.
Отговор в тема
Страница 2 от 13 ПървиПърви 12345612 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 306
    Цитирай Първоначално написано от mostwanted
    Цитирай Първоначално написано от one_more_minute
    Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    От векове насам,човешкото мислене е устроено така,че хората не приемат нищо,което не разбират и не познават.И го мразят.
    Ти си порастнал в една среда, "наркоманите"- в друга.За тях мисленето,ценностите и реалността са други.Различни от твоите.
    Ти си живееш с твоите,а наркоманите с техните.
    Понякога в тази реалност...Се случват големи гадости,и наркотиците водят до големи издънки,до много лоши неща,но и в твоята реалност става така- умират хора-алкохол,цигари,има войни и човешка злоба.
    Както и да живееш,каквото и да ти се случва,винаги има по една лоша страна...или повече.
    Разни хора,разни идеали...
    Различни хора,различни светове,бих казала.
    Нали е важно да си щастлив- да имаш своите ценности,своите приятели,хората и нещата,които обичаш,които мразиш...любимите ти неща...
    А всеки може да бъде щастлив по-различен начин.И да обича по различен начин...И да мрази по различен начин...
    Да живее също както теб...Но така,че да е щастлив сам за себе си и своите хора...
    Не мрази някого,само защото всичко му се случва по различен от твоя начин...
    Аз пък не съм пораснал в свят изолиран от наркоманите Бил съм в различни компании. Обаче останах чист. И се гордея
    ?
    останах чист
    чакаи сега даи ми дефиниция на наркоман
    ха тоя пуши марихуана - тревоман
    аа тя взмиа амфетамини - друсалка
    чакай малко тея хора си имат имена
    които са различни от наркоман и наркоманка
    всеки има правото (закона настрани ) да си
    прави каквото си иска
    и това че някой понякога употребява наркотици
    не го превръща в наркоман
    за мен наркоман е вече когато си стигнал до положението
    да имаш ужасни абстиненции и да неможеш без наркотици
    и даже и в този случай наркоман не е лоша дума
    понеже това са хора
    изолацията също е голям проблм
    Наркоман за мен е тоя, който е зависим от някаква субстанция
    За мене и тоя който пуши цигари е наркоман, ама тва е отделен въпрос

Супер фен
    Whisskas е права и въпреки всичко не мога да разбера едно .Като знаеш ,че наркотиците провалят живота ти , защо продължаваш да ги взимаш?
    Защото ти харесва да живееш в измислен и различен свят?Или...?

Цитирай Първоначално написано от Guarana
    наркоманите са утайката на обществото, нещастници. за това се и крият, защото никъде не са приети компенсират липсата на качествени интереси, като спорт, четене на книги, занимаване с любов и походи сред природата или акции за почистване на местности с разни жалки синтетики, от които някой пич си купува за месец бмв 7ца
    ami vsi4ko koeto si napisal moga da ti kaja 4e e pulna glupost.v momenta sum purvi kurs.yspeha mi ot purviq srok e 5,68.postoqnno 4eta knigi na stivun king,ri4ard leimandr,diin kunc i dr ot taq tematika.treniram postoqnno(igraq v handbalen otbor i hodq na fitnes).tova 4e okolo teb i to4no v tvoq grad nqma hora koito pu6at i jiveqt normalno ne zna4i 4e i dr sa takiva.nikoga ne pre4islqvai daden 4ovek kum dadeno ob6testvo.tova koeto pravim ni haresva i nqma da sprem da go pravim za6toto tova e na6iq izbor na jivot.
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Mimka_sweet
    Защото ти харесва да живееш в измислен и различен свят?
    ...Да.
    Ами като знаеш,че това ще те съсипе,ще провали бъдещето ти ?!?!?!?!

