- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Всички нарк'омани сте тапанари.
Офффффффффффффф...Първоначално написано от krasivata_luvica
А стига с т'ва клише бе.
Не ви ли омръзна да го повтаряте?
Всеки бил имал право на избор.
Да всеки има право на избор ама когато започне сам да се оправя в живота.
А вие пъпчиви пубери какво право на избор имате бе?
Като повечето от вас още имат кафяво по гащите.
Мислите че като се надрусате сте много готини?
Хах и това ако е готин човек аз съм тръмвай.
Мислите че като пушите цигари сте готини?
Пак бъркате и това не е да си готин. (Не причислявам цигарите към дрогата)
Мислите че като седнеш в някое заведение да пиеш бира или някъв друг алкохол и вече си голям?
Грешка все същото лапе си , и отстрани изглеждаш много смешно.
Но най голямото доказателство за това колко сте зле е това което се случва вече 2-3 години.
Заради това че незнаете да си направите готиното вече има вечерен час за всички до 18 г.
На същите алкохол и цигари не се продават.
Питали ли сте се защо?
Ако не сте задайте си тоя въпрос.
Отговора е очевиден (Затова мисля че въпроса литуричен).
Не се ебавай с Бай Брадар щото ша сляза и ща изплющя!!!
Ай гласувайте че да взема да изгоня някой от къщата.
Според мнението на някои хора излиза,че ако си наркоман си видял и осмислил повече неща,така ли?
Интересно ми е, кои са тези добри страни на наркоманството?Познававам наркомани - моя добра приятелка беше такава,а сега имам съмнения дали изобщо е жива.Почна с 'лека' дрога,а премина на твърда.Започна да краде,да лъже,продаде половината неща от апартамента си.Превърна се в един боклук.Рано или късно,по-голяма част от хората минават на твърди наркотици и се превръщат в едни нищожества.Това не е право на избор.Това че хората,които имат акъл не го приемат, не ги прави ограничени.
Когато бях малка зад блока ми имаше наркомани.Всяка вечер се събираха поне по 20 човека.Нужно ли е да разпавям колко пъти са ме гонили,заплашвали и т.н?Какво друго мнение да имам за такива хора?
Някой ще изръси,че от всяко правило си има изключение - от 50 наркомана - един е 'свестен'.
Нямам право да осъждам хората,но имам право на лично мнение.
Bai_brother, за пореден път успя да надхвърлиш себе си по простотия. А мислех, че няма как...Първоначално написано от bai-brother
Батко, не всеки може като теб да се наджаска с домашна ракия и да бъде такъв голям тарикат. О, и да, алкохолът като го пият другите са смешни. Но само теб от друга страна те прави готин. Ти си уникален направо ахахах.
А клишетата затова са клишета - защото са всеизвестни и най-често верни. А твоето клише за пъпчивите пубери сякаш не е писнало. (Не че не е вярно) С нищо от пост-овете си не си показал че минаваш въпросните пубери поне на години.(За мозъка мисля че вече показа колко си ги минал)
И за литурични въпроси не знам, обаче ето ти един риторичен : Ти олигофрен ли си? Понякога пишеш твърде отчайващи глупости...
Не твърдя че съм койзнае колко културен но чак пък прост мисля че това е твърде далеч от истината.
А относно някои от постовете ми в които употребявам по просташки думи , правя го само когато някой ме искара от нерви.
И тъй като тук има много такива , често се случва дори да използвам по-лека форма на обидни думи.
Но поне според мен всичко което съм написал до сега (Изключние правят само постовете ми с цел шега) е самата истина и смятам че така е правилно да се действа , или с други думи това е моето мнение по въпроса по който пиша.
Според това как пишеш смятам че не си като повечето в тоя форум дето само си дрънкат едно и също.
Затова мисля че трябва да се съгасиш че неможе човек който се държи за полата на майка си , да взима сам решения.
Поне според мен такъв човек няма право на подобен избор.
П.П.
Благодаря за поправката на думата Литоричен
Наистина незнаех че се пише и изговаря с р.![]()
Не се ебавай с Бай Брадар щото ша сляза и ща изплющя!!!
Ай гласувайте че да взема да изгоня някой от къщата.
Уотевър.![]()
Просто...мисленето преди да кажеш (напишеш, в случая) нещо, често е препоръчително. И нали знаеш - каквото повикало...
I'm out.![]()
Бай брадър , от една страна си прав да мислиш че са тъпи , но от друга страна какво ти пука за тях.
Мани ги нека си се троват щом искат , то си е за тяхна сметка.
Но не обиждай тревата , щото тя даже е полезна в определини количества.
Леле.. изумявам се от хиледите комплексари из форума като цяло.. всеки трети не знае,но говори/пише/ .. Как може човек,с ограничено мислене да твърди че някой е тъп?!?! Това е НЕЛЕПО!!!
q sa ne se pravi na vajen ne vsi4ki sa takiwa za kwo gi slaga6 pod ob6t znamenatel i sa6to taka teb kwo te gree horata kwo izbirat da pravqt s jivota si ?
