- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Всички нарк'омани сте тапанари.
Наркоман за мен е тоя, който е зависим от някаква субстанцияПървоначално написано от mostwanted
За мене и тоя който пуши цигари е наркоман, ама тва е отделен въпрос![]()
Whisskas е права и въпреки всичко не мога да разбера едно .Като знаеш ,че наркотиците провалят живота ти , защо продължаваш да ги взимаш?
Защото ти харесва да живееш в измислен и различен свят?Или...?
ami vsi4ko koeto si napisal moga da ti kaja 4e e pulna glupost.v momenta sum purvi kurs.yspeha mi ot purviq srok e 5,68.postoqnno 4eta knigi na stivun king,ri4ard leimandr,diin kunc i dr ot taq tematika.treniram postoqnno(igraq v handbalen otbor i hodq na fitnes).tova 4e okolo teb i to4no v tvoq grad nqma hora koito pu6at i jiveqt normalno ne zna4i 4e i dr sa takiva.nikoga ne pre4islqvai daden 4ovek kum dadeno ob6testvo.tova koeto pravim ni haresva i nqma da sprem da go pravim za6toto tova e na6iq izbor na jivot.Първоначално написано от Guarana
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
Ами като знаеш,че това ще те съсипе,ще провали бъдещето ти ?!?!?!?!Първоначално написано от Whisskas
Аз пуша трева-пуша много трева. И кво от това? По всяка вероятност ще имам успех 6,00. Честно да ти кажа, всичките ми приятели, които пушат трева си имат приятелки, разменями си кнмиги всяка седмица, тая неделя бяхме на планина! Тва, че ти си гледал някъв филм по ТВ или вашите са ти разказвали някви измишльотини за наркоманите... и ти ХОП и си им се вързал! Не, че всичко, което са ти казали е грешно....ако не можеш да се примириш с факта, че има наркомани....какво остава за изнасилвачите или може би за педофилите?!?!?!!?Аре вземи малко да пораснеш и влез в света, в който живеем...Първоначално написано от Guarana
Е да ти пикам на щастието задръстено.Първоначално написано от Whisskas
Да ходиш като призрак по улиците , това ли е щастие бе.
И к'во виждаш като се надусаш а?
Нищо невиждаш там ти е проблема.
И като гледам така ти май си все един и същ наркоман ама с различни никове и само дрънкаш че сам си си избрал какъв да си.
Ми като си наркоман/ка ходи се одави подобре.
Не се ебавай с Бай Брадар щото ша сляза и ща изплющя!!!
Ай гласувайте че да взема да изгоня някой от къщата.
are gotinite hora da se suberem da si napraim nekva qka partiq za hubav joint iskate li, ama da e chistichak i da ste ot sofia, obajdajte se
Писна ми от такива теми... Все едно някой ще те послуша - нали знаеш през едното ухо влиза, през другото излиза. Всеки има право на избор и всеки решава сам за себе си - не се занимавай!
ПП. От София съм...![]()
да, да, да... така... мхм, разбирам. всички са като теб. а и не ти вярвам за всичко което си писал. а аз говоря от личен опит, само че имах волята да спра на време, преди да загазя сериозноПървоначално написано от асдгост
www.voininatangra.org
който се нарича българин да пише на български и да използва наши думи и изрази, не чуждици и латиница!
пуши много трева, ще прогресираш! а аз ще си купя самолет...![]()
![]()
![]()
www.voininatangra.org
който се нарича българин да пише на български и да използва наши думи и изрази, не чуждици и латиница!
Ако щеш и 200 успех да имаш докато употребяваш подобни боклуци си нищо и никой и ще си останеш на дъното.Първоначално написано от асдгост
ЦСКА 1948
[/quote]
Да се напиваш и да крещиш?
Да ти пикам на щастието.
..
Същото е..Само че аз не бих се карала за това какво те прави щастлив..
Защото не ми пука.И ми стига да знам просто че си/не си щастлив.Причините са си твои..
И не разбирам защо,по дяволите,на теб ти пука при какви обстоятелства аз съм/не съм щастлива.