асдгост
    Guest
    наркоманите са утайката на обществото, нещастници. за това се и крият, защото никъде не са приети компенсират липсата на качествени интереси, като спорт, четене на книги, занимаване с любов и походи сред природата или акции за почистване на местности с разни жалки синтетики, от които някой пич си купува за месец бмв 7ца
    Аз пуша трева-пуша много трева. И кво от това? По всяка вероятност ще имам успех 6,00. Честно да ти кажа, всичките ми приятели, които пушат трева си имат приятелки, разменями си кнмиги всяка седмица, тая неделя бяхме на планина! Тва, че ти си гледал някъв филм по ТВ или вашите са ти разказвали някви измишльотини за наркоманите... и ти ХОП и си им се вързал! Не, че всичко, което са ти казали е грешно....ако не можеш да се примириш с факта, че има наркомани....какво остава за изнасилвачите или може би за педофилите?!?!?!!?Аре вземи малко да пораснеш и влез в света, в който живеем...

Град
    На горния етаж на къщата на Бай брадър.
    Цитирай Първоначално написано от Mimka_sweet
    Ами като знаеш,че това ще те съсипе,ще провали бъдещето ти ?!?!?!?!
    Аз просто виждам всичко по-различно от теб...Както ти виждаш всичко по-различно от всеки друг и т.н. ...Малко или много със всеки е така.
    Независимо как...Щастлива съм.Щастието не може да проваля живот
    Е да ти пикам на щастието задръстено.
    Да ходиш като призрак по улиците , това ли е щастие бе.
    И к'во виждаш като се надусаш а?
    Нищо невиждаш там ти е проблема.

И като гледам така ти май си все един и същ наркоман ама с различни никове и само дрънкаш че сам си си избрал какъв да си.
    Ми като си наркоман/ка ходи се одави подобре.
    Не се ебавай с Бай Брадар щото ша сляза и ща изплющя!!!

Ай гласувайте че да взема да изгоня някой от къщата.

are gotinite hora da se suberem da si napraim nekva qka partiq za hubav joint iskate li, ama da e chistichak i da ste ot sofia, obajdajte se

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    Писна ми от такива теми... Все едно някой ще те послуша - нали знаеш през едното ухо влиза, през другото излиза. Всеки има право на избор и всеки решава сам за себе си - не се занимавай!
    ПП. От София съм...
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

Цитирай Първоначално написано от асдгост
    ...
    да, да, да... така... мхм, разбирам. всички са като теб. а и не ти вярвам за всичко което си писал. а аз говоря от личен опит, само че имах волята да спра на време, преди да загазя сериозно
    www.voininatangra.org

който се нарича българин да пише на български и да използва наши думи и изрази, не чуждици и латиница!

пуши много трева, ще прогресираш! а аз ще си купя самолет...
    www.voininatangra.org

който се нарича българин да пише на български и да използва наши думи и изрази, не чуждици и латиница!

Цитирай Първоначално написано от асдгост
    Аз пуша трева-пуша много трева. И кво от това? По всяка вероятност ще имам успех 6,00. Честно да ти кажа, всичките ми приятели, които пушат трева си имат приятелки, разменями си кнмиги всяка седмица, тая неделя бяхме на планина! Тва, че ти си гледал някъв филм по ТВ или вашите са ти разказвали някви измишльотини за наркоманите... и ти ХОП и си им се вързал! Не, че всичко, което са ти казали е грешно....ако не можеш да се примириш с факта, че има наркомани....какво остава за изнасилвачите или може би за педофилите?!?!?!!?Аре вземи малко да пораснеш и влез в света, в който живеем...
    Ако щеш и 200 успех да имаш докато употребяваш подобни боклуци си нищо и никой и ще си останеш на дъното.
    ЦСКА 1948

Град
    [/quote]

Да се напиваш и да крещиш?
    Да ти пикам на щастието.
    ..
    Същото е..Само че аз не бих се карала за това какво те прави щастлив..
    Защото не ми пука.И ми стига да знам просто че си/не си щастлив.Причините са си твои..
    И не разбирам защо,по дяволите,на теб ти пука при какви обстоятелства аз съм/не съм щастлива.
    Просто...Не те засяга.Нито мен за теб..
    И когато си живеем два различни живота,ти няма как да си в правото си да критикуваш моя.Или на всеки друг,който живее живот различен от теб.Нито той.
    Просто...Когато нещо не ти се е случило и го познаваш само пречупено през напълно празно мнение..Не можеш да знаеш дали наистина е толкова лошо.
    Сега не ти говоря за наркотици.А за възприемане на света.За начин на живот...Защото наркотиците не са целият свят на "наркоманите"(но на някои за жалост са ..)
    Ти какво...Познаваш някого като "наркоман" и следователно целият му друг свят не те вълнува?
    Мисленето му,философията му,изкуството му .. Мислиш,че тези хора ги нямат...Напротив.И при много хора са много важни.Много по-важни от наркотиците.В тези случаи те просто са някаква част...От целият този малък свят.Който всеки си има..
    И не би могъл да говориш с мен нормално по въпрос,различен от глупави спорове на тема наркотици,само защото знаеш,какви вещества текат в кръвта ми?
    Много е неправилно ..И някак си много тъжно ..

