- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Към момичетата...
Бихте ли си паднали по white collar (костюмар)? Защото най-вероятно аз ще стана такъв, понеже професията, която ме вълнува е такава.
леле що эа въпрос?
Всимко эависи от човека и характера му....не може само като видиш някого как се облича да решиш дали го харесваш или не!
А ти не бери ядове-се ще има кой да си пада по тебеА и това е само професионалното ти облекло...в свободното си време ще си се обличаш по свой вкус
Немай ядове
![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Ами характера ми е следния: купонджия, малко вятърничав, но не и що се отнася до учение или професия, не съм вятърничав и във взаимоотношенията си с жените и хората изобщо. Обаче съм много чувствителен и не "нося" на много философски теми, ако са свързани с лоши неща като катастрофи и убийства например. Лошо ли е, че съм толкова чувствителен? Обичам хората, които не вдигат скандали за най-малкото и не гледат да се налагат, но в същото време държат на думата си и все пак си отстояват правата, макар и не просташки.
дрехите не правят човека![]()
осъзнаваш колко е глупаво да се опитваш да обясниш какъв човек си, нали?
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
Ахаха съгласна съм!Първоначално написано от IlLuSi0nS`
[size=7][b][u]fosse cos
Това, че ще започнеш да се обличаш по този начин няма да промени характера ти. Така че не би трябвало да е проблем. Все пак много зависи от момичето, ако наистина държи на теб, ще те хареса каквото и да облечеш.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Две момичета си говориха, че щом някой бил костюмар, значи би трябвало да е заможен и бил за тях.
Не мисля че облеклото е от голямо значение за това дали харесваш някой човек или не..
just a kid۵
Ти като почнеш да работиш ще се интересуваш ли дали тийнейджърките си падат по костюма ти ?Тогава би трябвало да те вълнуват некви по-сериозни неща, така че спокс!
Да, но и ще имам по-голям шанс да забивам по-малки от мене, нали? Въпреки, че не съм педофил и не бих си легнал с някаква си пикла. Обаче 5-10 години разлика не е прекалено много, нали?Първоначално написано от Sirma
абе ти внимавай, щото като те видят така облечен и .... значи има кинти, следователно си падат, но въпроса е по какво?
пхах...добре, че изчетох всички постове до долу и видях, че си писал още няколко пъти... 'щот за момент ми се стори ненормално свестен за разлика от повечето несериозни момчетии... ама т'ва с мисленето за първичните инстинкти... а и елементарния въпрос, който те вълнува.... пхах...Първоначално написано от Анонимко
костюма няма да те направи по-'перфектен' отколкото си...
опаковката не подобрява качеството, а примамва и заблуждава обикновения потребител...
чувал си, че 'по дрехите посрещат, по ума изпращат', нали?
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Izkarvash li pari shte obicha mnogoПървоначално написано от Анонимко
![]()
Requiem for a dream....
Не ме привличат особени мъже с костюми, защото те и ще се държат резервирано, и няма да си позволяват да пуснат брадичка, за други неща да не говорим...а и такъв мъж няма да ме изтърпи.![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
аве хитър
ти ще ходиш така само на работа
като излизаш навънка да се забавляваш ще си се обличаш както си искаш