.
Отговор в тема
Страница 3 от 13 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 306
    Град
    На горния етаж на къщата на Бай брадър.
    Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Цитирай Първоначално написано от one_more_minute
    Мхм. А кого се опитваш да убедиш
    Ти пък сега,к'во се правиш и ти...
    Искате да ми кажете,че колкото и да са лоши наркотиците нямат нито една хубава страна...И живота на хората,които се друсат не може да е щастлив и хубав?Е тогава какво по дяволите кара тлкова милиони хора да продължават да се друсат?Масова заблуда,че е хубаво?Едва ли...
    Да нямат нито една хубава страна.
    Коя според теб е хубавата страна на дрогата?
    Можеби тази че те прави пълен боклук?

Или може би това че като закъсаш с парите за дрога и продаваш първото нещо което ти попадне , а ако нямаш какво да продадеш отиваш да крадеш?

А можеби най хубавата страна на дрогата е тази че умираш на 25-30 години ?

Що се отнася до втория ти въпрос за съжаление повечето келемета взимат дрога защото си мислят че е готино , а като им кажеш нещо против дрогата почват да дрънкат че сами си го избрали и никой няма право да им се бърка макар повечето от тях да не си дават сметка за сериозноста на проблема в който се забъркват.

Е аз питам следното : Как е възможно един пикльо на възраст между 13 и 18 години който още бива изхранван от майка и и баща си да разправя че така бил решил ТОВА Е ПЪЛНА ГЛУПОСТ.
    Не се ебавай с Бай Брадар щото ша сляза и ща изплющя!!!

Ай гласувайте че да взема да изгоня някой от къщата.

Град
    Цитирай Първоначално написано от xaxo_xixi
    Whisskas -> Според мен няма смисъл да се опитваш да им обясниш. Както сама знаеш много хора за заблудени и мислят, че ако опиташ някакъв наркотик и край ставаш наркоман. Половината хора от тук не могат да си обяснат какво значи тази дума "Наркоман". Остави ги, нека да ругаят колкото искат.
    Никъде не съм казал(писал) че като пробваш веднъж и вече си наркоман.
    Но това е пътят водещ натам.

Град
    Цитирай Първоначално написано от niGGa
    Цитирай Първоначално написано от Kre4etalo
    Ако щеш и 200 успех да имаш докато употребяваш подобни боклуци си нищо и никой и ще си останеш на дъното.
    Професори, доктори, доценти употребяват трева. Те на дъното ли са?
    Останалите - живи и здрави. Вие правите вашия избор, ние правим нашия.
    Те пушат но в нормални количества а и знаят какво правят а не като повечето : напуши се до козирката и после вземе че и алкохол пие.

Супер фен
    bai-brother еби си майкат а ве хахахахах оххххххххх супер си злееееееееее вееееееее хахахааххахахаха аххаха и кфо ако сме боклуци хахахахаха ебати и забавнотъо хахах нали ве ти си цъди ограничен никога няма да ни разбереш ве балък смотан хахаха

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

Guest
    bai bradar е много прав.... Защо милиони хора друсат ли ? защото така си мислят че ще се справят с проблемите си. Хора със слаба психика и утаики на обществото това са наркоманите

Guest

Re: Всички нарк'омани сте тапанари.

[/quote]
    яж лайна бе траверс такъв [/quote]

Яж ти тъп наркоман.

za dnes
    Guest

aleksandra

ei ti ko sa 4e mi kaje6 4e nie sme nai golemite boklyci oooo ne6to si se obarkal nie sme xora koito znaeme kak da jiveeme i da se zabavlqvame i ne si4ki sme kadni kopeleta ,,,,,, nie sme xora koito sme videli syper mn ne6ta ot jivota ane kato nekoi tapi selqni

za dnes
    Guest

aleksandra

ei ti ko sa 4e mi kaje6 4e nie sme nai golemite boklyci oooo ne6to si se obarkal nie sme xora koito znaeme kak da jiveeme i da se zabavlqvame i ne si4ki sme kadni kopeleta ,,,,,, nie sme xora koito sme videli syper mn ne6ta ot jivota ane kato nekoi tapi selqni

za dnes
    Guest

aleksandra

za dnes
    Guest

aleksandra

za dnes
    Guest

aleksandra

кво сте видели от живота освен задимените помещения и амфетите бре? НЕ били опасни. Ми добре тогава - предпочитам да живея на ръба и да съм изложен на опастност отколкото да си вкарвам боклуци в тялото, та да влезна в илюзорна вселена. пълни глупости.

