- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Леле, мислят ме за луд!
Моите приятели ме мислят за луд като им кажа, че годините от раждането ми до 2001 и от 2006 насам са ми по-близки от годините от 2002 до 2005 включително. Толкова ли не могат да разберат, че ми беше тежко през този период и не искам да си го спомням, защо само ми се подиграват и искат да ми напомнят за това време?
Ами приятелите ми са много дървени философи и мен ме карат да философствам и им казвам, че в периода 2002-2005 не съм бил аз, не съм бил себе си, това моето тогава не беше живот, а те постоянно ми напомнят за тогава.
Не мога да разбера какъв е проблема?![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
Ами питах ви, като продължават да ми напомнят за 2002-2005 и нещата, които са се случили тогава (а те бяха само лоши), то тогава няма ли нужда да си намеря нови приятели? Обезателно им казах да не ми говорят за Джъстин Тимбърлейк и песните му от първия албум, защото ми напомнят неприятни спомени, а те нарочно само за това говорят!Първоначално написано от Kianna
Ми аз моя проблем го режих като с отделих от тази компания, която само ми напомня за стари такива събития, които се опитвам да преглътна и да ги превъзмогна. Сега съм с други приятели, които познават моята същност от 2 години насам, а старите приятели и познати също се виждам с тях, но по-рядко .
Та - да, идея е да си намериш други френдзз.
А, тва с Джъстин Тимбърлейк не го схфанах.
Ами когато бях нещастен слушах песните от първия албум и сега като ги чуя се сещам колко нещастен бях тогава.
Първоначално написано от Анонимко
Тва нешо не мога да го схвана...
![]()
![]()
OuT Of My LiFe,OuT Of My MiNd!OuT Of ThE TeArS ThAt We CaN't DeNy,We NeEd To SwAlLoW AlL OuR PrIdE AnD LeAvE ThIs MeSs BeHiNd...
Ми, кажи им какво не ти е приятно и да не ти го напомнят.
Е аз им казах, но на следващия ден пак същото!Първоначално написано от koalka
Гадни "приятели"........аз ако бях щях да им се разкрещя :
"Абе копелета шибани,казах ли ви да не ми говорите за тогава бе,кфи сте ми приятели щом ми напомняте за най кошмарното време от моя живот"
И ако продължат- ГИ ЗАЕБИ!Ако не-остани си с тях![]()
Не, вече не вдигам скандали, защото винаги ги губя и късам само своите нерви. Предпочитам да ги зарежа. По-добре да ги пренебрегвам!Първоначално написано от Mimka_sweet
az te razbrah iei ...sled 30 min rasujdeniq![]()
Гледам и невярвам на очите си
Това за мен не са приятели
Имаш уста земи я използвай малко.
Кажи им,че този период от живота ти просто не съществувя за теб или каквото там беше
Дразните да говорят за това ?!?Ми кажи им да спрат пред теб да го обсъждат
Ти па какво ги слушаш?Кат нещеш не ги
Постави им условията-или ще престанат,защото ти е тежко или да забравят за теб!?! Що за приятели са иначе
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
mislj che tova si e tvoj jivot i ti mojesh da smjtash vsjka edna godina,sama za sebe si kato dobra i losha ,bliska i dalechna...probvai da objsnish na prijtelite si zashto tochnoe bilo taka i zashtoto go kazvash ,ako ne te razberat ...opitai pak ..ako otnovo ne razberat ...ami sorry
Davai vsichko ot sebe si vinagi,dori i na djvola!!!
Щом ти праят на пук си намери нови приятели.
Аз също.Първоначално написано от kat4enceto