- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Мъката да си сам
Значи през последните няколко месеца нямате предстсава през какво ли не минах....всичката тази болка...всичкото това страдание....няма с кого да споделя...няма на кого да се подпра...с абсолютно всеки проблем се справям сам без ничия помощ без ничий съвет....абсолютно всяка болка изтърпявам сам...дори с родителите ми не споделям...просто е твърде тежко да си сам за себе си на този свят а тук е единственото място където мога да излея тази мъка....съжалявам че ви губя времето....
vsi4ko e do vreme,vinagi kogato stigne6 danoto idva momen v koito prosto triabva da izpluva6,niama na4in
Kolkoto i dobre da zive6 vse pak edin den omira6,zatova se starai da se razbira6 s vsi4ki i pravi kompromisi vinagi kogato re6i6 4e e nuzno!
1во-Не губиш ничие време, щото това е то4но такъв форум-всеки да си каже болкатаПървоначално написано от KoRn
![]()
2ро-Каква е тази "липса", бе, човек![]()
![]()
Къде са ти приятелите,за които се предполага, че трябва да са до теб в трудните моменти, да са ти опора, да ти дадат съвет, да ти помогнат
![]()
![]()
3то-А защо пък не споделяш с родителите си? Те са хората, които най-добре биха те разбрали, за проблем от каквото и да е естество да става въпрос![]()
4то-Не мислиш ли, че ти сам си си наложил тая...![]()
"изолация" от всички
![]()
Така не бива, щото не можеш цял живот да си като вълк-единак, ти го знаеш-сигурна съм \
/ Вероятно нещо наистина драсти4но се е променило, за да стигнеш до позицията, че си "сам за себе си на този свят", нещо се е слу4ило, което е преобърнало живота ти...
А ти на колко години си?![]()
И бтв щом каза това, давай, не се притеснявай, излей си цялата болка-така поне ще сме малко по-способни да ти дадем съвет, да ти окажем духовна подкрепа. Ще кажеш "Да, беПфу
Духовна подкрепа от непознати...
не ми трябва, но не е така-всеки малко или много в определен момент или по-скоро моменти от живота си се е 4увствал самотен и всеки е успявал да изплува(както каза додо в поста си
)Така че-НЕ СЕ ОТЧАЙВАЙ
![]()
![]()
Хмммм в много неприятно положение си найстина...!
Според мен това ,което човек сам може да си направи ,никого не може..! Тоесто эамисли се над това кой те докара до това положение-може би ти самият??? Ако е така ,то и сам трябва да се иэмъкнеш.....верно ,че да эабъркаш нещо е по-лесно,отколкото да го оправиш ,но не е невъэможно!ВИНАГИ има иэход ...и това не е поредното клеше!Найстина е така ,стига да иваш надежда и сили да се бориш !А эа човек,който твърди ,че е преминал преэ толкова много перипетии сам ,трябва да си придобил иэвестен житейски опит и остойчивост на характера..!Просто си наложи да бъдеш малко по-контактен!Иэлиэай....ако не си намери поэнати в нета ,с които постепенно да эавържеш приятелство и иэвън мрежата(раэбира се това е най-лесния начин,а не е добре винаги да търсим най-ледното решение ...)!Но най-важното е да не губиш надежда!Эащото ОТ ВСЯКО ПОЛОЖЕНИЕ ИМА ИЭХОД ,до който рано или късно ще достигнеш!!!! Ама не эабравяй ,че трябва да положиш усилие,эащото нещо не става беэ желание е усилие![]()
Еееее аэ май доста се раэвихрих ,ама нещо ....надявам се да съм ти помогнала поне малко..!Късмет!![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Абе, mid_get, ти си луда. Как така къде са ти приятелите?!? Мислиш ли, че ако KoRn инаше истински приятели, на кото да се довери, нямаше се обърне към тях?!! В днешно време е наистина трудно да си намериш истинкси приятели, на които да се довериш. Това, че ти имаш такива е много добре, но от къде при всеки този късмет?
И второ ако KoRn имаше доверие на родителите си и знаеше, че те ще го разберат,щеше отдавна да си е намерил отдушника на мъките си в тяхно лице. Аз лично няколко пъти съм се доверявал на родителите си, но те просто не ме разбират и са напълно забравили какво са правили на моята възраст и какъв им е бил акъла. Да, има и много пекани родители, които разбират децата си. Тези тийнове са късметлии, но за съжаление са малко тези които го осъзнават.
