- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- abe tiinove stiga s toq sex
mili nabornici stiga mislihte za sex i stiga s teq izmizleni istorii za6to ponqkoga vmesto da mislite kak da zadovolite svoite jivotinski instinkti ne osyznaete naistina vajnite ne6ta v jivota.Nima e tolkova vajno da pravi6 sex.Tova e mn iztyrkana tema ve4e.Govorete za normalni ne6ta za celuvki,za liubov za ne6ta koito naistina sa za na6ata vyzrast.Az sy6to obi4am da govorq za sex no ne postoqnno.I ne mislq 4e tezi koito go pravqt ne uzrqli o6te za kyrvi te prosto sa liubopitni.
Тогава какво да обсъждаме в този раздел..?Първоначално написано от mon4enceto
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Имаш право...
Ама аре ся... То ако сега не се мисли за това....![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
Горе-долу съм съгласна.Има определено по-важни неща, но все пак и секса си е готино нещо.![]()
Че аз обичам този, с който правя секс и забележи-целуваме се.
...а ние се и прегръщамеПървоначално написано от krem4et0
![]()
пък по темата... то тука повечето пубертети...хормоните яко ги тресат... за к'во друго да мислят?![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
pove4eto teenove mislqt samo za tova poneje tva e inpuls zadaden ot hormonite koito se buntuvatПървоначално написано от mon4enceto
![]()
I'm not afraid of death. I just don't want to be there when it happens.
emi kvo tva si e savsem normalno.puk i ako tazi tema ne se obsajda pone tuk,neopitnite otkade 6te razberat kakvo da pravqt,kak da se predpazqt i dr vajni za sexa ne6ta?nito vka6ti,nito v u4ili6te se otgovarq na vaprsite,koito ni interesuvat.to e qsno,4e pove4eto xora,koito pi6at tuk sa vse o6te malki,no za6to puk da ne im pomognem 4rez svoq opit?Първоначално написано от mon4enceto
Приятелят е човекът,с когото можеш да споделиш радостта от тъгата!!!
к'во било, казваш?Първоначално написано от Dragon
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Първоначално написано от mon4enceto
Донякъде си прав ама защо ми са струва че ти секс не си правил и са опитваш сам да са обедиш че не е важен.
В една връзка секса е толкова важен колкото и любовта.Допълват се взаимно.А това че някой наистина не са дорасли за тея усещания е друг въпрос.
Влюби са прави секс и приятен живот![]()
Само за любов не ми говори става ли :П
1-momi4e sym
2-pravila sym sex no mi pisna vsi4ki samo za tova da govorqt
i 3-syglasna sym s vsi4ki kritiki
Naistina e mn int temata za sexa i trqbva da si pomagame no ima i po vajni ne6ta ot tova.Jivotinskoto otdavane na protivopolojniq pol e mn hubavo no samo ako e s liubov a pove4eto temi tuk sa za sex bez liubov.
Chesno kazano za men e vajno da pravq seks inache neizdurjam i pochvam da otkacham...
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
За последното не съм съгласна. Доста от потребителите тук(сериозните и регистрираните) си имат дълги връзки и се обичат с партньора си. Естествено само от мненията им мога да съдя за това, но все пак не мисля, че в 3000 и повече поста ще вземат да лъжат.Първоначално написано от mon4enceto