- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Всички нарк'омани сте тапанари.
Еееееее Ама ти си много оригинален бе пич?!?! Как можа да го измислиш брей... ти си адския честно получаваш един масур за награда мухахахахаххахахПървоначално написано от BUFU994
Моля, тези които искат да ме питат за НВД диетата, да са с конкретни въпроси по диетата, не мога да правя на всеки по отделно диета!
Ще си позволя да цитирам Сенсей : "Живей един път но както трябва , слънцето няма цяла вечност да те радва , граби със шепи , обичай всеки - края не тежи щом дните ти са леки."
ЕДИН Живот имам ще го живея както си искам, ще се друсам , ще пия , ще пуша , но това е до една граница. След като създадеш семейство , деца няма да мислиш кога ще се надрусаш примерно , а ще мислиш за работа , задължения и т.н
Зависи думата наркоман как я възприемаш, ако питаш мен , наркоманите са тези с шприцовете , а да речем примерно марихуаната , това изобщо не можем да го сложим към наркотиците.
Добро изказване, само да те питам дали знаеш какво означава точно думата Сенсей?Първоначално написано от selassie
Сенсей - от превод на китайски (учител)... по скоро бих казал "Невъзможно е да направиш нещата недостъпни за глупаци,защото глупаците са много изобретателни."
![]()
Моля, тези които искат да ме питат за НВД диетата, да са с конкретни въпроси по диетата, не мога да правя на всеки по отделно диета!
Хах, да, една бира няма да те тласне към пиянството, но пъке една линия би могла да те тласне към... `грешния път`Първоначално написано от loyal_88
В ПОВЕЧЕТО СЛУЧАЙ(не винаги). Както и да е, аз съм права не ми се спори
![]()
Амм ако се страхуваш от хора с акъл, не пиши тук, поне не за моя пост.
Ам скоро разбрах, че един мой приятел от време на време се друса.
И въпреки всичко си остава един от Човеците![]()
Много по-точен от някои `въздържали се`
![]()
Така че, всичко е относително, но съм твърдо против употребата на тия отрови.
ПП: Вече ше отговарям от новия ми профил Amy_lifestyle ;], че нешу не можах да се сетя за потребителското име и паролата на тояЗнам, че нешу с Ейми беше, ама какво...
Та така![]()
След като умра ще казват едно сърце и две ръце спряха да бият [!][!][!]
А ти мислиш ли,4е на някой му пука от тъпия ти пост??...Тоя форум за кво е?А?...Първоначално написано от IlLuSi0nS`
Най-мразя,когато се изказвате по такъв на4ин"знаеш ли колко ми пука"или"ми аз кво да напраа"
То е ясно,4е нищо не можете да направите бееее...Просто като не ви е интересна темата,не пишете в нея
![]()
Односно наркоманите мисля,4е не вси4ки са такива,каквито ги описваш.Въпреки това има и такива,които вредят на останалите(ако мога така да се изразя).Просто е такъв живота и всеки е разли4ен.Дали да взимаш наркотици или не,си е твое решение.Просто не трябва да вредиш на останалите(не говоря конкретно за теб).![]()
"Считаме эа эдравомислещи само хората които споделят нашето мнение" до голяма степен е така.Не трябва да эабравяме че всеки има своите интереси хобита и личен живот, който сам избира. Раэлична е представата на хората эа така наречените "наркомани".Не мисля, че като пушиш понякога трева си наркоман.Хубаво е эа момент да иэбягаш отреалния свят. Но има една граница която не бива да прекрачваме. Границата между удоволствието и эависимостта.
Всички наркомани са тъпанари!!! (без херцозите - те са пичове)
Просто искам да попитам:Първоначално написано от Fuckin'Hostile
Що точно херцозите са пичове?![]()
Let the beats control your soul...
Първоначално написано от exploitedteen
![]()
Да...верно,не се бях сетила....