Просто...Не те засяга.Нито мен за теб..
И когато си живеем два различни живота,ти няма как да си в правото си да критикуваш моя.Или на всеки друг,който живее живот различен от теб.Нито той.
Просто...Когато нещо не ти се е случило и го познаваш само пречупено през напълно празно мнение..Не можеш да знаеш дали наистина е толкова лошо.
Сега не ти говоря за наркотици.А за възприемане на света.За начин на живот...Защото наркотиците не са целият свят на "наркоманите"(но на някои за жалост са ..)
Ти какво...Познаваш някого като "наркоман" и следователно целият му друг свят не те вълнува?
Мисленето му,философията му,изкуството му .. Мислиш,че тези хора ги нямат...Напротив.И при много хора са много важни.Много по-важни от наркотиците.В тези случаи те просто са някаква част...От целият този малък свят.Който всеки си има..
И не би могъл да говориш с мен нормално по въпрос,различен от глупави спорове на тема наркотици,само защото знаеш,какви вещества текат в кръвта ми?
Много е неправилно ..И някак си много тъжно ..
За различните никове,мисля си някак,че нещата,които аз съм казала не могат да се объркат с ничии други изказвания..![]()
И явно не си ми следил добре изказванията,щом ми говориш за пътища и самостоятелен избор.Това са глупости.
**За това къде и как да се удавя няма да казвам нищо,защото много пъти съм казвала...Аз не се бъркам в решенията на другите хора.Не се бъркай и ти в моите.
Благодаря ти за отделеното време.[/quote]
Така права си затова че не трябва да ми пука.
Но само при мисълта за тия гадости ми се повдига.
Моля да ме извиниш ако съм те засегнал по някакъв начин но на мое място ти би мислила по същия начин.
На въпроса ти дали познавам някой наркоман отговора е да познавам двама от тях вече не са между живите , един е в затвора и един е напът да последва първите двама.
С тези хора съм приятел от дете и ми е много болно за тях. Затова не спирам да кастря всеки който пише че дрогата е щастие и разни такива.
Надявам сега разбираш защо повечето ми постове по темата са толкова дръзки.
Мразя дрогата и тези които я разпространяват а не тези които я консумират защото те са жертви на самите себеси.
Мхм. А кого се опитваш да убедишПървоначално написано от Whisskas
![]()
naj umnite deto izkarvat purvi mesta po sustezaniq po atematika i fizika si chadqt, a vie hateri gadni si go nabutajte; \/
=D> =D> =D>Първоначално написано от bai-brother
ЛГБТ
http://www.youtube.com/watch?v=iNYooAWX_RY
"Секс. В Америка фиксидея.В останалите части на света - факт." Марлене Дитрих
abe drislio "vsi4ki narkomani ste tupanari". Ai da te izpravq do edin narkoman i da ti zadam nqkakuv jiteiski vupros, sigurna sum 4e 6te otgovori mn po-dobre ot teb.Edin narkoman edva li 6te se durji taka prosta6ki kato teb, edva li 6te sudi horata za jivota, koito sa si izbrali.Tva sa mislite (tupizmite ) na edin duhovno ograni4en 4ovek.Vuzmutena sum ot durjanieto na dne6noto podrastva6to pokolenie.
OOOhhh Fucken Hard Techno U`re scrapinG My brain ...
Don't sleep and close your eyes. I'll slowly dream inside your head.Don't be scared, fly away.Listen to the words I say...
уфф, върви се друсай айде... марш!![]()
не на наркоманията! тази деградация!![]()
www.voininatangra.org
Мхм. Точно.Първоначално написано от Whisskas
Милиони мухи ядат лайна..Първоначално написано от Whisskas
![]()
Whisskas -> Според мен няма смисъл да се опитваш да им обясниш. Както сама знаеш много хора за заблудени и мислят, че ако опиташ някакъв наркотик и край ставаш наркоман. Половината хора от тук не могат да си обяснат какво значи тази дума "Наркоман". Остави ги, нека да ругаят колкото искат.