А сега KoRnр, нека дам мнението си по проблема ти. Според мен решението на проблемите ти е...
излизането. Просто трябва да излизаш по-често, да се запознаваш с нови хора, с които да поддържате добри отношения и т.н
Доброто приятелство ще доиде само ако го потърсиш. И не се ограничавай, опитай с всички хора, които познаваш, защото с моят най-добър приятел, когато се запознахме бяхме първи врагове, но ето че сега аз знам всичко за него и той знае всичко за мен. Двамата сме почти неразделни и изживяваме всичките си емоции заедно.
Пожелавам ти късмет във всичките ти начинания и не надявам, че скоро ще срешнеш истински приятели и голямата любов. На добър час
![]()
Карай да върви, пък да става каквото ще!ROLL
Извинявай, но аз имам много по-голямо право да се вайкам. Аз за години бях нещастин, а ти за няколко месеца. Първо, през 2001 се преместих в скапан наркомански клас и не ми се говори за проблемите, които имах, после през 2002 баба ми умря и много страдах, защото я обичах много, след това кандидатствах и пак попаднах в гаден клас и така до 11 клас. От 7 до 11 клас включително е повече време от няколко месеца нали? Хубаво, че поне в 12 клас пак станах себе си (готиния пич от 6 клас) и сега пак ми е добре.
Никак!П.С. Много си тъпа
![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
Олееееее мн се извинявам мн мн мнОбърках темата понеже съм отворила 2 страници със тоя форум уф
![]()
Та по темата: Ами аз също съм така и единствения човек на когото споделям всичко е приятеля ми!Нямам никакви приятелки...само познати,но им нямам доверие и не им споделям мн неща....така че свикни с това...и изобщо не е толкова страшно де !![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
Според теб не е страшно, защото приятелят ти е до теб и с него си споделяте всичко. А както се казва "Споделеното щастие е двойно". Аз също споделям всичко само на един човек и на мен това ми е напълно достатъчно. Но преди да открия този човек, ми беше много гадно и сега не ми се мисли какъв ще ми бъде живота без него-без най-добрия ми приятел.
В същото положение съм и не знам ве4е какво да правя,на прага на от4аянието съм...
И аз съм така... Вече не знам колко време може би половин или една година.. Няма с кога да си споделям, абсолютно всичко преживявам сама.. Приятелите ми се оказаха предатели.. не им пука за мен! Родителите ми нямат време да се занимават с мен.Първоначално написано от Bang bang
Ще кажете да излизам повече, да не се дистанцирам от хората, да заеба старите приятели и да намеря нови...Еми всеки път, когато си мисля, че съм открила някой, на който мога да се доверя, се оказва, че не е баш така, че за него съм само позната...Супер кофти е ...И аз не знам какво да правя... знам само да не мисля мн мн за това, щот колкото повече мисля, толкова по-зле става. Тей, че не му мислите толкова, квото ще става, ще става.![]()
*сори, че малко се улях... май не помагам на никой, но исках и аз да споделя, защото е наистина адски гадно да си в това положение...
Вярвам в нещо
Сляпо се надявам
Чувствам сякаш падам, полудявам
от сенки и от светлина
изплува този образ непознат
Сякаш някой движи моята ръкa
..
i az predi nqmah istinski priqteli,dori nai-dobrata mi priqtelk ame predade ujasno,no ne se predadoh.tezi godini ot jivota mi me nau4iha da se spravqm sama s trudnite situacii,verno mn po-dobre e da ima6 nqkoi do sebe si.i vse pak mislq,4e nai-blizak priqtel moje da ti bade 4ovekat,koito obi4a6(ako ima takav,a edin den v jivota na vsi4ki se poqvqva takav 4ovek).tova 4e nqmate priqteli ne e bolka za umirane.+ tova az dori ve4e malko ne vqrvam v istinskoto priqtelstvo.to ne moje da bade tolkova iskreno i 4isto.vse pak rqbva da raz4itame pove4e na sebe si.
