Цитирай Първоначално написано от ейзича
Ходим повече от 2 години и вече е време да си имаме деца. Тя изкласи гимназията и сега ще е абитюренка. Искам да и направя дете и да се венчаем но тя се дърпа. Възможно ли е да не смята връзката ни за сериозна или да иска да ме сменя с др,г? Сега отива да балува в Гърция и се притеснявам, че там ще ми изневери жестоко и аз няма да разбера нищо.
Хах мой човек виж сега...едно бебе е голяма отговорност!Да не мислиш,че само ще го гушкате,ще му се радвате и всичко ще върви по мед и масло? Та това е дете!Момичето сигурно не е готово за това..доколкото разбирам щом ще има бал значи е на 18-19...как мислиш,че е готова толкова малка?малко ф са готови на тия години!И не мога да разбера как мислиш,че ще ти изневери като..оле!Значи ти искаш да се ожениш и да имаш дете сега с жената на която дори нямаш доверие? Е вече нямам думи! Ти не си готов дори,каму ли тя ! И това бебе нали тя трябва да го износи,нали тя ще го ражда?Да не мислиш,че всичко това е иху аху...и че е върха на удоволствието? Май още си много малак за да осъзнаеш всички тези важни неща,та за какви бебета мислиш ти?