.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Guest

какъв епилатор да избера

Здравейте, аз съм мъж на 22 години и съм решил да се епилирам. кажете какъв епилатор е подходящ?

Guest
    В какъв смисъл какъв? Електричен ще ти свърши работа, макар че предпочитам дизеловите Отиваш в техномаркет или метро и гледаш, значи цената варира от 20 до към 200. Въпрос на качество. Ако си паралия си вземи скъп ако не си ефтин. Двете най-добри марки ва Браун и Филипс. Аз ти препоръчвам добър епилатор към за 50-70 лева. Все същата боза са, затова не се засилвай нагоре. И възраста и пола ти не оказват влияние върху резьолтата, незнам що си ги турил

Голям фен
    emi ili Braun ili Philips,za6toto sa nai-dobrite marki epilatori.naistina ima mn vidove.po-skapite imat i obezbolqva6ti prestavki.idi v nqkoi magazin za tehnika,kadeto prodavat razli4ni vidove i si izberi spored cenata,koqto te ustroiva i spored ekstrite na epilatora.
    When you want it the most there's no easy way out
    When you're ready to go
    and your heart's left in doubt
    Don't give up on your faith
    Love comes to those who believe it
    And that's the way it is!!!

I Love Nick

Guest
    zdr! az li4no polzvam braun i sam mn dovolna. sa6to taka i sam dosta zapoznata s epilatorite, za6toto rabotq v takav magazin. prepora4vam ti da si vzeme6 braun s bolko uspokoitel, za6toto kolkoto i da ti kazvat, 4e se svikva s bolkata 6te e mn po-dobre. nadqvam se da sam ti pomognala s izbora

Guest
    ami kazah si vuzrastta i pola prosto 6toto ne znam dali ima nqkvo zna4enie dali si muj ili jena primerno, ako znaeh nqma da vi pitam i kuv epilator da si vzema, prosto ne sum zapoznat tva e

a momi4eto koeto kaza 4e razboti v takuv magazin iskam da q pitam koi to4no model na brown s bolko uspokoitel bi mi preporu4ala

Фен Аватара на Pifcho
    Град
    София
    "Електричен ще ти свърши работа, макар че предпочитам дизеловите" Аз пък мислим да си зеем на въглища фо ше каеш, мнооу феШън а?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си