.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Guest

Към момичетата...

Бихте ли си паднали по white collar (костюмар)? Защото най-вероятно аз ще стана такъв, понеже професията, която ме вълнува е такава.

Мега фен
    Град
    София
    леле що эа въпрос?
    Всимко эависи от човека и характера му....не може само като видиш някого как се облича да решиш дали го харесваш или не!
    А ти не бери ядове-се ще има кой да си пада по тебе А и това е само професионалното ти облекло...в свободното си време ще си се обличаш по свой вкус Немай ядове
    [size=7][b][u]fosse cos

Guest
    Ами характера ми е следния: купонджия, малко вятърничав, но не и що се отнася до учение или професия, не съм вятърничав и във взаимоотношенията си с жените и хората изобщо. Обаче съм много чувствителен и не "нося" на много философски теми, ако са свързани с лоши неща като катастрофи и убийства например. Лошо ли е, че съм толкова чувствителен? Обичам хората, които не вдигат скандали за най-малкото и не гледат да се налагат, но в същото време държат на думата си и все пак си отстояват правата, макар и не просташки.

Мега фен Аватара на koalka
    Не мисля, че трябва да има някакво значение.

Guest
    дрехите не правят човека

Супер фен
    осъзнаваш колко е глупаво да се опитваш да обясниш какъв човек си, нали?

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от IlLuSi0nS`
    осъзнаваш колко е глупаво да се опитваш да обясниш какъв човек си, нали?
    Ахаха съгласна съм!
    [size=7][b][u]fosse cos

Това, че ще започнеш да се обличаш по този начин няма да промени характера ти. Така че не би трябвало да е проблем. Все пак много зависи от момичето, ако наистина държи на теб, ще те хареса каквото и да облечеш.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Guest
    Две момичета си говориха, че щом някой бил костюмар, значи би трябвало да е заможен и бил за тях.

Не мисля че облеклото е от голямо значение за това дали харесваш някой човек или не..
    just a kid۵

Ти като почнеш да работиш ще се интересуваш ли дали тийнейджърките си падат по костюма ти ? Тогава би трябвало да те вълнуват некви по-сериозни неща, така че спокс!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Sirma
    Ти като почнеш да работиш ще се интересуваш ли дали тийнейджърките си падат по костюма ти ? Тогава би трябвало да те вълнуват некви по-сериозни неща, така че спокс!
    Да, но и ще имам по-голям шанс да забивам по-малки от мене, нали? Въпреки, че не съм педофил и не бих си легнал с някаква си пикла. Обаче 5-10 години разлика не е прекалено много, нали?

Guest
    абе ти внимавай, щото като те видят така облечен и .... значи има кинти, следователно си падат, но въпроса е по какво?

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Малка съм, по-скоро не. Но дрехите не правят човека. Пък и за всеки влак си има пътници.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от Sirma
    Да, но и ще имам по-голям шанс да забивам по-малки от мене, нали? Въпреки, че не съм педофил и не бих си легнал с някаква си пикла. Обаче 5-10 години разлика не е прекалено много, нали?
    пхах...добре, че изчетох всички постове до долу и видях, че си писал още няколко пъти... 'щот за момент ми се стори ненормално свестен за разлика от повечето несериозни момчетии... ама т'ва с мисленето за първичните инстинкти... а и елементарния въпрос, който те вълнува.... пхах...
    костюма няма да те направи по-'перфектен' отколкото си...

опаковката не подобрява качеството, а примамва и заблуждава обикновения потребител...
    чувал си, че 'по дрехите посрещат, по ума изпращат', нали?
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Град
    При сенките

Re: Към момичетата...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Бихте ли си паднали по white collar (костюмар)? Защото най-вероятно аз ще стана такъв, понеже професията, която ме вълнува е такава.
    Izkarvash li pari shte obicha mnogo
    Requiem for a dream....

Не ме привличат особени мъже с костюми, защото те и ще се държат резервирано, и няма да си позволяват да пуснат брадичка, за други неща да не говорим...а и такъв мъж няма да ме изтърпи.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

аве хитър
    ти ще ходиш така само на работа
    като излизаш навънка да се забавляваш ще си се обличаш както си искаш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си