Мерси..
Let the beats control your soul...
Наркотиците са най - якото нещо на света. Не съм наркоман но когато дойде време за разпускане определено ги употребявам и си правя кефа.
![]()
Те не ми пречат на живота, на това да съм социален и не аз не продавам тенджерите от вкъщи за да си ги набавя. Водете здравословен живот докато бонбона ме плющи и се забавлявам
. Охх да нека ми е зле... Който поне веднъж не ги опита значи нищо не е видял
![]()
bai-brother meri si malko dymite .. v nachaloto spored men si pisal\a prosto ei taka shoty nqma kakfo da prafish ... pone taka mi izglejda ot dymite ...! I ti nqmash nikakfo prafo da gi ybijdash .. ti ne si nikoi\q ... Poznavam mng momicheta i momcheta, koito shmyrkat, bockat se, pyshat zeleny... ama sa svestni ... nqkoi ot tqh znaqt kade im e granicata, a drygi ne .. no sa si mng pekani hora.. razberi .... Az si pysha trefa katy sum na dance, na nqkoe domashno kyponche ili prosto kogaty s1m v losho nastroenie ili nqkoi me 'pocherpi' ... prosoto neznaesh kakfi хора има по света!!
А ти УИСКАС ли там какфо си.... ако си шмъркала, друсала, напушвала и то дълго веме ... не ми се вярва да си спряла така изведнъж ...Ако си се друсала отдавна значи си се пристрастила иии за да спреш ... трябва лечение ...
И отново се връщам към bai-brother и темата! НЕПОЗНАВАШ НАРКОМАНИТЕ! има адски пекани и адски готини хораааааа![]()
![]()
Както казах раждаме се да живееме,
не да ни казват к'во да праим, к'во да пееме.
Не признавам системата големи-малки,
има два вида хора - Достойни и жалки.
друсал сам се 6 месеца друсали сме се заради дискотеки заради бойща или просто за да ти е "кеф" но един ден сам осазнах на каде тръгвам и какво става с мен наблюдавах и тия около мен и съпоставях тях с мен и разбрах че не искам да водя техния живот и до ден днешен ходим по дискотеки бием се и т.н само че аз не се друсам само това разликата с преди за мен наркотиците ми дадоха един друг поглед да видя света по различен начин бил той измислен или реален . Те ме промениха и ми направиха волята по силна . Не сажелявам нито за един пат в който сам бил дрогиран !!! Но не мисля да повтарям . Вече мина една година от както не сам се дрогирал . Така че като незнаете кво представлява нещо не давай те мнения и да критикувате . През погледа на другите всичко изглежда различно не както е през твойте очи .
Първоначално написано от bai-brother
nqkoi mai pak sa go terorili mi se struva...
Много фешанско стана да се друса.
И с какво ще помните детските си години? С първата трева? С първите линийки? Айде тупайте си шмъркотиците и бонбонките, само не си мислете, че е готино като се събудите от дълбоикия сън, в който сте били към 19-20 и ви се наложи да работите за да изкарвате парички, ще усетите, че сте в някой ъгъл на мръсен подлез и духате на някой, за да получите дозата.
Може да говоря силно, ама що не се фукате както пред връсниците си, така и пред родителите. И без това им цоцате от парите за наркотици, един работен ден сте нямали през живота си, ама си мислите, че сте върха.
Ама какво да им се говори на младежите, които започват? На тях само легализацията им е в главата, нищо съществено нямат като планове за живота, ама то и без това има недостиг на жичкаджии и общи работници по строежите.