Професори, доктори, доценти употребяват трева. Те на дъното ли са?Първоначално написано от Kre4etalo
Останалите - живи и здрави. Вие правите вашия избор, ние правим нашия.
Ебаси смотания тип! Я се отдели от шибания телевизор и се научи да гледаш стойностни неща.Първоначално написано от bai-brother
Значе има няколко вида наркомания !
1. Хора отчаяни от живота и по точно ОБЩЕСТВОТО... което е изпълнено с такива недорасъци като тоя пуснал темата. Такива които не виждат по-далече от носа си...
Този вид хора са се престрастили към наркотиците защото не виждат смисал на живота... и тва им е едва ли не единственото забавление![]()
2. Хора които са опитали покрай приятели 1 път и са продължили ЗАЩОТО НАРКОТИЦИТЕ СА СИЛНО ПРИСТРАСТЯВАЩИ ИМЕННО ЗА ТОВА ИМА НАРКОМАНИ ПРЕДИ ДА ПСУВАТЕ НЯКОЙ НАРКОМАН ИМАЙТЕ В ПРЕДВИД ЧЕ ТОЙ НЕ Е ВИНОВЕН ЧЕ Е ЧОВЕК !
3. Хора които се правят на интересни (най-често разни младежи между 12-18 години...) за пред приятелите... а посел се престрастяват
С две думи, наркоманите не са тези които трябва да съдиме. Те са като всички нас но са престрастени благодарение на обществото около нас... трябва да съдиме обществото и държавата че е такава, трябва да съдиме диларите, трябва да съдиме САМИТЕ СЕБЕ СИ ЧЕ ИМА ТАКОВА НЕЩО ! А НЕ ТЯХ ТЕ СА КАТО ЛУДИТЕ - НЕОТГОВОРНИ ЗА ДЕЙСТВИЯТА СИ И ПРЕСТРАСТЕНОСТА ИМ КЪМ НАРКОТИЧНИ ВЕЩЕСТВА !!!
За тях наркотика е като храна.... немогат без него, както физически така и психически. Когато един наркоман спре да зима от любимия си наркотик, в мозака му настъпва пълен хаос който само мисли за това как да набави наркотика... и тн. това е съвсем естествено чувсто и именно в това се изразява пристреността....
А физическата зависимост се изразява в отпадналост унилост и тн..
Естествено всичко това е лечимо... но се иска МНОГО ВРЕМЕ И ВОЛЯ, има комуни както знаете![]()
----
С две думи не съдете наркоманите за това което са, те НЕ СА ВИНОВНИ ! А ВИЕ СТЕ ВИНОВНИ ЗА ТЯХНИЯ ЖИВОТ ЗАМИСЛЕТЕ СЕ СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ КАТО ПОДМИНАВАТЕ НЯКОЙ НА УЛИЦАТА КАК ЩЕ СЕ ДЪРЖИТЕ С НЕГО !!!!
ИМАЙТЕ РЕСПЕКТ ЕДИН КЪМ ДРУГ, НЕЗАВИСИМО ОТ РАСА, ПОЛ, НАРОДНОСТ, СОЦИАЛНО НИВО И ТН.. ВСЕКИ ИМА РПАВО ДА Е ВСИЧКО КОЕТО СИ ПОИСКА И НИКОЙ НИКОЙ НЕМОЖЕ ДА СЪДИ !
koi go ebe tapoto mnenie na bai-brothertaka ili ina4e toi e nikoi pa i seki si ima pravo da si prai kvto si iska sa nikoi ne e sednal da pi6e 6to bai-brother misli kato 40 god lelka![]()
![]()
IF U R NOT HAPPY FAKE IT
![]()
![]()
Първоначално написано от pecata
Подкрепям това мнение на 100%
Духовно ограничен???!!!Първоначално написано от O.B.I_
В голяма грешка си.
Тъкмо наркоманите са духовно ограничени защото повечето от тях са хора
с ниско самочувствие мачкани години наред от живота.
Всички останали наркомани които не попадат в тая група са още по-зле защото го правят от келешлък или по лошо от глупост.