Цитирай Първоначално написано от malkoto_sladur4e
Олееееее мн се извинявам мн мн мн Обърках темата понеже съм отворила 2 страници със тоя форум уф
Та по темата: Ами аз също съм така и единствения човек на когото споделям всичко е приятеля ми!Нямам никакви приятелки...само познати,но им нямам доверие и не им споделям мн неща....така че свикни с това...и изобщо не е толкова страшно де !

Ами да, всичко е заради комплексите скъпа. 53 килца, кинта и пидесе - ТИ СИ КЮФТЕ МА ! Отгоре на всичко и ограничена. Ми като нямаш приятелки се клецаш с педофил, той те ползва за евтина сексуална кукличка, но ти си достатъчно тъпа да споделяш с педофил, а не примерно с родителите ти - най-близките. Ти му споделяш - "всякаш никой не ме взима насериозно", той "да, да, аз те взимам насериозно" и в следващия момент вече му лапаш пишката. На теб, момиче ти трябва един здрав БОЙ. И много родителски грижи. Някой трябва да те вкара в правия път без да те ебе. Не като тоя 21 годишен педофил дето те клеца.
пп. Човек без работа съм, какво да се прави. Влизам тук рядко, но чета мненията на тая малка шаврантия и взе, че ми призля. Реших да драсна няколко реда.

Форума е уж, за да си помагаме. Нека помогнем на малката Сиана (май така се казваше, язък за хубавото и име) като уведомим доставчика и посредством него родителите и за това. Ако това стане навреме може и да спасим този живот. Вместо след някоя друга седмица да пише "помощ, бременна съм, приятеля ми ме изостави".