Abe Bseki izbira kakvo da pravi s jivota si koito iska da zema narkotici ili alkohol ama e malko t1pi4ko.......... 6oto pIsBa .....ama kat VnezapnO si se PresTrasTil Kvo 6i rpavi6 POsleee??!??! abe NarKoManSka My RabOtaaa POne da se KriqT det Za BockaT i da si XvarLQt spRincovKItee3e3 a ne da gi oStavqt po ULicitee.....
    ИсКаМ Да ЗнАеТе ВсИчКи, аКо НяКой Ви ПрЕкЛаНя иЗпРавЕтЕ сЕ и ПрОдЪлЖавАйтЕ наТаТъК. Не СпИраЙте дА сЕ БоРиТе, Не СпИрАйтЕ. ЖиВотЪт е ЕдНа пОстОянНа наДпрЕваРа. В НегО вСеКи дЕн Се ПрЕпЛиТа ТъПаТа тЪнКа ГрАнИца МеЖду ЖиВоТа и сМъРтТа!!!

Цитирай Първоначално написано от denit00
    Abe Bseki izbira kakvo da pravi s jivota si koito iska da zema narkotici ili alkohol ama e malko t1pi4ko.......... 6oto pIsBa .....ama kat VnezapnO si se PresTrasTil Kvo 6i rpavi6 POsleee??!??! abe NarKoManSka My RabOtaaa POne da se KriqT det Za BockaT i da si XvarLQt spRincovKItee3e3 a ne da gi oStavqt po ULicitee.....
    моля те, пиши нормално

Град

Re: aleksandra

Цитирай Първоначално написано от za dnes
    Какво си видел бе льольо???
    Ти ако си видел толкова много няма да пипнеш дрога и ше знаеш какво е истинско забавление , защото това не е забавление а наркоманска свинщина на която всеки се надрусва докато заприлича на зомби и не знае дори кой е.
    Нали ги гледам разни 14-15 годишни келемета как се сабират и се друсат мислейки че са голямата работа понеже пушат трева или взимат разни други боклуци.
    За съжаление обаче те не са голямата работа а едни малки лигави лайна които в 80% от случаите стават пълни боклуци и свършват или на улицата или в някой затвор.

Цитирай Първоначално написано от IlLuSi0nS`
    bai-brother еби си майкат а ве хахахахах оххххххххх супер си злееееееееее вееееееее хахахааххахахаха аххаха и кфо ако сме боклуци хахахахаха ебати и забавнотъо хахах нали ве ти си цъди ограничен никога няма да ни разбереш ве балък смотан хахаха
    ami kato e tup i ograni4en kak iska6 da razbere 4e e golqm kefff ?
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Guest
    Marinka_16 ти си тъпа и ограничена ... На 16 няква курва , дет кат се надруса я чукат пропадняците..... такава си ти ! а някаде бех видел че маика ти ти разрешава да пушиш трева.. ами тогава маика ти е супер тъпа путка

Супер фен Аватара на rakiQ
    аз пък мисля че и те също са хора и искам да каа че ако некаф проблем имаш или нешо искаш да споделиш с тях те веднага ше скочат за теб мноо добри фр са...
    и мисля че е бати тъпото един човек да мисли че "наркоманите" са нешо по различно от нас
    се едно да каеме "тревоманите" са баси лайната...примерно...

за тфа живота си е техен да си праат кфот си искат..

Град
    Цитирай Първоначално написано от ~egoistiC
    аз пък мисля че и те също са хора и искам да каа че ако некаф проблем имаш или нешо искаш да споделиш с тях те веднага ше скочат за теб мноо добри фр са...
    и мисля че е бати тъпото един човек да мисли че "наркоманите" са нешо по различно от нас

\

Абе ти тъп ли си бе а?
    Кви хора са тия хора бе?
    Друсат се с разни боклуци и се мислят за голямата работа, е нема такива тапаци ясно ли ти е а?
    Наркоманите са най големите лайна в нащо общество , или с други думи : боклуци , лайна , тапанари , малоумници и миризливци.
    Дано измрът сичките ше им еба майката и лекетата умрели дееба и уръфляците застреляни.

