- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- mn interesna tema za po-golemi g1rdi
zna4i za po golemi g1rdi izpolzvaite lepiloto silikon kato go postavite v kypa i posle stegne i si go slagate nag1rdite.taka te 6te izglejdat po golemi
![]()
![]()
Това беше добро..Значи си правим изливка на чиния със силикон.И след това можеш да се похвалиш,че си със силиконови гърди.![]()
![]()
Честно,не бях чувала подобно нещо![]()
![]()
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???
OuT Of My LiFe,OuT Of My MiNd!OuT Of ThE TeArS ThAt We CaN't DeNy,We NeEd To SwAlLoW AlL OuR PrIdE AnD LeAvE ThIs MeSs BeHiNd...
Първоначално написано от ultra
Хахахахаха,разби ме!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Опазил и овардил,лелееееее!!!![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
Ъммм да, определно много умно.![]()
da stava
Ами реално погледнато има смисъл,защото се уплатняват гърдите с тоя силикон,ама НИКОГА не бих направила подобно нещо.Има си подплънки за тая работа,а и продават силиконови такива специални...хахаха ама как му в дошло на ума на автора подобно нещо..тва са големи мозъци еййййй![]()
![]()
Ама да допълня,ако са ти малки гърдите ще ти трябват някои малки панички,а за по-големи някой голям супник...
![]()
![]()
![]()
![]()
тва са психопатщини !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
някой ся да не си направи ц*ци от лепило?!![]()
![]()
you should kill yourself >=D
az s1m avtora xax re6ih da se po6egyvam
А какъв силикон си имал в предвид?Първоначално написано от Анонимко
Бял или прозрачен?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
хаха
Билката хмеееееел!Това е друг вариант за по-големи гърди!Една супена лъжица от билката се залива с 250мл вряща вода , престоява 6 часа и се пие по половин чаша, сутрин и вечер!!!
Ахахаха раэби ме! Ама внимавай ,че тука секви хора...да не траъгне некой![]()
![]()
![]()
[size=7][b][u]fosse cos
http://prize.bg/ensi
Или Тук!
Не ИсКаМ Да ОсТаНа На ЗеМяТа СлЕд вСиЧкО кОеТо ПрЕжИвЯх,А ИсКаМ Да ОтИдА В РаЯ,ЗаЩоТо В АдА ТвЪрДе ДъЛгО БяХ !!