- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Всички нарк'омани сте тапанари.
i kvo-ako drusa mnenieto ti 6te kloni kam negativno taka li?za6toto ako tova ima6 predvid...mn mn gre6i6 da ti kaja.tova 4e nqkoi drusa ne go pravi nito pove4e,nito po-malko 4ovek ot tezi,koito ne drusat.ot tqhna strana TE puk pravqt ne6ta,koito nqkoi dr ne pravi i taka. I ne,za6to razlikata m/u bira i narkotik da e golqma?primera e mn podhodq6t dori.ima hora,za koito birata e tova,koeto za men e amfetamina/primerno/
Щото не е подходящ за тваПървоначално написано от Анонимко
Другото е вярно донякъде. А иначе няма да клони към негативно просто няма да излизам с него сама
![]()
![]()
След като умра ще казват едно сърце и две ръце спряха да бият [!][!][!]
Примера ми си е много подходящ, защото както 1 линия не те прави наркоман, така и 1 бира не те прави пияница.Първоначално написано от Amy_Dumas_Lifestyle
А иначе за втората част от поста ти...Ако се страхуваш от хора, които взимат наркотици, по добре си стой у вас.
a ot tova 4e nqma da izliza6 s nego sama ne si li pravi6 nqkakvi izvodi?sama si protivore4i6-yj ne si pravi6 izvodi za takiva hora,posle puk ne bi izlizala sama s takuv 4ovek! a,i znae6 li kakvo moga da ti kaja,dori na 80-85%...predstavi si slednata kartinka: poznava6 se s 1 4ovek ot mn vreme,blizki ste,imate ednakvi vijdaniq po mn vaprosi i t.n. i t.n.. no tozi 4ovek vzeme i se prodrusa i...my haresva...mnogo,no est ne ti kazva. E,ako ne si go vijdala kato se e napukal ili ne razbere6 ot nqkade,4e drusa...toi 6te produkljava da bude su6tiq onzi dobur tvoi priqtel.ta s tova iskah da ti kaja 4e ti SI SE NASTROILA da misli6 negativno za takiva hora i ako q nqma tazi nastroika y teb nqma da pravi6 nikakva razlika m/u tezi,koito drusat i drugite-4istite
И аз това питам,какво толкова им харесвате на наркотиците?
Такъв въпрос може да зададе само човек, които знае за наркотиците от телевизията. Снощи примерно ходих до Обеля да се видя с компанията ми от там, попаднахме на страшна партида амфетки, натупахме се и си изкарах страхотно. И съм 100% сигурен, че ако не бяхме тупали нямаше да е същото.Първоначално написано от FreeSpirit
4ove4e oburkal si se jestoko.v obelq sa tolkova zle...za Boga 4e tam dori nqma dilari na koka!ili pone do skoro be6e taka.amf sa6to sa bokluk.nai-dobriqt amfetamin za men ot krai vreme e v drujba 1
За Дружба знам, но не ми се разкарва до там. А и както вече казах, зависи си от партидата![]()
А кока и у нас да ми донесат, няма с какво да я платя![]()
za kvo ti e koka pa ti,ne e na oferta ot nito 1 strana,v kraina smetka vmesto da si vzeme6 1gr.koka/koito donikade ne moje da te opravi,ako misli6 da tre6ti6 pove4e ot 20min/za 120,moje da si vzeme6 12gr amf za teq pari i 6te ima6 nqkav rezerv za izvestno vreme.
Доста добре си планирате последните няколко години от живота гледам...
pod rezerv imam predvid za 6-7 dni
и точно в този миг разбирам какъв позьор си.Първоначално написано от Анонимко
Ще ми кажеш че е по-добре да си взема 12 гр. амфетамини, отколкото 1 грам кокаин?![]()
я бягай у Калотина
т0я, к0йто обижда наркоманите, с радост бих го продал на части... хубави пари бих взел за органите му.. !!! Не те е срам, балък. Тъп индустриялен б0клук, заблуден 0т хорските приказки- 0тивай да си разходиш магарет0 из г0рата и се научи малко на български език.. за какво живееш в тази страна ?!
Първоначално написано от Say It Right
Е мишко,по това,което си слушал от тук от там да ти поясня/защото е видно че не разбираш за кво става въпрос/.Коката се води наи-качествения наркотик защото е ''натурален''наркотик,т.е.не е синтетика.И за това е и по-скъпа. НО,това въобще не означава че всеки е длъжен да я харесва!Аз например не намирам сметка от нея по няколко причини...абе ча'и малко аз па точно на наи-неосведомения човек по тая тема тръгнах да се обяснявам...смях...голям
Ей, бай брадъре, ш'ти седна на лицето !
And this makes u > than me oO ? I think not...Първоначално написано от Анонимко
Ooooooooooooooooooooooooooo!!!
Не се ебавай с Бай Брадар щото ша сляза и ща изплющя!!!Първоначално написано от биг брадъ
Не се ебавай с Бай Брадар щото ша сляза и ща изплющя!!!
Ай гласувайте че да взема да изгоня някой от къщата.
Не си мноо наясно ми са струва .... Всичко което се преработва е синтетика ... нищо че кокса е растение нали след това се преработваПървоначално написано от Анонимко
![]()
Моля, тези които искат да ме питат за НВД диетата, да са с конкретни въпроси по диетата, не мога да правя на всеки по отделно диета!
Първоначално написано от HouseSoul
Eee,излагаш се бе човек!Бях останала с впечатление,че си от малкото хора в тоя форум,които разбират,но с това ме озадачи.СИНТЕТИКАТА НЕ СЪДЪРЖА ЕСТЕСТВЕНИ СУБСТАНЦИИ.От тук следва,че това,което пишеш ''за да ми покажеш,че не съм мн наясно''е абсурдно,защото знаем че коката все пак е...листата на 1 храст/забравих му името, съжалявам/.
Кокаинът - бензоилметилекгонин с наименование по IUPAC метилов 3-бензоилокси-8-метил-8-азабицикло[3.2.1]октан-4-карбоксилат..... някви мании.Кокаинът е продукт на продължителна обработка, в която сушените листа на коката се топят в керосинов разтвор, алкални основи, калиев перманганат и сярна киселина. Получената паста се смесва със солна киселина, за да се получат познатите бели кристалчета на кокаиновия хидрохлорид.Кокаинът е бял прах,който се извлича от храста кока,разпространен в Централна и Южна Америка... Това че растението се смесва с синтетични вещества го приспада към синтетичните дроги ... Иначе разстениицето се е употребявало от местните като тонизиращо средство,но не чак в такава степен,както когато се смеси за да се получи това с което ся си пудрят носленцатаПървоначално написано от AtMosFera
![]()
Ако не вярвате идете да питате тези от Центъра за борба с наркотиците, те едно време ни ги обясняваха такиа раоти ..
Моля, тези които искат да ме питат за НВД диетата, да са с конкретни въпроси по диетата, не мога да правя на всеки по отделно диета!
Това,че се преработва е ясно.Въпроса беше за синтетиката,ама маи не можем да се разберем нещо
Ае май май .... даи да запалим по един масак и толкоз ...мухахаха
Хех нали знайш ... "Великите умове мислят еднакво"![]()
![]()
(smoking)