.
Отговор в тема
Страница 6 от 13 ПървиПърви ... 2345678910 ... ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 306
    Град
    sofiqqq
    ест че са тъпиии начии с колкото наркомани да съм говорила са ебаси задръстените лайна имаше един говорихме си иии нали тойй вика нещо за някъф си магазин иии немой се сети за думата ''улица'' .......
    Love conquers all
    This one will last a lifetime
    And if love conquers all
    This one will last forever

Град
    Варна
    s.p_girl, този въпрос май вече стана пословичен, но...какво разбираш ти под думата "наркоман"?

П.П. Не знам за този,който не можал да се сети за думата "улица", но като видях как пишеш...не ми се и иска да те чуя теб как приказваш. Силно се надявам да съм в грешка де.

are ve dan4o...ne bydi tolkoz kriti4en devoikata e sig malka...a ima i zatrudneniq s izkazvaneto prismql se hyrbel na 6tyrbel

Guest
    а ти си тъпанар и без да взима6 наркотици и кво?

Град
    Варна
    а ти си тъпанар и без да взима6 наркотици и кво?
    Нещо против да споделиш за кого става въпрос?

Guest
    mai ti si tapanara tuka!kato ima6 protiv takiva hora mn mi e interesno kakvo si se zabil v taq tema i se zanimava6 s nas?ne 4ete6 li-tyk se govori za narkotici i xorata,koito ypotrebqvat si obmenqme info!kato ne ti haresva pak pitam kvo te interesyvame nie,gledai si tvoite sobstveni interesi

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Какво да кажа Наркотиците са за хора с лабилна психика,денонощно под психическо напрежение....по принцип за комплексарчета Хора изпаднали един вид в '' дупка'' отчаяни На такива трябва да се помогне,а не да ги отбягваме Никой незнае какво им е,ако не е бил на тяхно място Ако днес подминем зов за помощ,а утре сме на тяхно място.....
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Guest
    мн си в гре6ка мила.1-во има ДОСТА при4ини да се друса 4овек,тва 4е ти вижда6 само тази 4е трябва да си изпаднал в дупка ,не зна4и 4е е така.не ти ли минава през главата 4е мн хора друсат за6тото искат и наи-ве4е за6тото им харесва?еми 6те те просветля тогава-да,харесва им дори да ти се вижда странно.като пробва6 6те разбере6 за какво ти говоря

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    мн си в гре6ка мила.1-во има ДОСТА при4ини да се друса 4овек,тва 4е ти вижда6 само тази 4е трябва да си изпаднал в дупка ,не зна4и 4е е така.не ти ли минава през главата 4е мн хора друсат за6тото искат и наи-ве4е за6тото им харесва?еми 6те те просветля тогава-да,харесва им дори да ти се вижда странно.като пробва6 6те разбере6 за какво ти говоря
    Научи се да четеш казах попринцип комплексарчета явно имаш беден речник в превод:глеам си кефа
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Guest
    ИМХО , хорица като автора на темата са значително по- изпаднали тъпанари.
    ЗАЩОТО вместо да живеят по един или друг, добър или не съвсем добър на4ин СОБСТВЕНИЯ СИ Живот, те неуморно намират кусури в живота на другите...

"живей и остави и другите да живеят" е едно много добро мото, позабравено напоследък за съжаление

Супер фен Аватара на b0Nb0n

Re: Всички нарк'омани сте тапанари.

Цитирай Първоначално написано от bai-brother
    Абе хора вие или сте супер задръстени или незнам.
    Как е възможно да се мислите за готини или незнам какво поради факта че взимате наркотици.
    ВИЕ ТЪПИ ЛИ СТЕ ИЛИ КВО?????????????????????????????????????
    i 6to si misli6 4e se mislim za gotini a ti po umen li si kato ne vzima6 za men si typ kato ne vzima6 kakto ti misli6 4e sym typ kato zimam i az taka ve ama ne si pomislil za tva nali ?

Как е възможно да се мислите за готини или незнам какво поради факта че взимате наркотици.
    ти па недей плямпа всеки мисли за себе си

Цитирай Първоначално написано от GaNg_BoY
    ти па недей плямпа всеки мисли за себе си
    не всеки мисли

Guest
    аиде пак се навъдиха разбира4и-наркотиците били за хора с лабилна психика,деноно6тно под психи4еско напрежение??????????БОЖЕ,по-голяма глупост скоро не бях 4ела.ма ти да не си доктор по психология или нз и аз какво,как може да изказва6 такова мнение,тва е недопустимо.и кво-тогава 6том знае6 при4ината за проблема с наркоманията зна4и скоро 6те измисли6 и ре6ение !аиде успех ти пожелавам,дано успее6 да ни измъкне6 от дупките

Голям фен
    Град
    botevgrad
    Виж кво,няма смисъл да пълниш форума с тъпи теми.Като не ти харесва раздела не влизай в него и готово - просто няма смисъл да пишеш тъпи теми
    А и още нещо - не всички наркомани са тъпанари и там каквото каза още !

