.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 57
    Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от mari6ka_lita
    добре
    тебе ши послушам за отговорът ти

За пунктуация да не говорим...

Научи се да пишеш, на 14 си станала...
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Град
    bulgaria
    Tova,4e priqtelqt ti go e pravil 6 ili kolkoto tam puti,ne ozna4ava,4e trqbva da legne6 s nego,sled kato te e popital.A az da te pitam: vie ot kolko vreme hodite?6tom toi e na 15 i go e pravil,qvno ne samo s edno momi4e,sigurno ne hodite ot mnogo vreme.Ne se tormozi po tozi vupros za sexa,toi 6te si doide,nqma smisul da izburzva6,za6toto naistina nqma da osuznae6 tova koeto si napravila,taka,kakto bi go osuznala na po-zrqla vuzrast.Izjivei si pulnocenno detsvoto,za6toto posle 6te go tursi6,no nqma da ti se vurne

krasavi4kata
    Guest
    vij skypa napravi go ako iska6 i go obi4a6.I nikoi ama nikoi ne moje da kaje 4e si malka za6toto samo ti moje6 da kaje6 dali si gotova za tazi vajna kra4ka.Pomisli si dobre uzrqla li si i ako misli6 4e otg e da go napravi.No VNIMAVAITE nali ne iska6 da kara6 detska koli4ka sled 9 meseca.Aide i uspeh.

Абе вие за правописа ми не му мислете
    Както си искам така ще пиша думите

Guest
    Абе вие за правописа ми не му мислете
    Както си искам така ще пиша думите
    Пак грешка - както можеш, така ще пишеш
    Но нали си детствена, има време да го научиш
    Земи първо се изучи, па после се еби,
    това е мойто мнение разбираш ме нали?

Guest
    q stiga s toq sex na 14? za kvo ti e?? Da ne te zareje li? Ili prosto 6tot tva e ne6to interesno i novo, koeto predivikva v teb kakvi li ne misli.....^te te bodne i kvo?Izob6to nqma da mu useti6 udivolstvieto ot sexa na taq vuzrast...trqbva da si dorasul ( na suznanie) i da priema6 sexa za ne6to suvsem normalno i da znae6 kak da dostavi6 udovolstvie i na sebe i si i na nego....Zamisli se nad tova

Re: аз и секса-въпрос към вас

Моята работа е такава сега.Аз съм на 14 а приятелят ми е на 15 и е правил секс вече 6 пъти а аз съм си още детствена и сега той ме попита дали искам да го направим заедно и чака моя отговор.
    Обаче аз незнам какво да му отговоря.А много се обичаме.
    Затова ви питам ако бяхте на мое място какво щяхте да направите?
    Кажете ми и аз да постъпя така,че съм доста объркана
    Хахахах на 15 е, вече 6 пъти е правил секс и иска да те отвори, защото много те обичка Не усещаш ли нещо дето не е много наред тука, ако мога така заобиколно да попитам?

Guest
    Много ви благодаря за отговорите ,които ми дадох те и разбрах че не искате да го правя
    И затова ще ви послушам.Малка съм за тая работа.Очевидно е че вие всичките които ми отговорихте на въпроса сте доста по-големи от мен и знаете подробно тая работа
    Мерси още веднъж

coolbabyyy
    Guest

.

e mani4ka si o6te,,a i toi sa6to edva li e gotov,,,samo na 15-izvinqvam se no edva li dori kura mu e porasnal.iz4akai o6te za da si naqsno,a i spored men parviq pat trqbva da e s 4ovek s pove4e opit.a i po-golqm.kogato naistina si sigurna i ne se nujdae6 da popita6 nqkoi go napravi!ima vreme vse pak

TcTcCttct eh tazi mlade6.......mn mn barza!!!!
    Любовта е хубаво нещо, но в повечето случаи те преебава....

Guest
    Да разбира се че ще ви послушам.
    100% съм сигурна че сте поне на 17-18 че и по-големи.
    Много благодаря за съвети те които ми дадохте =D> =D>

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Аз лично след по-малко от месец правя 22.

На коя дата си?
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    4 юни. А ти? не беше ли към края на май?

Мда, 25-ти
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Град
    Пазарджик
    И аз си мисля, че не си готова още за секс, а и щом искаш мнението ни, значи не искаш да го правиш и по този начин се уверяваш още повече в това То когато му доиде времето ти ще го почувстваш и няма да питаш никой за това изчакай поне още годинка две, за да си наясно с това какво искаш

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Щом се чудиш, значи не го прави. А и ти очевидно не искаш да правиш секс.
    da,i az taka mislq
    a i mn pati sam tvardqla 4e kogato stane6 gotova za sex nqma6 nujda da pita6 pravilno li e ili ne,6tom 4uvstva6 dori i malka nesigurnost zna4i prosto ne si gotova-no i e normalno samo na 14 si
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Това че хората не са такива за каквито се представят е вярно

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Сама си прецени. Но знай, че НЕ си нито физически, нито психически готова за секс.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    ако искаш да го правиш,само за да е доволен - по-добре не.ако и на теб ти се иска-нямаше да ни питаш.пък и 14 години за мен все пак си остава доста ранна възраст за започване на сексуален живот.
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    още имаш мляко покрая на устата...секс ще ми правиш я шшшштттт. Дръж си краката затоврени

Споко
    Няма да го направя

Град
    Ibiza
    Споко
    Няма да го направя
    а дано \/
    после ще ти е в пъти по-хубаво от колкото сега
    момче съм бе!

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Като гледам как се чудиш май май не си много готова за секс. А и ти самата си знаеш най-добре-нали казваш,че се обичате и т.н....недей пита нас,ние не ви знаев отношенията.Само ти сама можеш да прецениш искаш ли го или не. Но честно казано не смятам, че си готова щом се колебаеш дали го искаш. Когато наистина го желаеш то си идво отвътре и няма такива моменти "Ама вие как мислите, дали да го направя?"
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Ако наистина се обичате не виждам защо не... Но явно самата ти не изгаряш от желание. И всъщност... Как можете да търсите чуждо мнение по такива въпроси?! Ако ти кажем да правиш оргия с още 40 човека ще го направиш ли?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си