- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Любовта и секса
Та въпросчето е просто. Какво чувставате към сегашния си сексуален партниор?
Преди да се оженим много неща... сега в момента.. присъствието на ТъртейТиранозавър в къщата....
Таа сериозно... Обичам си я..![]()
Обичам го наистина много и ми е кофти като не е до мен
приемам го сериозно, страшно хубаво ми е с него, и съм адски привързана към него..
От 10 години насам младото поколение нещо почна много да разбира от любов към срещуположния пол. Странна работа.
Тези, които сега имат дългогодишни връзки, като поостареят още малко, и като се задомят на млади години, ще се питат "Ебахмумамата, къде си пропилях тийн-годините?".
И така.
Какво изпитвам към сегашния ли. Ами Много ми е миличък на сърчицето и душичката, тача си го, но въпреки всички си представям живота микакъв щеше да е без него.![]()
Къде набъркахте любовта, тва да не вие море от любов :П:П:П Лошо няма де ама ако го чувстваш то си е за теб, пък ако ти отвърнат по-добре и за двамата![]()
Не знам. С него е приятно, можем да си говорим и това наистина ми харесва. Имаме минало заедно, но това не ни пречи на отношенията сега. Пък и с него никога не ми е скука ..
Странна му работа.. макар че аз дори не знам дали ми е "сексуален партньор" (както е зададено във въпроса)
Объркани са нещата, но не е лошо.
И аз обичам много сегашния ми приятел и даже имам чуството че такива чуства не съм изпитвала преди това - явно съм се бъркала![]()
Съзнание... Вътрешният глас, който ни предупреждава, че някой може би гледа.
Mn obi4am priqtelq si i nikoga ne bih si predstavila jivota bez nego v tozi moment se 4udq koga 6te doide do u nas da se vidim ili koga 6te mi se obadi za izlezem samo za nego si mislq i mn si go obi4kam
Kym nego izpitwam chuwstwa,koito ne sum izpitwala dosega.Nemoga qsno da definiram lubowta,no mislq che i men me wryhletq
P.S.-Huhxuhxa rimata stana po sluchainost :P
чувствам я като своя дясна ръка![]()
Секс без чувства не съм правила от почти 2 години и не мисля да правя. Обичам го.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Както казва една поговорка... "За мен приятелката ми е,като пенисът!Той се намира там долу,и всеки ден го лъскам,тоест аз обичам да го правя,и той ми е най-близък ! Затова се сравнява пениса с ГърлФрендката..."
Любов,страст,копнежи,желан я..такива работи.
а колкото до поста на cherinka - то вие младите не само от любов сте почнали да разбирате,ами и от секс..
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
mi 6tom si s nqkoi qvno go obi4a6....6tot as li4no ne bih bila s nqkoi kam koito nqmam 4ystva...
За света може да си един, но за някого ти си света!
И аз, за мен такива отношения са безсмислени и ги прекратявам още в началото.Първоначално написано от cacegka_3a_cekc
obi4am q taka e ot dosta vreme![]()
ЛГБТ
http://www.youtube.com/watch?v=iNYooAWX_RY
"Секс. В Америка фиксидея.В останалите части на света - факт." Марлене Дитрих
А как така обичаш за 1 седмица? за да си влюбен и да харесваш 1 седмица е дстатъчно, но да обичаш-не е така!Първоначално написано от `Death`Whore``
Имах предвид нещо друго. За това време осъзнаваш дали с човека има достатъчно тръпка, защото само външността не е достатъчна за това. Просто ти става ясно дали би станало нещо с този човек. Поне при мен е така.