- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- презерватива остана върте...
Явно не го бях сложил както трябва и по време на половият акт презерватива остана вътре,но го извадихме секунди след това.Не бях свършил.Да се консултираме ли с гинеколог и да взимаме някакви мерки за всеки случай?
Щом не си свършил и просто се е изхлузил... според мен няма страшно!
sled kato ne si svyrshil nito v neq nito v prezervativa .. i sled kato ste go izvadili .. ne mislq che ima smisyl.. makar che nerazbrah za kakvo se pritesnqvash .. za bremennost li ?
Obicham myjete da machkam, da razbivam tehnite syrca, ne mi puka za nikoi - nqmam syvest i dusha. Mrazq lubovta - dqvol me narichat i mai si e taka ...
щом не си свършил в нея няма страшно
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
ами да от бременност се притеснявам,защотото с тези неща шега не бива и реших да се консултиран с васАми въпреки,че не съм се притеснявам да не е капнало нещо може да ви се струва налудничево,но и на вас да ви се случи и вие ще се паникъосате
)
ami za da sprat pritesneniqta otivash v aptekata kupuvash edin test Sure Check (nai sigurni sa ot lichen opit znam) 3lv struva davash i go .. i trypnesh v ochakvane
![]()
Obicham myjete da machkam, da razbivam tehnite syrca, ne mi puka za nikoi - nqmam syvest i dusha. Mrazq lubovta - dqvol me narichat i mai si e taka ...
И все пак мисля да се консултиране с гинеколог за да сме сигурни.Иначе благодаря ви за бързите реакции![]()
а теста колко време след половия акт се прави?
ami .. neznam tochno kolko beshe .. mislq che oshte na sledvashtiq den mojesh da go napraish .. se pak procheti upytvaneto ne sym profesionalist![]()
znachi pri obiknovennite testove .. trqbva minimum 1sedmica .. no pri sure check .. mislq che mojeshe oshte na drugiq den .. no kakto kazah ne sym 100% ..
Прави се 1 ден след закъснението на менструацията. Така пише на упътването. А до 1 ден то дори няма бременост, защото на практика докато се оплоди яйцеклетката, докато се спусне и вгнезди в матката минават няколко дни. да не мислиш, че става на момента.Първоначално написано от Edna`Ot`Vsichki
Първоначално написано от krem4et0
Vernoyyyyyyyyyihh misi mngoo
![]()
Еми и аз да ви благодаря за бързите отговори =D>И искам да ви кажа информативно, че теста може да се направи на същия ден когато очаквам да ми дойде и гарантирал 99% точност
\
/
![]()