За различните никове,мисля си някак,че нещата,които аз съм казала не могат да се объркат с ничии други изказвания..
    И явно не си ми следил добре изказванията,щом ми говориш за пътища и самостоятелен избор.Това са глупости.

**За това къде и как да се удавя няма да казвам нищо,защото много пъти съм казвала...Аз не се бъркам в решенията на другите хора.Не се бъркай и ти в моите.

Благодаря ти за отделеното време.
    [/quote]

Така права си затова че не трябва да ми пука.
    Но само при мисълта за тия гадости ми се повдига.
    Моля да ме извиниш ако съм те засегнал по някакъв начин но на мое място ти би мислила по същия начин.
    На въпроса ти дали познавам някой наркоман отговора е да познавам двама от тях вече не са между живите , един е в затвора и един е напът да последва първите двама.
    С тези хора съм приятел от дете и ми е много болно за тях. Затова не спирам да кастря всеки който пише че дрогата е щастие и разни такива.
    Надявам сега разбираш защо повечето ми постове по темата са толкова дръзки.
    Мразя дрогата и тези които я разпространяват а не тези които я консумират защото те са жертви на самите себеси.

Скоро мъртвите ми приятели станаха трима.
    И тримата от деца...Знам.
    Обаче в една друга тема бях говорила много по въпроса.
    Във всяка "малка реалност" умират хора...Навсякъде.
    Някои просто умират при по-глупави и тъжни обстоятелства.
    Във всичко има малко или много лоши неща...
    Мхм. А кого се опитваш да убедиш

naj umnite deto izkarvat purvi mesta po sustezaniq po atematika i fizika si chadqt, a vie hateri gadni si go nabutajte; \/

Град
    sofiq

Re: Всички нарк'омани сте тапанари.

Цитирай Първоначално написано от bai-brother
    Абе хора вие или сте супер задръстени или незнам.
    Как е възможно да се мислите за готини или незнам какво поради факта че взимате наркотици.
    ВИЕ ТЪПИ ЛИ СТЕ ИЛИ КВО?????????????????????????????????????
    =D> =D> =D>
    ЛГБТ
    http://www.youtube.com/watch?v=iNYooAWX_RY
    "Секс. В Америка фиксидея.В останалите части на света - факт." Марлене Дитрих

Град
    U nas
    abe drislio "vsi4ki narkomani ste tupanari". Ai da te izpravq do edin narkoman i da ti zadam nqkakuv jiteiski vupros, sigurna sum 4e 6te otgovori mn po-dobre ot teb.Edin narkoman edva li 6te se durji taka prosta6ki kato teb, edva li 6te sudi horata za jivota, koito sa si izbrali.Tva sa mislite (tupizmite ) na edin duhovno ograni4en 4ovek.Vuzmutena sum ot durjanieto na dne6noto podrastva6to pokolenie.
    OOOhhh Fucken Hard Techno U`re scrapinG My brain ...
    Don't sleep and close your eyes. I'll slowly dream inside your head.Don't be scared, fly away.Listen to the words I say...

уфф, върви се друсай айде... марш!
    не на наркоманията! тази деградация!
    www.voininatangra.org

Ти пък сега,к'во се правиш и ти...
    Искате да ми кажете,че колкото и да са лоши наркотиците нямат нито една хубава страна...
    Мхм. Точно.

Е тогава какво по дяволите кара тлкова милиони хора да продължават да се друсат?Масова заблуда,че е хубаво?Едва ли...
    Милиони мухи ядат лайна..

