.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 57

аз и секса-въпрос към вас

Моята работа е такава сега.Аз съм на 14 а приятелят ми е на 15 и е правил секс вече 6 пъти а аз съм си още детствена и сега той ме попита дали искам да го направим заедно и чака моя отговор.
    Обаче аз незнам какво да му отговоря.А много се обичаме.
    Затова ви питам ако бяхте на мое място какво щяхте да направите?
    Кажете ми и аз да постъпя така,че съм доста объркана

Щом се чудиш, значи не го прави. А и ти очевидно не искаш да правиш секс.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Супер фен
    Град
    Мбабане

Re: аз и секса-въпрос към вас

Цитирай Първоначално написано от mari6ka_lita
    Моята работа е такава сега.Аз съм на 14 а приятелят ми е на 15 и е правил секс вече 6 пъти а аз съм си още детствена и сега той ме попита дали искам да го направим заедно и чака моя отговор.
    Обаче аз незнам какво да му отговоря.А много се обичаме.
    Затова ви питам ако бяхте на мое място какво щяхте да направите?
    Кажете ми и аз да постъпя така,че съм доста объркана
    я, най-добре нищо не прави, че съвсем ще се объркаш
    дръжте се за ръце и чакай да се изняснат мислите (след някой друг месец, година)

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Като за начало си легни да поспиш-стана вече 9 часа и е време за сън за малките момиченца. След 2-3 годинки се замисли и за секс, става ли?

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Като за начало си легни да поспиш-стана вече 9 часа и е време за сън за малките момиченца. След 2-3 годинки се замисли и за секс, става ли?

Дребно си,мен да питаш . Ама то никой не се интересува вече от възраст...смисъл ти ако искаш да го направиш,няма кой да те спре...но ме съмнява да си много уверена в това,защото на 14 още не знаеш на кой свят си,ама айде...
    I step off the train
    I'm walkin' down your street again
    And past your door
    ...

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Ех... како, не си интересна.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Много си лоша днес

Guest
    Айде стига деее..... Ти не знаеш тук питаш.... Е, като питаш поне ни послушай и чакай поне по биология да изучите женската полова система

Цитирай Първоначално написано от Lady Death
    Не е интересна, защото е скучната голяма моралистка, която не разбира младото поколение.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

По мое мнение не си готова да правиш секс, щом питаш нас. Рано ти е още, изчакай малко и след някоя друга годинка помисли за секс.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Не е интересна, защото е скучната голяма моралистка, която не разбира младото поколение.
    Ами то във всяко царство си има шут. Аз не сам най-голямата моралистка на света, ама във вашите очи явно съм като излязла от 19-ти век. Ама и такива трябва да има да е интересно

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Ами то във всяко царство си има шут. Аз не сам най-голямата моралистка на света, ама във вашите очи явно съм като излязла от 19-ти век. Ама и такива трябва да има да е интересно
    Бе чак от 19 не, но преиграваш доста...
    И не приемаш други гледни точки.
    Някак си.. не си естествена... казваш това, което ИСКАШ да мислиш, а не това, което мислиш...

Град
    Свищов
    Lady Death-не ме познаваш и не ме коментирай. Аз казвам това, което наистина мисля и чувствам. Ако ме познаваше добре щеше да разбереш, че съм искрена и съвсем не преигравам. наистина мисля, че на 14 е малко момиче, че трябва да мисли за други неща, а не за секс. Друг е въпросът какво мислиш ти. но моля ти се не коментирай моята особа след като не се познаваме.

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Да, сама си го каза деТствена си. Марш в леглото.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Град
    varna
    tuka malkite stanali golemi razbira4i, a? est 4e avtorkata na temata e malka za sex! kato vi govori nqkoi po-golqm ot vas bi trqbvalo da vzimate primer,6toto ima pove4e opit. p1k vie go priemate kato ukor. tolkova ste elementarni.....

Град
    varna
    Цитирай Първоначално написано от bungle
    Да, сама си го каза деТствена си. Марш в леглото.
    ahahahahah kefi6 =D>

Мега фен Аватара на koalka
    Честно казано трябва да изчакаш още малко и наистина трябва да го искаш, а не само, защото той го е направил и ти е предложил.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Lady Death-не ме познаваш и не ме коментирай. Аз казвам това, което наистина мисля и чувствам. Ако ме познаваше добре щеше да разбереш, че съм искрена и съвсем не преигравам. наистина мисля, че на 14 е малко момиче, че трябва да мисли за други неща, а не за секс. Друг е въпросът какво мислиш ти. но моля ти се не коментирай моята особа след като не се познаваме.
    Не те коментирам, казвам мнението си.
    Може и да греша, съжалявам.

По темата - не съм казала, че на 14 е голяма за секс... личи си, че не е готова. В това подкрепям мнението ти.

според мен моми4ето се страхува да не е поредната бройка..... пък незнам тя си решава кога да започне да води полов живот.. в наши дни и 12-годишни ве4е с е*ат... лично познавам 2 моми4ета..... а ти по добре не го прави изчакаи малко и гогато наистина си сигурна и иска6 да го направи6 тогава действай, а не да се колебае6..... не преви гре6ки да не съжалява6

ти сама трябва да решиш дали искаш да го направиш и дали изобщо си готова.така че сама трябва да решиш!!!!!

momi4e na 14 godini da ne iska sex.. em ako ne ti se pravi.ako ne se 4yvstvash gotova ne go pravi..!!!!!!

Ами вижте сега аз пак го искам но не съм сигурна дали сега да го направя докато съм на 14 или след 2-3 години

Град
    varna
    malka si za sex,ne moje6 li da go razbere6. malka si ne samo za fizi4eskiq akt, no i za otno6eniqta s partniora ti.ima mn otgovornosti koito o6te ne razbira6. sled vreme ima golqma veroqtnost da stane6 kurva. ili pone moite nabludeniq sa takiva. kato bqh malka (na tvoita v1zrast) moite "gotini" sau4eni4ki deto po4naha ot togava sega nqma da ti kazvam kakvi sa. dosta narod sa zadovolili. 6toto kato si mal1k si misli6 4e sveta e tvoi i pravi6 golemi gluposti. a i ne samo sau4eni4kite mi, i v momenta se slu4vat takiva ne6ta pred o4ite mi. po4vat ot malki i posle nqma spirane.iz4akai malko o6te da uzree6 psihi4eski za tova. nz nqkoi moje da si pomisli 4e se praq na golqma rabota,no az prosti si kazvam mnenieto i tova koeto sam vidqla....

добре
    тебе ши послушам за отговорът ти

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си