Против наркоманите съм, те са хора, които имат нужда от помощ. А на днешните тийнеджъри само ще кажа, че идеалите за готино и яко са изродили до там, че да се възприема за "куул" да ти викат наркоман в даскало. Поогледайте се и излезте от илюзията за кратко. Мислете за бъдещето, мислте дали "хобитата" ви няма лека по лека да се превърнат в навици? Ами като станете на по 19-20? Кой ще муфите за джобни? Няма да ги има мама и тате и ще ви се стори адски тежко да работите цял ден, за да платите на някакъв дилър 10 лв за някаква тъпа трева или мръсен амфет. Ще почнете да крадете, ще ви бият шамарите някой път, ще си го отнесете с цялата тежест и най-накрая ще разберете цялата сериозност на това да си "наркоман". Обществото изхвъля наркоманите, не зависимо що за хора са. И най-печения пич да си бил сред 14 годишните пиклички, когато си бил 11 клас примерно, почнат ли отговорностите на големия живот бързо бързо ще изгубиш първи темпото от всичките си връсници. После като почнеш да посрещаш утрините на някоя пейка или в някоя дупка, в която си се наврял със свои братя по съдба. Ще си задаваш въпросите как си можел и повече, как живота ти го е сложил, как си прецакан, дори някак си може и да стигнеш до извода, че дрънканиците на трезвениците и мухльовците са били верни по отношение на наркотиците, ама ще ти се стори твърде късно за промяна.
Колкото повече се отдавате на масовата култура и се стремите да сте "куул" толкова по-зле по-късно. Ама сега и с отричане става - "нищо ми няма, нищо ми няма, готино ми е и кво?" Докато имате парите на мама и тате единственото, от което се интересувате е тъпия "куулнес" който си придавате сред връсниците...
abe ti naistina li si vqrva6, 4e ima6 priqteli na hero?!?Neka te svetna, 4e tehniq nai-dobyr priqtel e kafqv na cvqt i bukvalno se pobita v supena lyjica...Ne sym siguren, 4e izob6to poznana6 hera, a pyk ako deistvitelno poznava6-samo si misli6 4e sa ti priqteli(osven ako ne im dava6 kinti za da se nacelqt).Първоначално написано от Victim_of_Love
A za edno po-ranno mnenie(ne pomnq na koi), 4e herata umirat bau-byrzo:kaji go tva na Vu4kata ot Iztok, 6toto padna ot 10-iq etaj i ocelq.Bebeto ot Kjustendil pyk padna ot sy6tata viso4ina vyrhu Moskvi4 i vypreki tva si prodyljava...Teq ne6ta stavat samo ako si na hero, taka 4e hera ta ne umirat tolko lesno.
abe ti naistina li si vqrva6, 4e ima6 priqteli na hero?!?Neka te svetna, 4e tehniq nai-dobyr priqtel e kafqv na cvqt i bukvalno se pobita v supena lyjica...Ne sym siguren, 4e izob6to poznana6 hera, a pyk ako deistvitelno poznava6-samo si misli6 4e sa ti priqteli(osven ako ne im dava6 kinti za da se nacelqt).Първоначално написано от Victim_of_Love
A za edno po-ranno mnenie(ne pomnq na koi), 4e herata umirat bau-byrzo:kaji go tva na Vu4kata ot Iztok, 6toto padna ot 10-iq etaj i ocelq.Bebeto ot Kjustendil pyk padna ot sy6tata viso4ina vyrhu Moskvi4 i vypreki tva si prodyljava...Teq ne6ta stavat samo ako si na hero, taka 4e hera ta ne umirat tolko lesno.
A za edno po-ranno mnenie(ne pomnq na koi), 4e herata umirat nai-byrzo:kaji go tva na Vu4kata ot Iztok, 6toto padna ot 10-iq etaj i ocelq.Bebeto ot Kjustendil pyk padna ot sy6tata viso4ina vyrhu Moskvi4 i vypreki tva si prodyljava...Teq ne6ta stavat samo ako si na hero, taka 4e ne bih kazal,4e hera umirat tolko byrzo.Za smetka na tva sa sigurni myrtyvci.Mnoo malko po4vat le4enie, a o6te po-malko go prodyljavat.Na Vu4kata tehnite mu dadoha 200 leva za metadon,a poznaite za kvo otidoha...
