.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    Guest

Любовта и секса

Та въпросчето е просто. Какво чувставате към сегашния си сексуален партниор?

Преди да се оженим много неща... сега в момента.. присъствието на ТъртейТиранозавър в къщата....
    Таа сериозно... Обичам си я..

Обичам го наистина много и ми е кофти като не е до мен
    приемам го сериозно, страшно хубаво ми е с него, и съм адски привързана към него..

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    От 10 години насам младото поколение нещо почна много да разбира от любов към срещуположния пол. Странна работа.
    Тези, които сега имат дългогодишни връзки, като поостареят още малко, и като се задомят на млади години, ще се питат "Ебахмумамата, къде си пропилях тийн-годините?".
    И така.

Какво изпитвам към сегашния ли. Ами Много ми е миличък на сърчицето и душичката, тача си го, но въпреки всички си представям живота микакъв щеше да е без него.

Къде набъркахте любовта, тва да не вие море от любов :П:П:П Лошо няма де ама ако го чувстваш то си е за теб, пък ако ти отвърнат по-добре и за двамата

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Не знам. С него е приятно, можем да си говорим и това наистина ми харесва. Имаме минало заедно, но това не ни пречи на отношенията сега. Пък и с него никога не ми е скука ..
    Странна му работа.. макар че аз дори не знам дали ми е "сексуален партньор" (както е зададено във въпроса)
    Объркани са нещата, но не е лошо.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Обичам го с цялото си сърце и душа.

И аз обичам много сегашния ми приятел и даже имам чуството че такива чуства не съм изпитвала преди това - явно съм се бъркала
    Съзнание... Вътрешният глас, който ни предупреждава, че някой може би гледа.

Mn obi4am priqtelq si i nikoga ne bih si predstavila jivota bez nego v tozi moment se 4udq koga 6te doide do u nas da se vidim ili koga 6te mi se obadi za izlezem samo za nego si mislq i mn si go obi4kam
    Правя го само с най-добрите

Гласувай за мен в hotco.eu

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Kym nego izpitwam chuwstwa,koito ne sum izpitwala dosega.Nemoga qsno da definiram lubowta,no mislq che i men me wryhletq
    P.S.-Huhxuhxa rimata stana po sluchainost :P

Супер фен
    Град
    Мбабане
    чувствам я като своя дясна ръка

Секс без чувства не съм правила от почти 2 години и не мисля да правя. Обичам го.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Както казва една поговорка... "За мен приятелката ми е,като пенисът!Той се намира там долу,и всеки ден го лъскам,тоест аз обичам да го правя,и той ми е най-близък ! Затова се сравнява пениса с ГърлФрендката..."

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    Любов,страст,копнежи,желан я..такива работи.
    а колкото до поста на cherinka - то вие младите не само от любов сте почнали да разбирате,ами и от секс..
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    Обичам го но не е онази тиин любов която изтива след известно време, ами любов която се покачва с свеки миг. Той е мъжа на живота ми.

mi 6tom si s nqkoi qvno go obi4a6.... 6tot as li4no ne bih bila s nqkoi kam koito nqmam 4ystva...
    За света може да си един, но за някого ти си света!

Цитирай Първоначално написано от cacegka_3a_cekc
    mi 6tom si s nqkoi qvno go obi4a6.... 6tot as li4no ne bih bila s nqkoi kam koito nqmam 4ystva...
    И аз, за мен такива отношения са безсмислени и ги прекратявам още в началото.

Град
    sofiq
    obi4am q taka e ot dosta vreme
    ЛГБТ
    http://www.youtube.com/watch?v=iNYooAWX_RY
    "Секс. В Америка фиксидея.В останалите части на света - факт." Марлене Дитрих

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Цитирай Първоначално написано от cacegka_3a_cekc
    И аз, за мен такива отношения са безсмислени и ги прекратявам още в началото.
    А как така обичаш за 1 седмица? за да си влюбен и да харесваш 1 седмица е дстатъчно, но да обичаш-не е така!

Имах предвид нещо друго. За това време осъзнаваш дали с човека има достатъчно тръпка, защото само външността не е достатъчна за това. Просто ти става ясно дали би станало нещо с този човек. Поне при мен е така.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си