When you want it the most there's no easy way out
When you're ready to go
and your heart's left in doubt
Don't give up on your faith
Love comes to those who believe it
And that's the way it is!!!
I Love Nick
Първоначално написано от malkoto_sladur4e
Ами да, всичко е заради комплексите скъпа. 53 килца, кинта и пидесе - ТИ СИ КЮФТЕ МА ! Отгоре на всичко и ограничена. Ми като нямаш приятелки се клецаш с педофил, той те ползва за евтина сексуална кукличка, но ти си достатъчно тъпа да споделяш с педофил, а не примерно с родителите ти - най-близките. Ти му споделяш - "всякаш никой не ме взима насериозно", той "да, да, аз те взимам насериозно" и в следващия момент вече му лапаш пишката. На теб, момиче ти трябва един здрав БОЙ. И много родителски грижи. Някой трябва да те вкара в правия път без да те ебе. Не като тоя 21 годишен педофил дето те клеца.
пп. Човек без работа съм, какво да се прави. Влизам тук рядко, но чета мненията на тая малка шаврантия и взе, че ми призля. Реших да драсна няколко реда.
Форума е уж, за да си помагаме. Нека помогнем на малката Сиана (май така се казваше, язък за хубавото и име) като уведомим доставчика и посредством него родителите и за това. Ако това стане навреме може и да спасим този живот. Вместо след някоя друга седмица да пише "помощ, бременна съм, приятеля ми ме изостави".
vivian: vse pak rqbva da raz4itame pove4e na sebe si.
=D>
* Стани по-добър човек, и гледай да си наясно със себе си, преди да срещнеш някого с надеждата, че той ще разбере що за човек си.
* В живота можеш да вярваш само на себе си и то не винаги.
Не плачи, когато слънцето залязва, защото сълзите ще ти попречат да видиш звездите.
za6to ne si ostavi6 skype![]()
![]()
Ми, вземи сподели с някой.По темата.
- Ми той(или тя
)изрично козва,че НЯМА с кого да сподели...се тая...
Т`ва че се справяш сам е хубаво,много даже.Проблемите,болката,вс чко е в воя живот и ти трябва да се справяш с него.Който е викнал някой друг да му помага постоянно...данеби да е по-добре?Трябва да се оправяш сам...т`ва е.Живота е джунгла.
Иначе всеки проблем си има решение.Колкото и да ти е гадно,трудно и болно.ВСЕКИ!
Помни,че след лошото идва хубавото.Ако те тормозят спомени,нещо което си загубил-не мисли за него.Гледай да се занимаваш с нещо.Отнрий хубавото в живота си.От теб зависи дали раната ще зарасне или ще гнояса...
6ibano e ama e taka, znam , ponqkoga rabotata naistina se zakuchva qko i kraq mu ne se vijda na taq mizeriq .. na tiq problemi i myki!!!vse taka se poluchava che ne moje vsichki da e hubavo mamka mu!!! vqrno e eche ako enzmaem kakvo e losho-togava nqma da znaem kakvo e dobro .. Qvno nqkoi gi chaka mnogo dobro sled vreme.. dano !
az naprimer kogato osyznah tova che si sam v edno obshtestvo v koeto vseki gleda pyrvo negoviq si zadnik (koeto e normalno ) ... prosto go prieh i se poglednah ot stranata na nai dobyr priqtel sam na sebe si . kofti e znam obache nikoga ne mojesh da razchitash 100% na nqkogo ta dori i na roditeli ( tuk neshtata varirat) vse shte ima 1% koito shte e kolebaesht se :S
ха знаеш ли, аз пък имам мн приятели и познати.. винаги трябва да избирам между 4-5 места кадето мога да отида и с кои хора съответно.. е и какво? има моменти (да не кажа през повечето време), когато и аз се чувствам страшно самотна.. защото, въпреки че повечето са пекани хора, не можеш да споделяш всичко с когото и да е.. даже повечето неща не се споделят.. истината е, че е трудно да намериш човек (приятел или нещо повече), който да те разбира напълно.. всъщност, всеки е сам за себе си независимо колко хора има покрай него..
