- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Мъката да си сам
Защо не споделяш с родителите си? Предполагам не е нещо кой знае колко срамно та да не можеш да им го кажеш! Аз например мн обичам да си говоря с баба ми.Сигурно ти е просто период, в който се чувстваш самотен, но не даваш причините за състоянието, в което се намираш!
Да лошо е да си сам да няма,с кой да излизаш,да няма на кой да споделиш...
verno 4e e muka da si sam batkaaz i az uj iam mn priqteli i uj vsi4ki me har. no use6tam 4e ni6tu ne e taka i 4e nqam priqteli i 4e nikoi ne me har
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
ти поне има,с кой да излизаш....
IlLuSi0nS`да знаеш каква касметлиика си....На мен толкова ми се ще да отиде поне 1 на диско с някой,да имам компания,да да имам добър приятел,с които да споделям,но уви не мога нещо вътре в мен ми пречи...Колкото и да съм добър с хората те вечно ми се качват на главата...Е явно тези години за мен няма да са най-хубавите,а най-тъжните...Каквото и да опитвам не става...Единствените приятели,които имам са задръстеняци,които само ме използват.Писна ми....
Доколкото съм забелязала,всички минават през този период(стадии)Губят вяра,изолират се.И аз минавам през такъв период,но разбрах че ако се отчайвам никога няма да изляза от това положение.Не вярвам да нямаш приятели,може би сте се отдалечили,поради различни причини,но ако поговорите ще разбере че винаги сте били приятели.
Общуването с родителите е мн важно,те са тези които винаги застават зад нас и ни закрилят,поговори с тяхОт опит знам,че не трябва да таиш всичко в себе си,не се разкривай на непознат,просто шпгпвпри с родител,леля,чичо та дори по-голям братовчед-те ще намерят начин да ти помогнат
![]()
Евала, че умееш да решаваш сам проблемите си! Наистина е гадно когато човек преживява такива тежки моменти на отчаяние, но всеки е минал през тях!Първоначално написано от KoRn
Моят съвет е да не губиш надежда и се опитваш да споделяш проблемите си с твои приятели - може да е от полза! Искренно ти пожелавам успех!
![]()
mi da ti kaja tva mai se slu4va v jivota na vseki...se edno izrastva6 vijda6 lo6ata strana na sveta...mi i az prejivqh mnogo.naprimer vs moi fr me zarqzaha daskaloto tr1gna na zle....na6te mi se karaha postoqnno 4ustvah se mn sama ama izklu4itelno sama misleh daje i za samoubiistvo a sq si se hilq kolko s1m bila t1pa =D> 6tot s1m se tormozela za gluposti absolutno vs na toq svqt ima re6enie edinstveno bez sm1rtta....kolkoto i truden da ti e preioda nedei da se predava6 6tot tva e nai lo6oto vinagi vqrvai 4e nakraq 6e se usmihne6 ti,4e nakraq ti 6te b1de6 6tastliv....a samotata e nujna ponqkoga tam1m vreme za razamis1l no ne prekalqvai nameri si novi fr koito da te razberat ob6tuvai,usmihvai se kolkoto i da ti se pla4e taka i sveta na teb 6e se usmihne![]()