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Whisskas -> Според мен няма смисъл да се опитваш да им обясниш. Както сама знаеш много хора за заблудени и мислят, че ако опиташ някакъв наркотик и край ставаш наркоман. Половината хора от тук не могат да си обяснат какво значи тази дума "Наркоман". Остави ги, нека да ругаят колкото искат.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Супер фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево)
    Цитирай Първоначално написано от Kre4etalo
    Ако щеш и 200 успех да имаш докато употребяваш подобни боклуци си нищо и никой и ще си останеш на дъното.
    Професори, доктори, доценти употребяват трева. Те на дъното ли са?
    Останалите - живи и здрави. Вие правите вашия избор, ние правим нашия.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от bai-brother
    НИ СА ИБАВАЙ С БАЙ БРАДАР.
    Ебаси смотания тип! Я се отдели от шибания телевизор и се научи да гледаш стойностни неща.

Значе има няколко вида наркомания !

1. Хора отчаяни от живота и по точно ОБЩЕСТВОТО... което е изпълнено с такива недорасъци като тоя пуснал темата. Такива които не виждат по-далече от носа си...
    Този вид хора са се престрастили към наркотиците защото не виждат смисал на живота... и тва им е едва ли не единственото забавление

2. Хора които са опитали покрай приятели 1 път и са продължили ЗАЩОТО НАРКОТИЦИТЕ СА СИЛНО ПРИСТРАСТЯВАЩИ ИМЕННО ЗА ТОВА ИМА НАРКОМАНИ ПРЕДИ ДА ПСУВАТЕ НЯКОЙ НАРКОМАН ИМАЙТЕ В ПРЕДВИД ЧЕ ТОЙ НЕ Е ВИНОВЕН ЧЕ Е ЧОВЕК !

3. Хора които се правят на интересни (най-често разни младежи между 12-18 години...) за пред приятелите... а посел се престрастяват

С две думи, наркоманите не са тези които трябва да съдиме. Те са като всички нас но са престрастени благодарение на обществото около нас... трябва да съдиме обществото и държавата че е такава, трябва да съдиме диларите, трябва да съдиме САМИТЕ СЕБЕ СИ ЧЕ ИМА ТАКОВА НЕЩО ! А НЕ ТЯХ ТЕ СА КАТО ЛУДИТЕ - НЕОТГОВОРНИ ЗА ДЕЙСТВИЯТА СИ И ПРЕСТРАСТЕНОСТА ИМ КЪМ НАРКОТИЧНИ ВЕЩЕСТВА !!!

За тях наркотика е като храна.... немогат без него, както физически така и психически. Когато един наркоман спре да зима от любимия си наркотик, в мозака му настъпва пълен хаос който само мисли за това как да набави наркотика... и тн. това е съвсем естествено чувсто и именно в това се изразява пристреността....
    А физическата зависимост се изразява в отпадналост унилост и тн..

Естествено всичко това е лечимо... но се иска МНОГО ВРЕМЕ И ВОЛЯ, има комуни както знаете

----

С две думи не съдете наркоманите за това което са, те НЕ СА ВИНОВНИ ! А ВИЕ СТЕ ВИНОВНИ ЗА ТЯХНИЯ ЖИВОТ ЗАМИСЛЕТЕ СЕ СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ КАТО ПОДМИНАВАТЕ НЯКОЙ НА УЛИЦАТА КАК ЩЕ СЕ ДЪРЖИТЕ С НЕГО !!!!

ИМАЙТЕ РЕСПЕКТ ЕДИН КЪМ ДРУГ, НЕЗАВИСИМО ОТ РАСА, ПОЛ, НАРОДНОСТ, СОЦИАЛНО НИВО И ТН.. ВСЕКИ ИМА РПАВО ДА Е ВСИЧКО КОЕТО СИ ПОИСКА И НИКОЙ НИКОЙ НЕМОЖЕ ДА СЪДИ !

