- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Всички нарк'омани сте тапанари.
Ахъм...това че не съм фен на Big,Vip,Бай и още не знам си колко много brother-a, не значи задължително, че нямам мозък. Само за информация. И не, от това че припалвам масур от време на време, още не съм получил психическо отклонение. Ама нито едно ти казвам! Да ми се неначуди човек...
Та значи за псуването. Ако аз бях на твоето място(длъжен съм да кажа, че изключително се радвам, че не съм) никога, ама никога нямаше да тръгна да псувам наркоманите. Фактът, че имам такива приятели не може да ме накара да ги псувам. По-скоро бих псувал наркотиците, а не тези, които ги използват...Някакси, не ме радва да редя приятелите си на "уруфлеци" и прочие. В твоя случай пък най-малко. Защото, всъщност, ти правиш точно това.
Все пак радвам се, че вече поне опитваш да разговаряш нормално, за разнообразие.![]()
hahaha![]()
bojeВие въобще запознати ли сте с всички видове наркотици и изобщо някой знае ли ПОНЕ един наркотик от до?Мисля че не... ми да ви дам една книжка поне да добиете бегла представа за някои неща,а?А до това,че някой беше споменал,че само си пушел...само едно ще ти кажа-то от там се започва.Аз лично бях така....поне съм щастлива,че се усетих.Малко приятели наркомани ли имам които ДО ЕДИН за започнали с тревата и от всеки един който вече е пропаднал и то доста чувам все едно и също-"Недей да правиш това,което ние направихме".А сега се сетих,вчера ,както си вървях с приятеля ми,ей така съвсем случайно видяхме един негов приятел...или по скоро бивш приятел беше така яко във филма,че не е истина.Приятеля ми не посмя даже здрасти да му каже,като го видя просто...беше мнооогоо ама много надрусан.Може техните да нямат чак такива финансови възможности,но той задължително трябва да си вземе ноеобходимата доза за деня.Така,че моля ви... има голяма разлика между тревата и хероина и изобщо твърдите наркотици!Само,че както казах аз винаги се започва от най-малкото...но естествено това си е лично решение на всеки,аз мога само от тук нататък да бъда критикуваkakvi gluposti
...tq 6tqla da ni dava knijka da se p0zap0znaim, pr04eti q 1vo ti posle govori koi kakvo znael
..a 6to se otnasq 4e ot TREVATA se po4falo...tfa sa pylni pr0st0tii
ama nqma zn..i p0znavam sigurno mn pove4e narkomani ot tebe koito nito edin ne e po4nal da drusa hard zaradi trevata...
![]()
ei NFW` dan4one se my4i druje...nie sme "nark0mani" i trqbva da g0rim v ada
hahaha ti prig0tfi za neska pyk neka neka
![]()
Хахах, respect Рал.
Следващия път като има нещо по-забележително в "Зона51", трябва да се отиде.
И да пукна ако тогава не си опъна по веднъж за всеки малолетен "играч" тук.
Майко, аз ще се напуша като животно.![]()
разбирачи
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Това беше най-ясното и логично мнение, което съм чел.
Я поразбери малко и ни шашни с изчерпателните си знания.![]()
тва към мене ли бешеПървоначално написано от NFW`
e neNFW` написа:
Това беше най-ясното и логично мнение, което съм чел. Laughing
Я поразбери малко и ни шашни с изчерпателните си знания. Very Happy
тва към мене ли бешеkym baba ti...razbira4ke
![]()
maloleten igra4Хахах, respect Рал. Smile
Следващия път като има нещо по-забележително в "Зона51", трябва да се отиде. Smile
И да пукна ако тогава не си опъна по веднъж за всеки малолетен "играч" тук.
Майко, аз ще се напуша като животно. Very Happy6e me um0ri6 dan4o hahahah =D>
Не стигнах до края на темата, исках да коментирам мнението ти.Първоначално написано от Whisskas
Това за което ти говориш е подобно на сравнението "40% от катастрофите стават по вина на пияни шофьори, следователно 60% стават по вина на трезвени шофьори, следователно е по-безопасно да караш пиян от колкото трезвен".
Като в съответният пример се пренебрегва факта, че хората които шофирят пияни са много по-малък брой от тези които шофират трезвени. И броят катастрофи като % от шофиращите трезви шофьори е много по-малък в сравнение с броя катастрофи на шофирашт пиян шофьор.
Та мисълта ми е че много по-голяма част от наркоманите свършват зле като % от броя наркомани по-света от колкото от останалите хора на които са им предоставени нормални условия развитие (т.е. винаги има и хора които поради една или друга причина дали демографска или политическа или някаква друга са по-зле).
Съгласен съм с мнението че някои наркомани са интелигентни, но това че са се поддали на властта на упойващи вещества и не могат без тях ( искам да уточня, че за мен все пак наркоман е човек пристрастен към наркотици, а не просто човек който употребява такива!!!!).
Факт е че най-податливи към наркотици са деца между 10 и 20 годишна възраст, т.е. точно периода в който всеки се стреми да се докаже по един или по-друг начин и правят неща които не могат да осмислят все още, което вече често може да ги заведе към много лоши пътища.
И причината защо съм съгласен за лошо отношение към наркомани, е че наркоманите които не желаят да положят усилие да се излекуват трябва да бъдат изолирани. И то не само защото са неприятни и евентуално опасни за обществото около тях, ами защото в манията си за повече дрога повличат след себе си млади хора, които още не са тръгнали по техният път, и смятам че децата трябва да бъдат предпазвани от такива хора и компании, точно за да не станат и те наркомани.