-flyer-
    Guest
    Само един въпрос; без философски отговори. Няма смисъл да се наддумваме. Та въпросът е: "Защо употреби наркотични вещества?"

Очаквам прост и ясен отговор.

Guest
    za 1ви като пробвах аз ли4но бе6е от интерес и понеже съм 4овек,които е отворен за нови не6та и така.после ми хареса и продължих.така по-ясно ли е?

-flyer-
    Guest
    Ясно е разбира се.... тва е проблема.

13. Потребители, които подклаждат спорове и насаждат неприязън към потребител или група потребители, подлежат на директен БАН...

Аз предлагам БАН за тъпата консерва, а вие?
    FOREVER BLAZIN'

Аз не. Форума като цяло е против наркотиците. Това че автора изразява неприязъм към даден порок не значи че подклажда вражда към определена група. Ти като наркоман ли се определяш? Затова ли се обиждаш? Самата секция не е създадена за събиране на хора по тоя общ интерес (да се събираме супер яките друсачи) както няква горе каза, а за малко по други дискусии (влияния върху организма, алтернативи), така го разбирам аз. Обаче ще се намери някой пак да ми заговори за добрите страни на розовата си вселенка и за личния избор и мисля да спра.
    Дай да слагаме банове на тия дето ни дразнят? Доста хора май..

Град
    Варна
    Както Abandon_Faith посочи...

13. Потребители, които подклаждат спорове и насаждат неприязън към потребител или група потребители, подлежат на директен БАН...
    Да виждаш някъде да пише "Потребител или група потребители без наркоманите " ? Спокойно можеш да пишеш теми против наркоманите и без да храниш. one_more_minute, dig? Отделен е въпросът, че създателят на темата има доста объркано разбиране за "наркоманите" ...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от one_more_minute
    Аз не. Форума като цяло е против наркотиците. Това че автора изразява неприязъм към даден порок не значи че подклажда вражда към определена група. Ти като наркоман ли се определяш? Затова ли се обиждаш? Самата секция не е създадена за събиране на хора по тоя общ интерес (да се събираме супер яките друсачи) както няква горе каза, а за малко по други дискусии (влияния върху организма, алтернативи), така го разбирам аз. Обаче ще се намери някой пак да ми заговори за добрите страни на розовата си вселенка и за личния избор и мисля да спра.
    Дай да слагаме банове на тия дето ни дразнят? Доста хора май..
    НЕ, този форум е за споделяне на всичко, което е свързано с наркотиците.. личният опит влиза в тази графа, нали? а това, че някой си се дразни от малко по-напред хора, които са видели и осмислили мн повече неща от самия него, не е мой нито ничий проблем.. и още нещо.. да не би от нас (хората, които имат опит в света на наркотиците) се очаква да лъжем, да не показваме и доброто и хубавото, както ест и лошото, защото да не забравяме, че всяко нещо си има както добри, така и лоши страни.. а всичко зависи от самия човек, от неговите разбирания и право на избор.. затова да се осъжда някой заради личния си избор е най-малкото подло, а да не говорим колко е ограничено..

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Abandon Faith

и аз. правилата са , за да се спазват, нали?
    или за едни може, а за други не?

То за тва в тая държава за няколко грама трева се лежи на топло с години, а за 50 кила амфети се излиза на свобода с условна присъда..

дори да са вредни ти нямаш право да осъждаш хората секи си има право на личен избор като иска да се дрогира ще го пави това е право на личен избор примерно ти като да речем пушиш по една кутия на ден никой не може да те спре колкото и да те убеждава ти сам трябва да решиш и да ги спреш

Град
    На горния етаж на къщата на Бай брадър.
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от Abandon Faith

и аз. правилата са , за да се спазват, нали?
    или за едни може, а за други не?

То за тва в тая държава за няколко грама трева се лежи на топло с години, а за 50 кила амфети се излиза на свобода с условна присъда..
    Я се скрийте бе!!!
    Бан ше ми искат.
    И за к'во?
    Щото ги настъпих по мазола ХАхахахахахахахаха...

Аз не подклаждам неприязън нито омраза към никой.

Мисля че заглавието и заглавния пост на темата достатъчно ясно показват че мисля че сте много тъпи , което не е подклаждане на омраза.

Вярно че понякога съм доста дързак в постовете си но никога не сам искал да подклаждам омраза или каквото и да било.

Това си моето мнение а факта че темата ми стана популянра може само да ме зарадва.
    Не се ебавай с Бай Брадар щото ша сляза и ща изплющя!!!

Ай гласувайте че да взема да изгоня някой от къщата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си