Victim_of_Love написа:
bai-brother meri si malko dymite .. v nachaloto spored men si pisal\a prosto ei taka shoty nqma kakfo da prafish ... pone taka mi izglejda ot dymite ...! I ti nqmash nikakfo prafo da gi ybijdash .. ti ne si nikoi\q ... Poznavam mng momicheta i momcheta, koito shmyrkat, bockat se, pyshat zeleny... ama sa svestni ... nqkoi ot tqh znaqt kade im e granicata, a drygi ne .. no sa si mng pekani hora.. razberi .... Az si pysha trefa katy sum na dance, na nqkoe domashno kyponche ili prosto kogaty s1m v losho nastroenie ili nqkoi me 'pocherpi' ... prosoto neznaesh kakfi хора има по света!!
А ти УИСКАС ли там какфо си.... ако си шмъркала, друсала, напушвала и то дълго веме ... не ми се вярва да си спряла така изведнъж ... Ако си се друсала отдавна значи си се пристрастила иии за да спреш ... трябва лечение ...
И отново се връщам към bai-brother и темата! НЕПОЗНАВАШ НАРКОМАНИТЕ! има адски пекани и адски готини хораааааа
abe ti naistina li si vqrva6, 4e ima6 priqteli na hero?!?Neka te svetna, 4e tehniq nai-dobyr priqtel e kafqv na cvqt i bukvalno se pobita v supena lyjica...Ne sym siguren, 4e izob6to poznana6 hera, a pyk ako deistvitelno poznava6-samo si misli6 4e sa ti priqteli(osven ako ne im dava6 kinti za da se nacelqt).
A za edno po-ranno mnenie(ne pomnq na koi), 4e herata umirat nai-byrzo:kaji go tva na Vu4kata ot Iztok, 6toto padna ot 10-iq etaj i ocelq.Bebeto ot Kjustendil pyk padna ot sy6tata viso4ina vyrhu Moskvi4 i vypreki tva si prodyljava...Teq ne6ta stavat samo ako si na hero, taka 4e ne bih kazal,4e hera umirat tolko byrzo.Za smetka na tva sa sigurni myrtyvci.Mnoo malko po4vat le4enie, a o6te po-malko go prodyljavat.Na Vu4kata tehnite mu dadoha 200 leva za metadon,a poznaite za kvo otidoha...
ami da... shoty gi poznavam ot 3 godishni lapencA dety sa lazwli po zemqta a sq sa na 19 ..prejivqla s1m dosta momenti s tqh .. ne kriq che s1m pyshila koz .. ne kriq che s1m shmyrkala i bockala ... !! i mng dobre gi poznavam .. vs sa pravili za men ... ii kakty kazah nqkoi si oseshtat granicite a dr NE ...
Както казах раждаме се да живееме,
не да ни казват к'во да праим, к'во да пееме.
Не признавам системата големи-малки,
има два вида хора - Достойни и жалки.
sami ili v komuna?Първоначално написано от exploitedteen
na men mi razpravqha za nqkvi deto spreli sami bez hodene v komuna ma ne6to ne mi se vqrva...a izob6to 6to sporim za nqkfi hera?!?!Първоначално написано от exploitedteen
breh...kak e uspql...xax...sq se setih kak edin hera izmenti edin fr da mu dade koleloto si da kara, 6toto taka 6tql da spre...Първоначално написано от exploitedteen
ХахХАха....няма такава история......това е малко като - "Дай парите, аз ей сега ще дойда"......![]()
![]()
Всеки избира какъв да бъде! Наркоман или не все е човек! Не си ти този,които ще каже кой е смотан и кой готин.Нали?!![]()
Just Be .. :]
Ще пораздрусаме ли ?![]()
![]()
Всяко от тези сладурчета има различен ефект![]()