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Цитирай Първоначално написано от bai-brother
    Абе ти тъп ли си бе а?
    Кви хора са тия хора бе?
    Друсат се с разни боклуци и се мислят за голямата работа, е нема такива тапаци ясно ли ти е а?
    Наркоманите са най големите лайна в нащо общество , или с други думи : боклуци , лайна , тапанари , малоумници и миризливци.
    Дано измрът сичките ше им е** майката и лекетата умрели дееба и уръфляците застреляни.
    Престани да обиждаш, явно не можеш да разбереш, че всеки има право на избор, а ти не си човека, който да каже кой какво да прави. Нали ти не си боклук тогава какъв ти е проблема ? Да ти кажа смятам те за ограничен, защото не се опитваш да разбереш хората, нищо, че се друсат от време на време или пък системно. А и както написах в първото си изречение, престани да обиждаш, това вместо да покаже колко си заинтересован и искаш да помогнеш, показва колко си неграмотен и умствено ограничен.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Guest
    Някакъв селянин, фен на Бай Брадър, цапнат в устата и простак желае моята смърт ?
    Добре, но само ако дойдеш с мен.

ех дечица мили кога ще разберете, че проблемите на дадена група хора от обществото ни са и наши проблеми.До кога все ще викаме " тфа живота си е техен да си праат кфот си искат" или изрази от тоя тип.Т`ва са болни хора и в наш интерес е да им помогнем и въобще да се справим с един слой от каймака на обществото.

@xaxo_xixi - знаеш ли за първи път чувам, че ако не се друсаш си "умствено ограничен".Поне от твойте, така "страшно субективни и интелигентни" реплики такава мисъл долавям ...
    поздрави...

Кампанията на Unicef2005

Marilyn Manson

Супер фен
    bai-brother, ти си мн странен човек за мен, тъй като аз не познавам и не общувам с хора като теб в реалния си живот.. така че нямам мн наблюдения върху начина на мислене на подобни индивиди.. от постовете ти, обаче, разбирам, че таиш в себе си мн злоба и агресия спрямо онова, което не разбираш.. не говоря единствено за света на "наркоманите", а за многото други възможни начини за възприемане на (не)познатата реалност.. светът не е само какъвто ти го виждаш.. светът има безброй лица.. ти си си избрал твоя свят и нещата в него следват твоите разбирания, твоите принципи.. изобщо твоята концепция за реалността.. ти просто си на едно от брезбройните островчета в океан от измерения, заобиколен от хора със сходни възприятия.. но там, някаде извън твоя обсег на осъзнаване има още мн мн реалности, коренно различни от твоята ест.. между някои реалности могат да се построят мостове.. това е толерантността и уважението към правото на всеки за бъде себе си.. но ти явно си се затворил в твоя малък свят и отказваш да приемеш "другите", които чрез същия капацитет от чувства и емоции присъщи на човешките същества, имат напълно различно всетоусещане.. друг поглед върху нещата.. и не забравяй, че човек може да прескача по островчетата и да търси мястото, където да се чувства "у дома си".. а колкото повече гледни точки откриеш и (ако се опиташ) разбереш, толкова по-широк става твоят собствен мироглед, а колко е по-обширен той, толкова повече възможни избори се откриват пред теб.. а всико е въпрос на избор!!!

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Цитирай Първоначално написано от tears_d0nt_fall^sexy_bebo

ех дечица мили кога ще разберете, че проблемите на дадена група хора от обществото ни са и наши проблеми.До кога все ще викаме " тфа живота си е техен да си праат кфот си искат" или изрази от тоя тип.Т`ва са болни хора и в наш интерес е да им помогнем и въобще да се справим с един слой от каймака на обществото.

@xaxo_xixi - знаеш ли за първи път чувам, че ако не се друсаш си "умствено ограничен".Поне от твойте, така "страшно субективни и интелигентни" реплики такава мисъл долавям ...
    поздрави...
    Според теб нормално ли е някой да се изразява така по дадена тема. По-добре ми прочети пак поста за да видиш какво съм имал предвид.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

koi e kazal e se mislim za gotini upotrebiavashtite?pravim si gotinoto po-to4no...puk i ''narkomani'' niakak si ne me kefi,mnogo e subiratelno ...
    ima takiva tupaci,deto misliat 4e sa ebasi pi4ovete kato drusat,ama ne...
    we like it DARK&HARD

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си