- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Има ли възраст до която не трябва да се прави секс?
Колко сте наивни. Можеш да си с някого и година и пак да не е точният човек за теб.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Да,така си е никога не можем да бъдем сигурни че точно това е човека...Но никой не е казал,че трябва да се омъжваш/оженваш за първия/ата сиКолко сте наивни. Можеш да си с някого и година и пак да не е точният човек за теб.Щом си с някой година дори и да не Голямата ти Любов,то поне е човек,на който имаш доверие и държиш
Все пак не можеш да направиш секс с първия срещнат,но нима ще чакаш принца на бял кон??
![]()
Очи отворих,но не те видях!
За твоя поглед цяла нощ мечтах,
сълзи от мъка по теб пролях,
но уморих се да те чакам и с друг заспах!
Аре, стига ве! Само едни и същи теми пускате, формулирани по различен начин. Когато искате го правете, трошете си главите.
Аман!
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
nqma opredelena vuzrast no e hubavo da se iz4aka i da se preceni dobre tova koeto 6te se napravi....edin 4ovek trqbva da e sigoren v 4oveka s koito 6te legne i poprincip mnogo e vajno ti sam da go iska6 a da ne e po prinuda
Mersi 4e i ti misli6 taka \Първоначално написано от mi6ani
/ sega naprimer nqkoi kato go napravi na 14 ne ozna4ava v1ob6te 4e e k***a
To4no nap1lno s1m s1glasna =D>Първоначално написано от sasha_90
mn qsno 4e ne ozna4ava 4e e k***a smisal az li4na go napravih na 13 i kvo ot tva do sa sam imala samo 2 partniorki ne sam tragnala da se e*a s cqla sofiq nali taka \Първоначално написано от LoVe`KaLoQn
/
![]()
ЛГБТ
http://www.youtube.com/watch?v=iNYooAWX_RY
"Секс. В Америка фиксидея.В останалите части на света - факт." Марлене Дитрих
Taka e i az s1m go napravila 1 mesec sled kato s1m nav1r6ila 14 i s1m imala samo nqkolko sexualni partniora ne se po4nala da se 4***m nalqvo i nadqsno kato p1rvata prostitutkaПървоначално написано от mi6ani
az mislq 4e teenagearat trqbva pone da e dostata4no razvit fizi4eski za polov akt (koeto 6te re4e pone 13-14)ina4e druga granica mislq 4e nqma
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Не е хубаво да се прави на малки години но аз лично го напраих на 14 някъде и не съжалявам даже хич![]()
Ти може и на 12 да си готова психически,НО тялото ти няма да е.За мен започване на сексуален живот преди 16-17 годишна възраст е безотговорно.Вие още се развивате физически и психически.Не сте готови да поемете последствията от действията си.
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...