Ама, че е глупав! Приятелката му го заряза и нарани щото прекалено много й търча след гъза и на нея й омръзна, то в него нямаше нищо мъжко де, но както и да е. Тоя урева целия свят как до преди време се държала толкова добре с него а сега изведнъж се променила. Е, аз му обесних, че хората никога не си седят същите, общо взето вчера близо три часа и нещо сме си приказвали и тоя, моля ви се, не ме слуша, обесних му чисто подробно, че това е действителността, че хората е нараняват взаимно, че няма смисъл да срада за нея, защото така наранява единствено себе си, а тя ми е една от най-близките приятелки и до едно време беше луда по него, но след това й е омръзнал. Разбирам ги и двамата напълно. на нея вече не й пука почти за него ама то направо тоя като ми се разхленчи и аз се чудя как да го успокоя. И вчера,, моля ви се, ми цитира тоя цитат "Да обичаш някой, който не може да бъде твой, е болет, която само смъртта може да излекува". (сега ми е смешно, но вчера не беше) и ми вика "дали да не направя така".... после вика боже живота ми няма смисъл без нея, тя е всичко за мен, защо не ме желае повече и бла бла бла, все едно слушам некое невръстно малко девойче. Той е на 17г, а вече бившата му фр е на 14г. (Хъхъх)
Горкия, мноо е наранен, може би тва му поведение в момента идва от там, че е имал 3 приятелки през живота си и няма почти никъв опит с болката, страданието и мъчението (е-ба, кат проза прозвуча)
Казах му да се одготви за тежкия и суров живот, и че още почти нищо не е видял и да вземе да се стегне. ама чесно ви казвам, заболя ме устата от говорене вчера, и аз от всичко дето му наприказвах, той не ще и не ще да ги осъзнае всичките тези неща, след тва се отказах да му говоря повече и се усетих, че тя го заряза на скоро и че ще му отмине до месец, два, три най-много, и че като срешне друга ще го накара да забрави таз бившата.
След време ша ми вика , че съм била права, ама е, на', гледатели хората колко са вироглави и не слушат другите кво им приказват. И от всичко тва стигнах до извода, че човек, който не е изживял или преживял дадено нещо, никога няма да послуша друг човек, който го е изживял/преживял.
Според вас, с кво още мога да му помогна? Ей ся се оговорихме утре да се видим да му ударя два-три шамара да се свести малко, ша го наблюдавам да не направи някоя глупост, е бати, кат майка тереза станах тука, абе нищо бе, и той ще порасне. Ужас, за кво трябваше да се доверява толкова много на тва момиче, гледате ли ся кво стана