.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Колко сте наивни. Можеш да си с някого и година и пак да не е точният човек за теб.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Колко сте наивни. Можеш да си с някого и година и пак да не е точният човек за теб.
    Да,така си е никога не можем да бъдем сигурни че точно това е човека...Но никой не е казал,че трябва да се омъжваш/оженваш за първия/ата си Щом си с някой година дори и да не Голямата ти Любов,то поне е човек,на който имаш доверие и държиш Все пак не можеш да направиш секс с първия срещнат,но нима ще чакаш принца на бял кон??
    Очи отворих,но не те видях!
    За твоя поглед цяла нощ мечтах,
    сълзи от мъка по теб пролях,
    но уморих се да те чакам и с друг заспах!

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    Аре, стига ве! Само едни и същи теми пускате, формулирани по различен начин. Когато искате го правете, трошете си главите.
    Аман!
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

nqma opredelena vuzrast no e hubavo da se iz4aka i da se preceni dobre tova koeto 6te se napravi....edin 4ovek trqbva da e sigoren v 4oveka s koito 6te legne i poprincip mnogo e vajno ti sam da go iska6 a da ne e po prinuda

Цитирай Първоначално написано от mi6ani
    Цитирай Първоначално написано от LoVe`KaLoQn
    Az mislq che nqma nikakvo znachenie koga shte go napravish stiga da si s choveka kogoto obichash i s kogoto iskash da si

=D> =D> =D>
    Mersi 4e i ti misli6 taka \/ sega naprimer nqkoi kato go napravi na 14 ne ozna4ava v1ob6te 4e e k***a
    Правя го само с най-добрите

Гласувай за мен в hotco.eu

Мега фен Аватара на sasha_90
    Точните думи са:"когато си готов/а и съзнаваш риска "

Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Точните думи са:"когато си готов/а и съзнаваш риска "
    To4no nap1lno s1m s1glasna =D>

Град
    sofiq
    Az mislq che nqma nikakvo znachenie koga shte go napravish stiga da si s choveka kogoto obichash i s kogoto iskash da si

=D> =D> =D>
    Mersi 4e i ti misli6 taka \/ sega naprimer nqkoi kato go napravi na 14 ne ozna4ava v1ob6te 4e e k***a
    mn qsno 4e ne ozna4ava 4e e k***a smisal az li4na go napravih na 13 i kvo ot tva do sa sam imala samo 2 partniorki ne sam tragnala da se e*a s cqla sofiq nali taka \/
    ЛГБТ
    http://www.youtube.com/watch?v=iNYooAWX_RY
    "Секс. В Америка фиксидея.В останалите части на света - факт." Марлене Дитрих

=D> =D> =D>
    mn qsno 4e ne ozna4ava 4e e k***a smisal az li4na go napravih na 13 i kvo ot tva do sa sam imala samo 2 partniorki ne sam tragnala da se e*a s cqla sofiq nali taka \/
    Taka e i az s1m go napravila 1 mesec sled kato s1m nav1r6ila 14 i s1m imala samo nqkolko sexualni partniora ne se po4nala da se 4***m nalqvo i nadqsno kato p1rvata prostitutka

Супер фен
    az mislq 4e teenagearat trqbva pone da e dostata4no razvit fizi4eski za polov akt (koeto 6te re4e pone 13-14)ina4e druga granica mislq 4e nqma
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Не е хубаво да се прави на малки години но аз лично го напраих на 14 някъде и не съжалявам даже хич

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    Ти може и на 12 да си готова психически,НО тялото ти няма да е.За мен започване на сексуален живот преди 16-17 годишна възраст е безотговорно.Вие още се развивате физически и психически.Не сте готови да поемете последствията от действията си.
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си