не ще да се жени за теб моми4ето, 4удното е 4е още се занимава с теб.

Нормално е да не иска да ражда толкова рано. Момичето може да иска да учи, да си намери добра работа и да осигури живота си, а чак след това да мисли за брак и деца. Не я притискай по този начин. Едно детене тигарантира, че ще е цял живот с теб и никога няма да ти изневери. Напротив, ако роди толкова млада след време нищо чудно да съжалява, че го е направила и пак да си тръгне от теб. Изчакайте още, след време, ако сте заедно все още може да помислите за деца. А относно изневярата няма защо да се притесняваш. Ако момичето наистина те обича няма да ти изневери, независимо дали е в Гърция, или на другия край на света.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Първото ти свясно мнение =D>
    Как ще е първото бе?
    Krem4eto..male s tebe kato se setq kak se karahme napredi a-y
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Guest
    ti si zle be pi4 ... ostai momi4eto da se najivee, sigurno misli da produlji obrazovanieto si a puk ti sha iskash deca ...

Голям фен Аватара на _crazy_baby_
    Град
    Русе
    stiga pritska momi4eto be tctctc moje da iska da produlji da u4i ! moita maika me e rodila na 19 i kvo ot tova.. ama se pak tq moje da iska drugi raboti
    No matter where you go, there they are...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от malkoto_sladur4e
    Първото ти свясно мнение =D>
    Как ще е първото бе?
    Krem4eto..male s tebe kato se setq kak se karahme napredi a-y
    Аз не се карам с никого-просто различни мнения и мислене.

Супер фен Аватара на rakiQ
    не бързай
    не я притискай да не ти бие шуто!

lele boje kakvi deca da tq e edva abiturientka we!?!?!?!?ti lud li si ta neinq jivot edva sega zapo4va!!po dobre sega da si izjivee mladite godini ot kolkoto posle,za6toto sled tva i deteto 6te strada !izpitala sam go i e mn tupa rabota.i tva 4e ne iska deca ne zna4i 4e ne te obi4a ili 4e ne misli vruzkata vi za seriozna
    stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!

Ти обичаш ли я ?

Помисли си пак ?

За последно питам ?

Ако я обичаш приятел, значи мислиш за нея ? Така ли е?
    Ако мислиш за нея дали това е най-доброто решение, да я поробиш още преди 20?
    Ще можеш ли да издържаш цял живот нея и де(тето/цата)?
    Имай в предвид, че тя ще остане без образование за да ти гледа децата?
    Навит ли си все още ?
    А относно изневярата: "Ако обичаш някого пусни го, ако се върне ще бъде твой цял живот, ако ли не - забрави го "
    Жина дей боба ма?

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    е може да си живеете и така защо не

Супер фен Аватара на FelisDirus
    УУуааууу...успокой се малко! Тя е на 19 години. Това, че сте заедно от 2 години, не значи, че трябва да зареже образованието си и младостта си, за да гледа твоите деца. Може да те обича и да иска сериозна връзка, но това не значи, че трябва да бъде слугиня без образование.
    Много си права!

Пич, я се осъзнай малко. Аз ходя с моя приятел 2 г и няколко месеца.
    Това значи ли, че на 18 трябва си правя бебета?!

Я си свиркай и си гледай живота, пък за деца има време...

Град
    Някаде по Дунав
    Мисля 4е е нормално да се дърпа.Малка е!Един вид искаш дете да гледа дете...Има време за всичко
    Вече нямам душа безпътна вървя изгонена от рая,вече нямам сърце проклето сърце с което да мечтая,вече нямам лице и нямам очи така ще съм до края.Имам само любов безпътна любов изгонена от рая..

1. Абитуриентка се пише. Много съжалявам ама безграмотността ме убива просто.

2. Естествено, че няма да иска. И аз не искам. Кое момиче иска на 19 да е заточено сред манджи, ревящи бебета, капризни съпрузи и опикани памперси...? На хората им се живее...

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Какви деца, какви пет лева? Та на нея още й се ходи по дискотеки, иска да види свят както се казва, бас хващам, че й предстоят изпити и следване!!! Ти като какъв искаш да й наденеш хомота и да я вържеш до себе си с деца? Ще си съгласен ли да я издържаш(докато ти гледа отрочетата, че и след това, когато парите от сервитьорството не стигат доникъде и когато работодателят й покаже вратата затова, че е взела болничен за гледане на дете), ще можеш и да издържаш и децата? Или те още от малки ще свикнат да разбират значенето на израза "Няма пари"?
    Мисли! Винаги можеш да си съсипеш живота, но не съсипвай нейния.
    Не бързайте с децата- от мои приятели (момчета) съм чувала, че "да газиш една и съща дупка писва". Ти ще си събереш багажа след време, а ТЯ остава с детето/децата на ръце и мизерната издръжка от таткото в размер на 80 лв. месечно!!!!!

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    шо ли си мисля че автора е на 27-28 годинки и е некадърен да си фане мома на неговата възраст и затова се опитва да завлече ученичките
    hell yeah nigga
    The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

Spored mene kato ti se darpa i neiska deca zna4i sigurno ne e gotova,a ostnosno po vaprosa s iznevqrata spored mene ako te obi4a dostata4no nqma ti izneveri.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си