Значи единият ми "приятел" от училище само ме използва за домашни. Преди, като нямах интернет ми записваше дискове на смешно високи цени. Не стига, че плащах за диска, но и плащах такса. Аз като го питах той ми вика: "Ами нали трябва и аз да печеля?!". Освен това имам чувството, че ходи с мен да пуши само, за да не е сам. И, понеже той вика, че не печелел нищо аз си задавам риторичния въпрос: "А аз какво печеля?" Нищо! Защото като му давам домашните и после той има по-високи оценки на същите теми и излиза, че аз съм губещия и използвания. Другите от тази група на класа са само момичета, но пък са толкова ненормални - и те ме използват за това-онова, а после дори и не ме забелязват. Съжалявам, че станах част от тяхната група - сега разбрах защо другите странят от тях - те са негативно настроени към всичко, критикуват, повърхностни са и най-вече са дървени философи. Като тръгнат в едни глупави разсъждения... Лошото е, че и аз бях станал такъв и то още преди да ги срещна! Хубаво, че поне сега пак започвам да ставам себе си! И сега аз си написах таблица по История и момчето, за което писах най-горе ми вика: "Е ти ще ми пратиш файла с таблицата по Скайп!", освен това следващия час по ми вика: "Подсказвай ми, ти и без това нищо не правиш!". А аз като го помоля да ми прати някое домашно и все вика нямам, а после странно как изведнъж е с домашно и пак аз губя. Та мисълта ми е, да спра ли да контактувам с тези индивиди? Да ги забравя ли?