- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Kak da si nanasqm kozmetikata?
Hora,pls kajete kak da si nanasqm fodiutena,bez toi posle da izsyhva i da stava gadna gledka.Vs ne e te4en ,a e kato mys slagam krem predi tova,no posle izsyhva i stava ujas!Help!
Ами, мацка, кфо да ти кажа![]()
![]()
...Моят е течен и нямам такъв проблем
Аз също слагам крем преди това, ама при теб що така се получава
До сега не съм ползвала мус, може и такава е самата субстанция, знам ли
А каква марка е, щото ако е нещо не толкова качествено, няма какво да се чудиш що така става след това
![]()
Na Avon,ama liceto mi se izsy6ava,vypreki tova 4e slagam krem,taka stava i s te4niq,pak se izsy6ava..
Ами не знам какво да ти кажаПо принцип козметиката(декоративната) на Ейвън е хубава, ама явно проблема в слу4ая е в кожата ти
Явно е суха, не знам, какви са ти наблюденията
![]()
po-skoro e ot tipa mazni4ka,oba4e v na4aloto kato go nanesa e syper a posle s vremeto izsyhva i t.n.kofti
moita koja pyk ne se izsu6ava ot fondiotena stoi si nqkva qka nz za6to taka moje da e ot samiq fondioten ni6to 4e e na avon.Probvai na nqkoq druga marka i ako pak ti se izsu6ava zna4i problema e v kojata tiuspeh
Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!
Ами, мацка, слагай по-малкоКакъвто и да е фон дьо тен-ът, като се омазваш с цялата туба не ще е гадна гледка, ми не знам какво... И мус съм ползвала, и течен, и такъв с мазнини, и такъв със силикон и никога не е имало такъв проблем. Мярка му е майката
![]()