плз скррий се че току що ядохПървоначално написано от Анонимко
просто го казвам щот съм сигурен че в тоя форум 80% не са виждали наркоман или некфа сфестна дрога. Само квот сте чели по книжки и по енциклопедии. Някъде да съм казвал че съм разбирач? сиктир копеле
видели сте 2 джойнта дет некой фр ви ги е купил с ваши праи и сте делкали ив исветата разбираческите очи за амфетки и гъби... Проблема е сериозен ама е за хора дет знаят за кво става въпрос а не за някой дет най-големото му познание е от една книжка.
"Искат те пари за на гаджета букети а ги дават за амфети и пакети" :P
Чакай, чакай... Все пак не си толкова голям разбирач? Сиктир копеле.Ами тогава какви са тези неща, които пишеш : "Проблема е сериозен ама е за хора дет знаят за кво става въпрос а не за някой дет най-големото му познание е от една книжка. " ?
Разясни ми накрая последно...ти от "Разбиращите големия проблем" ли си или не?
А колкото за джойнта от френдовете...Еми много ясно, че от френдове, при тях поне няма вероятност да ме прее*ат. Като се кефиш на "Адидаските" вземай си от техните куци пости.
Poredniq ....male ako si ti tfa na snimkata opr znai6 mn za drogite-nqma da sp0rq...prili4a6 na narkoman pred svryh doza ot heroin![]()
a btw tfa det go dyrji6 ne se li4i mn kfo e...noj (da si sreje6 venite da ne se my4i6 p0ve4e) ili marku4a ( det si stqga6 veni4kite![]()
mai e 1voto...siktir k0pele![]()
Дали не си зле веахаха ебати дебила
има 100 такива пикове (за жалсот модата и тва изтърка
) Просот много ми прилича на едно момиче което познавам и което ме накра пак да се кача на скейта
та по закчките ви:
не съм разбирач и аз знам квот съм чел и съм чувал от един френд дет си е на границата. та просто казвам че е много тъпа темата "дали не са тъпи че се друсат". Ми не копеле секи си има причини: щото са се праили на занещи и са фанали нешо дет закачва;да се праят на итнересни ама ги отцепва и закчва;писнало им напиване,писнало им напушване и решили че най-чкото е да си надрусан-тия са си иситнските наркомани дет им не права никви проеблеми-секи си има начин да си изарва яко:те сиакт да си се напраат па кво ги боли другите колко си вредат; а пък други най-неволно зарибени от нещо коеот не ас знаели кво е и що е ма са зели за да се праат на инт или просто да пробват нови неща (то е интересно сигурно да си надрусан по различни начини ма не съм нататъка).
Така че просто казах че темата е тъпа...кат не знае кво е наркоман за кво ги обижда и кои точно наркомани обижда... а вие кво само ми копирате изречения и фрази-интересни ли стеАре стига с тия интриги,хапливи закчки и т.н.
Да бе, мноого сме интересни. Копеле, да не си мислиш, че имаме това за цел? Честно казано и твоето километрично мнение (от една дума) по-рано не беше много интересно. Не, чакай - то не беше и разбираемо.![]()
А пък, копеле, да знаеш какви интриги въртим...Направо сме като излезли от латиноамерикански сериал, копеле, вярвай ми! Мога само да предположа, че под "закчки" имаш предвид "закачки". Да, копеле, кво да правим в тоз форум, освен да пускаме закачки(хахах, направо се задяваме)? Да пиша в "Секс"? Оттам минавам само да се посмея, копеле.
Айде не ме занимавай вече. Хем съм ти безинтересен, хем ти на мен - още повече, копеле.
безндаежден случай си баце![]()
За малки мозъци дет не сфанах:Интриги демек свади.. ае стига си спорил па и ти. Изгубена кауза си
А по темата:Ай стига флууд спам и още не знам кво ми който има още нещода пише да пише ма поне да знае кво пише исрещу кво...
Ако видиш темата... Ще ти стане ясно, че "по темата" тук НЕ може да се пише. То темата е леко безсмислена, ако питаш мен. А това,че си далеече от нея с последния пост е отделен въпрос. Така че флууд и спам е най-доброто, което можеш да получиш тук. А пък, че не знам какво пиша - знам, знам. Не бой се. Поне знам, че интрига не е баш същото като свада... Но карай - ще се научиш. Не се притеснявай, че закъсняваш малко.![]()
употребих думата интрига щото съм се зарибил-ти си яко простичък и изостанъл... не сичко е в буквален смисъл а ти си прост. Просот исках да кажа на автора на темата че е тъпо да каже на некой че е тъп за негови действия като ен зае точните причини :P вместо да се флейимие по добре да прайем смрад поече хора на 1. иначе не е толко интересно. Ма секи се прай на дебилен малко не са тъпо упоритиПиийс копеле ко налаташ само на вражди?
Не си ме разбрал явно, не налитам на вражди.
Просто бях пушил, скучно ми беше и се чудех с кого да си правя т*шак.Така си убивам времето. А точно с теб...защото просто тази тема ми бърка в червата. Ако си бофил/бофиш, ще ме разбереш.
Пък и каква вражда те гони, човече? Вражда в интернет..? Хахах това пък би било някакъв феномен.
Peace и от мен накрая. Сори, ако си помислил, че имам нещо специално против теб..![]()
пиши ми налична да прайме нет пого некаде из форума. Тряя да е забавно са кат и двамата се откажеме не само тоя топик ще замре ами ще стане скучно.
Poredniq a e za6to govori6 v mujki rod, ako tva na snimkata si ti ne trqq li da govori6 v jenski rod (pone taka mislq de..)
OOOhhh Fucken Hard Techno U`re scrapinG My brain ...
Don't sleep and close your eyes. I'll slowly dream inside your head.Don't be scared, fly away.Listen to the words I say...