.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка

Литекс (Ловеч) - Берое (Стара Загора)

Предстои полуфинал за Купата на страната между Литекс и Берое в Ловеч. Мачът ще е на 09.05.2007 година. Някой ще присъства ли на двубоя? Какви са вашите очаквания? Кои според вас ще са отборите които ще се срещнат на 24 май в Стара Загора на финал?

Град
    Стара Загорка
    Цитирай Първоначално написано от 182+44_4adel
    Ами аз другата седмица съм в Ловеч ,ама не знам дали от 9 или 10ти отивам
    Абе зарежи тез концерти ми идвай на мача. То на 10 само горещите шоколади ще свърят, пък оня бръснат, дълъг ЧЕРЕН негър педерас няма какво да го гледаш!

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    ...Интересни полуфинали ни чакат
    И двата отбора имат своите шансове и определено ще се получи един доста добър и интересен двубой. Естествено, фаворитът е Литекс, но не бива да изключваме и отборът на Берое, който е стигнал чак до тук. Предишни мачове са ни показали, че стават изненади (Пример- Пирин-Локо Сф.)...защо и в този двубой да не стане една? За подценяване и дума не може да става. Сигурен съм, че и двата отбора ще дадат всичко от себе си.

Въпреки всичко, аз бих заложил на изненада и отпадане на Литекс.

Финал: Берое-Левски.

Град
    В най затънтената провинция София ;]кв.ЛюЛиН ;)
    Литекс-Локо на финал!!!

Повече от фен
    Град
    Дървото :]
    Старозагорчетата много се точат и не знам и аз защо До скоро се бореха за оцеляване, а и като играчи доста ни отстъпват, дотук с логиката... ще се хвърлят здраво, но второ полувреме нещата ще си дойдат на място. Моята прогноза е 2:0.

Финалът е Литекс - Локо пд/Левски Другият полуфинал за мен лично има повече интрига.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от 1921
    Старозагорчетата много се точат и не знам и аз защо До скоро се бореха за оцеляване, а и като играчи доста ни отстъпват, дотук с логиката... ще се хвърлят здраво, но второ полувреме нещата ще си дойдат на място. Моята прогноза е 2:0.

Финалът е Литекс - Локо пд/Левски Другият полуфинал за мен лично има повече интрига.
    Абре и в двата полуфинала има интрига. Самият факт, че тези отбори са стигнали до тук...
    Е, вярно си е, че Литекс има по-класни играчи, но ако погледнем назад ще видим, че това не е всичко. Пример- миналата година, когато Черно Море отстрани Левски за купата.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от 182+44_4adel
    Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    Цитирай Първоначално написано от 1921

Абре и в двата полуфинала има интрига. Самият факт, че тези отбори са стигнали до тук...
    Е, вярно си е, че Литекс има по-класни играчи, но ако погледнем назад ще видим, че това не е всичко. Пример- миналата година, когато Черно Море отстрани Левски за купата.
    Или миналия месец, когато Берое отстрани ЦСКА
    ...или когато Пирин отстрани Локо Сф. .Примери колкото искаш.

LEVSKI na final ili po to4no kazano kupata e sinq
    NON MOLLARE MAI!!! НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!

Град
    В най затънтената провинция София ;]кв.ЛюЛиН ;)
    Цитирай Първоначално написано от IRRIDUCIBILI
    Не е ли друг цвят или си делтонист!?

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Литекс-Берое 1:0 75 минута...

Цитирай Първоначално написано от PaRkInSoN
    Цитирай Първоначално написано от IRRIDUCIBILI
    Не е ли друг цвят или си делтонист!?
    opredeleno e sinq are nadyvai go

Град
    Стара Загорка
    Поне им показахме какво е агитка. Не смешните две групи от 20 човека. Е ама имаха цели 15 факли и 7-8 знамена, зад които беше празно
    А гриша ганчев да си завре отзад шибаното изказване от сорта "ще разчитаме на Берое да ни подкрепят на финала". Вие елате в Зара да видите какви ви чака, макар да не вярвам да има някой тук. Щом в 7 часа нямаше никой от вас, а ние в работен ден дойдохме...
    Както и да е, нямахме щастието да сме на финал, поне показахме малко по добра игра, а не бяхме като вас само да ритаме който намерим
    Ще черпите съдията, че без него...
    Честита победа и ще ви посрещнем подобаващо, само елате

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    Поне им показахме какво е агитка. Не смешните две групи от 20 човека. Е ама имаха цели 15 факли и 7-8 знамена, зад които беше празно
    А гриша ганчев да си завре отзад шибаното изказване от сорта "ще разчитаме на Берое да ни подкрепят на финала". Вие елате в Зара да видите какви ви чака, макар да не вярвам да има някой тук. Щом в 7 часа нямаше никой от вас, а ние в работен ден дойдохме...
    Както и да е, нямахме щастието да сме на финал, поне показахме малко по добра игра, а не бяхме като вас само да ритаме който намерим
    Копеле, много ще се изкефя ако отидете в агитката на Левски.

Град
    Стара Загорка
    Ти малоумен ли си? Ако отида този път може и да си взема шала на Берое. Никой няма да отиде да подкрепи някой от отборите, подкрепянията ще са предимно извън стадиона - ха от ляво, ха от дясно...
    И на тез от Литекс...защо изчакахте да стане че да си запалите факлите? Добре задидимихте, жалко че и от нас не духна към тадиона, че щеше да има прекъсвания

podkrepqniq izvan stadiona latex sa sme6ni ama i vie ste sme6ni! NIE SME TOVA KOETO VIE NIKOGA NQMA DA B1DETE i nedei sega mn da se plyn4i6

Повече от фен
    Град
    Дървото :]
    едитнах си поста, та.. абсолютни глупости пишеш... в града ви сем поне 2000 !

Град
    Стара Загорка
    Ам...а вчера извинявай колко бяхте?

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    ...подкрепянията ще са предимно извън стадиона - ха от ляво, ха от дясно...
    Това ще бъде интересно.

Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    ...подкрепянията ще са предимно извън стадиона - ха от ляво, ха от дясно...
    Това ще бъде интересно.
    trqbva da si mn zle za da my se vrazva6

xaxaax nai-mn karti tiq sme6nici street fighters love4 town,koito sa bazirani v sf

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си