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
Здравей.Не губиш ничие време и няма нищо лошо в това че си решил да споделиш мъката си макар и с непознати за теб хора.В такива моменти човек не винаги може да разчита на приятелите си.Това че сам се справяш с проблемите си без чужда помощ донякъде има и свои плюсове.Научаваш се да бъдеш самостоятелен независим-точно такава не съм аз завися от родителите си изцяло защото те ми осигуряват и финансова и морална подкрепа.Искам да порастна-на 15 години съм и да мога сама да се издържами т.н.Но съзнавам и това че ще се сблъскам с много трудности.Имаще едно изразче че когато стане напечено само печените оцеляват леко разговорно е но върши работа.От рано живота те поставя пред трудности и препятствия.Опитай се да извлечеш максимален брой дивиденти от положението в което си.Не се съжалявай просто приеми обсоятелствата такива каквито са.Личи си че животът ти не никак лесен но ти явно си борбена личност така че горе главата само напред и нагоре към бъдещето.![]()
Здрасти, пич.Първоначално написано от KoRn
Прочетох ти кво си написал. Ами, нищо чудно. Не очаквай съчувствие от мене, имам достатъчно впечатления от тебе, за да кажа, че, сам си си го направил така.
Но пък, тва да се справяш сам с проблемите показва, че си силен, не е ли тъй? Или може би за теб "справям се" означава "бягам"?
слизам от тавана, бейбе, слизам от тавана
писна ми вече от тези беди
три коли мухи изяде и не се убеди,
че горе, на тавана, има само греди...
ne gubi6 vremeto na nikoi ;) spox ama nameri si istinski fr na kogoto da moje6 da kaje6 i nai-sukrovennata si taina :D
stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!
Искам да попитам всички едно нещо.Значи до скоро си нямах приятел и всички хора около мен бяха супер добри с мен,а наскоро си намерих и всички взеха да ме отбягват,да ми закачат гаджето да се държат някво супер гадно.Можете ли да предположите на какво се дължи това?Мерси предварително за разбирането
"Намери си приятел"!Така ли се опитвате да помогнете на момчето?
Korn, искам само да ти кажа да не се отчайваш, да не се депресираш или самосъжаляваш
Дръж се и бъди силен, защото в един момент става толкова зле, че няма по-накъде!
И нещата трябва да почнат да се оправят.
Напълно те разбирам, да кофти ти е, но живота ти все ще се подреди!
Нямаш добър приятел и не получаваш нужното разбиране от родителите си, нали? Но замислял си се за милионите деца по света, които израстват без родители?
Седиш си в стаята и мислиш защо другите са по-щастливи от теб, а помислял си за милионите хора, които спят в кашони или кофи за боклук и са на седмото небе от радост, когато намерят левче на улицата или прилична храна??
Има много хора, които живеят ден за ден, чакайки смъртта! Милиони са хората, болни, гладни, изоставени и наистина сами!!!
Ти си щастливец, щом имаш дом, родители, щом си здрав и сит!
И всеки от нас трябва да бъде щастлив!
![]()
Ами...аз също ще повторя доста от думите на хората тук, но май не са ти дали правилния съвет...Не знам за какво точно става дума, ако имаш проблеми с вашите, не можеш да си намериш приятели, всеки ден си в кофти настроение заради това...Ще ти кажа само едно - просто не трябва да се учудваш от този факт,а да дигнеш главата горе![]()
![]()
Все пак времената са такива, че няма човек на който да се довериш за жалост.Може би има и такива, но със сигурност са много малко...Всеки се чуди как да се възползва от теб, да ти земе паричките и толкова.Кой го интересува как се чувстваш?Просто трябва да се опиташ да преодолееш някои неща.Ясно е, че няма напълно всичко да се премахне, но все пак зависи от теб.Ако мислиш, че някой ще те съжалява забрави...и не го казвам с цел, да се откажеш от живота.Както виждаш доста хора искат да ти помогнат...Истината е, че трябва да преживяваш.Да повярваш в себе си, че просто има неща които трябва да се преминават(това е част от живота) и да продължаваш напред.Няма да стане със мъка, живей си живота и забрави за всичко, което те тревожи.
Относно родителите не знам какво да кажа...Смисъл те са хората, от които ти зависи голяма част от живота(поне докато навършиш 18 ), но учиш и след това хващаш хората някъде по света.Всичко ще се нареди, опитай![]()