- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Литекс (Ловеч) - Берое (Стара Загора)
Предстои полуфинал за Купата на страната между Литекс и Берое в Ловеч. Мачът ще е на 09.05.2007 година. Някой ще присъства ли на двубоя? Какви са вашите очаквания? Кои според вас ще са отборите които ще се срещнат на 24 май в Стара Загора на финал?
Абе зарежи тез концерти ми идвай на мача. То на 10 само горещите шоколади ще свърят, пък оня бръснат, дълъг ЧЕРЕН негър педерас няма какво да го гледаш!Първоначално написано от 182+44_4adel
И двата отбора имат своите шансове и определено ще се получи един доста добър и интересен двубой. Естествено, фаворитът е Литекс, но не бива да изключваме и отборът на Берое, който е стигнал чак до тук. Предишни мачове са ни показали, че стават изненади (Пример- Пирин-Локо Сф.)...защо и в този двубой да не стане една? За подценяване и дума не може да става. Сигурен съм, че и двата отбора ще дадат всичко от себе си.Първоначално написано от ATAKABG
Въпреки всичко, аз бих заложил на изненада и отпадане на Литекс.
Финал: Берое-Левски.
Старозагорчетата много се точат и не знам и аз защоДо скоро се бореха за оцеляване, а и като играчи доста ни отстъпват, дотук с логиката... ще се хвърлят здраво, но второ полувреме нещата ще си дойдат на място. Моята прогноза е 2:0.
Финалът е Литекс - Локо пд/ЛевскиДругият полуфинал за мен лично има повече интрига.
Абре и в двата полуфинала има интрига. Самият факт, че тези отбори са стигнали до тук...Първоначално написано от 1921
Е, вярно си е, че Литекс има по-класни играчи, но ако погледнем назад ще видим, че това не е всичко. Пример- миналата година, когато Черно Море отстрани Левски за купата.
...или когато Пирин отстрани Локо Сф. .Примери колкото искаш.Първоначално написано от 182+44_4adel
LEVSKI na final ili po to4no kazano kupata e sinq
NON MOLLARE MAI!!! НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!
Литекс-Берое 1:0 75 минута...
opredeleno e sinqПървоначално написано от PaRkInSoN
are nadyvai go
Поне им показахме какво е агитка. Не смешните две групи от 20 човека. Е ама имаха цели 15 факли и 7-8 знамена, зад които беше празно
А гриша ганчев да си завре отзад шибаното изказване от сорта "ще разчитаме на Берое да ни подкрепят на финала". Вие елате в Зара да видите какви ви чака, макар да не вярвам да има някой тук. Щом в 7 часа нямаше никой от вас, а ние в работен ден дойдохме...
Както и да е, нямахме щастието да сме на финал, поне показахме малко по добра игра, а не бяхме като вас само да ритаме който намерим
Ще черпите съдията, че без него...
Честита победа и ще ви посрещнем подобаващо, само елате
Копеле, много ще се изкефя ако отидете в агитката на Левски.Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
![]()
Ти малоумен ли си? Ако отида този път може и да си взема шала на Берое. Никой няма да отиде да подкрепи някой от отборите, подкрепянията ще са предимно извън стадиона - ха от ляво, ха от дясно...
И на тез от Литекс...защо изчакахте да стане че да си запалите факлите? Добре задидимихте, жалко че и от нас не духна към тадиона, че щеше да има прекъсвания![]()
podkrepqniq izvan stadionalatex sa sme6ni ama i vie ste sme6ni! NIE SME TOVA KOETO VIE NIKOGA NQMA DA B1DETE i nedei sega mn da se plyn4i6
едитнах си поста, та.. абсолютни глупости пишеш... в града ви сем поне 2000 !Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
Ам...а вчера извинявай колко бяхте?
Това ще бъде интересно.Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
![]()
trqbva da si mn zle za da my se vrazva6Първоначално написано от p4elata_brumze
![]()
xaxaax nai-mn karti tiq sme6nici street fighters love4 town,koito sa bazirani v sf![]()