.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Hybrid View

Nochito
    Guest

Kak da si nanasqm kozmetikata?

Hora,pls kajete kak da si nanasqm fodiutena,bez toi posle da izsyhva i da stava gadna gledka.Vs ne e te4en ,a e kato mys slagam krem predi tova,no posle izsyhva i stava ujas!Help!

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    Ами, мацка, кфо да ти кажа ...Моят е течен и нямам такъв проблем Аз също слагам крем преди това, ама при теб що така се получава До сега не съм ползвала мус, може и такава е самата субстанция, знам ли А каква марка е, щото ако е нещо не толкова качествено, няма какво да се чудиш що така става след това

nochito
    Guest
    Na Avon,ama liceto mi se izsy6ava,vypreki tova 4e slagam krem,taka stava i s te4niq,pak se izsy6ava..

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    Ами не знам какво да ти кажа По принцип козметиката(декоративната) на Ейвън е хубава, ама явно проблема в слу4ая е в кожата ти Явно е суха, не знам, какви са ти наблюденията

Nochito
    Guest
    po-skoro e ot tipa mazni4ka,oba4e v na4aloto kato go nanesa e syper a posle s vremeto izsyhva i t.n.kofti

Голям фен
    moita koja pyk ne se izsu6ava ot fondiotena stoi si nqkva qka nz za6to taka moje da e ot samiq fondioten ni6to 4e e na avon.Probvai na nqkoq druga marka i ako pak ti se izsu6ava zna4i problema e v kojata ti uspeh
    Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!

моя фон дьо тен си ми седи добре и е течен...а и моита кожа е леко мазна в някои области а в други е суха....

Guest
    Ами, мацка, слагай по-малко Какъвто и да е фон дьо тен-ът, като се омазваш с цялата туба не ще е гадна гледка, ми не знам какво... И мус съм ползвала, и течен, и такъв с мазнини, и такъв със силикон и никога не е имало такъв проблем. Мярка му е майката

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Ейвън...кво очакваш ...
    Купи си по-хубав
    И не забравяй,че гримът е добър до 3 часа,след това е хубаво да се сменя... Въпреки че на мен ми държи по 6 И тогава чак го сменям

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си