Град
    BEZDOMEN
    koi go ebe tapoto mnenie na bai-brothertaka ili ina4e toi e nikoi pa i seki si ima pravo da si prai kvto si iska sa nikoi ne e sednal da pi6e 6to bai-brother misli kato 40 god lelka
    IF U R NOT HAPPY FAKE IT

Guest
    Цитирай Първоначално написано от pecata
    Значе има няколко вида наркомания !

1. Хора отчаяни от живота и по точно ОБЩЕСТВОТО... което е изпълнено с такива недорасъци като тоя пуснал темата. Такива които не виждат по-далече от носа си...
    Този вид хора са се престрастили към наркотиците защото не виждат смисал на живота... и тва им е едва ли не единственото забавление

2. Хора които са опитали покрай приятели 1 път и са продължили ЗАЩОТО НАРКОТИЦИТЕ СА СИЛНО ПРИСТРАСТЯВАЩИ ИМЕННО ЗА ТОВА ИМА НАРКОМАНИ ПРЕДИ ДА ПСУВАТЕ НЯКОЙ НАРКОМАН ИМАЙТЕ В ПРЕДВИД ЧЕ ТОЙ НЕ Е ВИНОВЕН ЧЕ Е ЧОВЕК !

3. Хора които се правят на интересни (най-често разни младежи между 12-18 години...) за пред приятелите... а посел се престрастяват

С две думи, наркоманите не са тези които трябва да съдиме. Те са като всички нас но са престрастени благодарение на обществото около нас... трябва да съдиме обществото и държавата че е такава, трябва да съдиме диларите, трябва да съдиме САМИТЕ СЕБЕ СИ ЧЕ ИМА ТАКОВА НЕЩО ! А НЕ ТЯХ ТЕ СА КАТО ЛУДИТЕ - НЕОТГОВОРНИ ЗА ДЕЙСТВИЯТА СИ И ПРЕСТРАСТЕНОСТА ИМ КЪМ НАРКОТИЧНИ ВЕЩЕСТВА !!!

За тях наркотика е като храна.... немогат без него, както физически така и психически. Когато един наркоман спре да зима от любимия си наркотик, в мозака му настъпва пълен хаос който само мисли за това как да набави наркотика... и тн. това е съвсем естествено чувсто и именно в това се изразява пристреността....
    А физическата зависимост се изразява в отпадналост унилост и тн..

Естествено всичко това е лечимо... но се иска МНОГО ВРЕМЕ И ВОЛЯ, има комуни както знаете

----

С две думи не съдете наркоманите за това което са, те НЕ СА ВИНОВНИ ! А ВИЕ СТЕ ВИНОВНИ ЗА ТЯХНИЯ ЖИВОТ ЗАМИСЛЕТЕ СЕ СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ КАТО ПОДМИНАВАТЕ НЯКОЙ НА УЛИЦАТА КАК ЩЕ СЕ ДЪРЖИТЕ С НЕГО !!!!

ИМАЙТЕ РЕСПЕКТ ЕДИН КЪМ ДРУГ, НЕЗАВИСИМО ОТ РАСА, ПОЛ, НАРОДНОСТ, СОЦИАЛНО НИВО И ТН.. ВСЕКИ ИМА РПАВО ДА Е ВСИЧКО КОЕТО СИ ПОИСКА И НИКОЙ НИКОЙ НЕМОЖЕ ДА СЪДИ !

Подкрепям това мнение на 100%

Град
    Цитирай Първоначално написано от O.B.I_
    abe drislio "vsi4ki narkomani ste tupanari". Ai da te izpravq do edin narkoman i da ti zadam nqkakuv jiteiski vupros, sigurna sum 4e 6te otgovori mn po-dobre ot teb.Edin narkoman edva li 6te se durji taka prosta6ki kato teb, edva li 6te sudi horata za jivota, koito sa si izbrali.Tva sa mislite (tupizmite ) na edin duhovno ograni4en 4ovek.Vuzmutena sum ot durjanieto na dne6noto podrastva6to pokolenie.
    Духовно ограничен???!!!

В голяма грешка си.
    Тъкмо наркоманите са духовно ограничени защото повечето от тях са хора
    с ниско самочувствие мачкани години наред от живота.
    Всички останали наркомани които не попадат в тая група са още по-зле защото го правят от келешлък или по лошо от глупост.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си