Tu es un r
Бааау Брадър във връзка с един от постовете ти в тази тема ще те попитам: Смяташ ли че човек навършил пълнолетие разполага с правото да прави каквото пожелае с тялото си? В коя реалност живееш- малолетни се разхождат с бирите и цигарите в уста общо взето навсякъде!? Да не говориме, че има вече "лапета, които удрят амфета" без да се замислят въобще.... или ако мислят нещо то е от сорта: "Брей как се размазах" и се мислят за нещо по-особено.
Друг мой въпрос е: Според теб трябва ли да се декриминализира марихуаната за хора над 18 години???
Тези въпроси са доста логични според мен и за съжаление това е реалната дейвствителност в България. Ако не желаеш да отговориш или не видиш поста няма проблем![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
XXAXAXAXAAXA
MNOGO QKA TEMAA XAXAXAXAAAXAXXA
![]()
![]()
![]()
![]()
Защо мислиш, че хората, които друсат го правят за да изглеждат готини? Правят го, защото има харесва. Това че ти живееш по правилата на другите и правиш само нещата, които обществото е наложило като "добри" и "яки", не значи, че и другите ( в частност "наркоманите") го правят заради останалите.Първоначално написано от bai-brother
\/
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Ееееее и ти ли? Аз мисех, че съм единствената
. Ти първо запарваш ли я тревата преди да я инжектираш или караш чисто ?
![]()
Да не вземе някой да се хване ?
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Безсмислена тема!![]()
Speedball му е майката ша знаЙте...![]()
иначе евала на тоя с темата,още имало млади моралисти-ентусиасти готови да защитават някаква теза,без да имат представа ,видиш ли, за какво иде реч![]()
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
Znaete li kvo e moeto mnenie1Az sum protiv narkoticite,no 6tom narkomanite gi zimat nie ne mojem da im poprechim s kakvito i da e temi!Narkotici zimat sega,zimali sa predi 100 godini i 6te zimat sled 100!Otnosono tova dali sa svestni hora ili ne,da vi kaja imam edin fr koito e narkoman i e mn svesten kogato iska!I te sa hora i spored men tr gi ostaim da si tro6at glavata s tiq narkotici 6tom iskat!!
What is the life?The life is love.What is the love?The love is kiss.What is the kiss?Come and i will shoW YoU...
Тийновете обичат да са тъпанари !
Остави всеки да си изживее идиотските години.
После всеки ще си прави сметка, амфетите и джоинта как са му са се отразили в последствие.
Познавам хора, различни, всеки ги е преживявал тези периоди когато е искал да бъде евтин център на внимание. Много по-късно го е разбирал.
Евтин център на внимание е,когато не се наслаждаваш
на веществото и въздействието му.
Което пък е жалко.
..
„Иронията е необходим естетически компонент на мисленето.“
Първоначално написано от tuka6na
TAKA SI E PODQVOLITE!PRAVA SI ,NQMA TAKAV 'KICK'..........
![]()
naslu6ala sam se na takia balaci mamka vi :d ne razbrahte li 4e narkoticite sa vapros na li4en izbor, nqmame nujda ot spasqvane... morala si go zavrete otzad i jiveite taka kakto nqkoi vi e kazal 4e trqbva, a ne taka kakto iskate... ostavete ni...
edinstveniq na4in da sbadne6 me4tite si e da se sabudi6
2% от младото поколение не е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 98%, които са опитвали сложи това под подписа си. don't be torn between the life you lead and where you stand
Само да кажа аз едно,нещо аз познавам хора който се много успели в живота и използват наркотици,които имат цел,и я следват,даже някой са я постигнали.Така че не трябва да се гледа на хорато който използват наркотици като на утрепки,защото има такива който са милионери и вие който говорите против тях,сте едно нищо в сравнение
НИЩО ЛИЧНО...
МИР \/
И не само,защото им харесва,а защото за някои това е начинът им на живот,те просто са зависими и не могат без наркотиците.Все едно ти да кажеш,че като се храниш и си много готин...очевидно нямаш ни най-малка представа за какво става дума.Първоначално написано от Sarabi*
Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.
разтрел за вас свини!!!!!!!!! райха над всичко !!!!!!!!!!!!!!! хайл хитлер!!!!!!!!!!
вилхем монке къв си ти бе идиот нещастен!? чул си нещо за някав Хитлер и Третия райх, познаваш 20 човека с бръснати глави и си станал и ти скинарче.... ходи при Хитлер, който м/у другото е също е бил наркоман (с тая разлика само че е избил милиони хора) ДГД
Aми тогава, да живее Райхът и постиженията Му в химията!
----------------------------------------------
Die heilige Drogen Organization ©2007.