.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    анонимен___
    Guest

презерватива остана върте...

Явно не го бях сложил както трябва и по време на половият акт презерватива остана вътре,но го извадихме секунди след това.Не бях свършил.Да се консултираме ли с гинеколог и да взимаме някакви мерки за всеки случай?

Щом не си свършил и просто се е изхлузил... според мен няма страшно!

sled kato ne si svyrshil nito v neq nito v prezervativa .. i sled kato ste go izvadili .. ne mislq che ima smisyl.. makar che nerazbrah za kakvo se pritesnqvash .. za bremennost li ?
    Obicham myjete da machkam, da razbivam tehnite syrca, ne mi puka za nikoi - nqmam syvest i dusha. Mrazq lubovta - dqvol me narichat i mai si e taka ...

Град
    Бургас
    Нема страшно, и на мене ми се е случвало да се изхлузи веднъж. Баща не съм станал. И на момата ми нищо и няма. Другия път го сложи по-добре.
    Приятно прекарване!
    To live, is to suffer. To survive, that's to find meaning... in the suffer.

Фен Аватара на SouL^*DiViNe
    Град
    Бургас
    щом не си свършил в нея няма страшно
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.

анонимен___
    Guest
    ами да от бременност се притеснявам,защотото с тези неща шега не бива и реших да се консултиран с вас Ами въпреки,че не съм се притеснявам да не е капнало нещо може да ви се струва налудничево,но и на вас да ви се случи и вие ще се паникъосате )

ami za da sprat pritesneniqta otivash v aptekata kupuvash edin test Sure Check (nai sigurni sa ot lichen opit znam ) 3lv struva davash i go .. i trypnesh v ochakvane
    Obicham myjete da machkam, da razbivam tehnite syrca, ne mi puka za nikoi - nqmam syvest i dusha. Mrazq lubovta - dqvol me narichat i mai si e taka ...

анонимен___
    Guest
    И все пак мисля да се консултиране с гинеколог за да сме сигурни.Иначе благодаря ви за бързите реакции

анонимен___
    Guest
    а теста колко време след половия акт се прави?

ami .. neznam tochno kolko beshe .. mislq che oshte na sledvashtiq den mojesh da go napraish .. se pak procheti upytvaneto ne sym profesionalist

Май повечко време трябваше да мине... и аз незнам.. сори

znachi pri obiknovennite testove .. trqbva minimum 1sedmica .. no pri sure check .. mislq che mojeshe oshte na drugiq den .. no kakto kazah ne sym 100% ..

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Edna`Ot`Vsichki
    znachi pri obiknovennite testove .. trqbva minimum 1sedmica .. no pri sure check .. mislq che mojeshe oshte na drugiq den .. no kakto kazah ne sym 100% ..
    Прави се 1 ден след закъснението на менструацията. Така пише на упътването. А до 1 ден то дори няма бременост, защото на практика докато се оплоди яйцеклетката, докато се спусне и вгнезди в матката минават няколко дни. да не мислиш, че става на момента.

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Цитирай Първоначално написано от Edna`Ot`Vsichki
    Прави се 1 ден след закъснението на менструацията. Така пише на упътването. А до 1 ден то дори няма бременост, защото на практика докато се оплоди яйцеклетката, докато се спусне и вгнезди в матката минават няколко дни. да не мислиш, че става на момента.

Vernoyyyyyyyyy ihh misi mngoo

Град
    Пазарджик
    Еми и аз да ви благодаря за бързите отговори =D> И искам да ви кажа информативно, че теста може да се направи на същия ден когато очаквам да ми дойде и гарантирал 99% точност \/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си