- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- 4-ka s 3 mom4eta i edno momi4e :)
da si mislila malko po-rano sega ve4e mai e kusno.Glavata za kakvo ti e?Da pazi6 ravnovesie li samo?
Nqma kak da ne si mislim che si kurwa.. kato si e tochno taka...
P.S. dano go pusnat v neta ad gledame i da se smeem...
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Ами аз коментар нямамТо си е голем смех тфа, ей
![]()
![]()
Ае, къде ти беше акъла, докато си правеше кефа (или по-скоро те си правеха кефа)
![]()
А
![]()
Ех, наистина нямам думи
И нима не знаеше, че снимат цялата тая оргия
Боже, колко гнусно
![]()
Айде, успех ти желая сега
![]()
А пък следващия път, когато решиш да направи6 нещо о6те по-интересно, не забравяй да ни разкажеш, ще ни бъде много любопитно, наистина
Ами друго не мога да ти кажа сега-носи си последствията
\
/
ma kato se zamisli6 horata koito gledat takiva film4eta ne gledat mom4eta a samo na koi i kude go vkravat taka 4e ... Awe nai mnogo da se izpolzva zapisut za iznudvane za sex ma kvo tolkoПървоначално написано от Анонимко
![]()
† Lead that kind of life that when you die the devil would ignite you a candle †.
Първоначално написано от Detelinka
Dai da proveda 1 razgovor s tqh i nqma da posmeqt i te da go gledat 100 %
Леко пък не си курва![]()
И дано го пуснат някъде да ти е за урок,да станеш за смях пред цялото даскало
Най ме тъпеят такива пикли кат теб дет се правят на големите ебачки
![]()
![]()
ne se gavrete s momi4eto be hora. ne e kurva!
na kurvite im pla6tat. na neq opredeleno ne i stiga akala za ni6to.
otnosno temata: da saglasen sam pusni mu i se nadqvai da iztrie snimkite, pak ako ne e tuka e mqstoto da sloji6 linka.
The wise man said just find your place
In the eye of the storm.
Seek the roses along the way,
Just beware of the thorns.
...
Send me an Angel
paaaaaaaaaa za6to misli6 4e ve4e ne e vav vbox ili vava data ili nz kade si az ako bqh 6tqh da go pusna n vsi4kite si fr posle te na tehnite 6tqh da go zapi6a na DVD-ta i da gi prodavam na jenskiq pazar( vij na 3 sergiq na jenskiq) xaxaxa
Пробваи с куче,котка,мишок,хамстер... Успех !
Аз не съм все ощеПървоначално написано от Milena_Pld
Но ако ми се случи обещавам да влезна тука и да разкажа колко мъже са били и кои дупки точно са запълвали
![]()
ахахахха![]()
А ако има и филмче направо ще ви дам линк
![]()
Виж тройка с две момчета е по-приемлив вариант,ама с 3 вече е ммного![]()
hahahaha drugiq pat opitai s 6tima negri i moje da te gledame skoro v spice ili Hustlet uspeh v novoto ti na4inanie kurvi4ke![]()
![]()
![]()
![]()
:rofl:Първоначално написано от nikoletata
По темата - дай линк кат го качат![]()
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
Оф дано не го пускат в интернет , макар че е много вероярно.
Говори с тях ......
Ако не й пукаше, че ще я познае някой, как мислиш темата щеше ли да съществува? Вероятно я е било страх, че случайно или не този филм може да бъде изтеглен и видян от нейни приятелки,приятели, дори от брат/сестра, майка(по-вероятно от баща й) и тогава... да се чувства най-малкото некомфортно. Затова такива неща на непознати места и с непознати хора не се правят! Любопитен съм и аз на колко години е? Крайно неприятно, но нищо не може да направи. Единствено, ако има някой приятел, който се пада малко луд по принцип и е готов да понесе последиците - да му каже и той да отиде "да се разправя с тях". Вероятно в такава ситуация аз бих и помогнал по този начин(не, че съм Рамбо или пък, че ще отида сам), дори да не ми е толкова близка приятелка. Обаче - има глава на раменете си, нали? Може би съм малко краен в случая, но тя е допуснала не една-две груби грешки. Това е вече минало. А, ти защо я ъпна тази тема? За да не допускат подобни грешки и други читателки тук ли?Първоначално написано от Milena_Pld
Или за да си почешеш малко пръстите в клавиатурата, натрупвайки някой-друг пост повече?
Виж за "непорочните" и на мен вече ми направи впечатление - но всеки е свободен да представя себе си, както желае. Интернет - форум. Даже доста зле регулиран(лично мнение) в случая. Те несъответсвията сами излизат на повърхността, при това доста лесно, ако поразгледаш малко. If you give a f*ck!
Съжалявам Вивиан - късно си се сетила. Разпространили са го вече, 1000....%! Погледна ли откога е темата, преди да пишеш в нея?Първоначално написано от Vivienne Westwood
\:D/ \:D/ \:D/ tovae bilo qkoo ako re6i6 da probva6 o6te vednu6 me potursi i men [-X :D :-D
opla4i se v policiqta 4e te iznudvat
pone ne se pravi na filosof kat ne si razbral.Първоначално написано от Excu
1- kadet si trea
2- v gyza
3- ustata
vtoro em ne e zlwe poprincip kombinaciqta ama samo si pomisli ako go vidi tva klip4e nqkoi tvoi poznat.. ili pyk roditelite ti.. mai 6te te izselat ot vas \/
GoTin0 3 dA Si vaJeN nO E Po-VAjn0 Da sI GoTiN \/
то хубаво си го направилаама поне да не те бяха снимали.. хаха :]
Ei bastuni , datie link za film4eto!![]()
И аз това викамПървоначално написано от LannyBarbie
Че не е много приятничко да гледат изпълненията ти...
![]()
dokolkoto razbrah iskash suvet![]()
![]()
em dobre...
eto go i nego : iskai zapisa ot toq det go e snimal i go prati na nqkoi rejisior.... shte ti plati dobre za zapisa......![]()
![]()
a btw...nqma da e zle da pratish i link da gledame
\
/
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Качи го в data.bgи ни дай линк и това е
![]()
Пак ако си добра вече , няма ти се налага да се занимаваш да ходиш на даскало , директно отиваш в Италия или къде ги водат там малките проституки и ще си взимаш добри пари за аморалните ти действия![]()
От Ебане обаче се умира да знаешТова е Закон !!!
Следващият път няма ти простатдиректно оргия не от 3 ,4 ми от 14 , 15 да видиш как ще те откажат от секса
![]()