- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какво мислите за това?
Здравейте,имам проблем и затова Ви пиша.Отнася се за 2 приятелки,а ето за какво какво става въпрос--->Ще ги нарека Д. и Н.Накратко:2-те се викат да излизат,а мен не!И когато Д. ходи на козметик само тогава ме вика защото Н. е на училище и не и се ходи сама.Рядко ме викат.Какво мислите?В понеделник Д. пак е на козметик-да отида ли с нея?Колкото повече се замисля....Те май ме търсят само когато имат зор?
Е, много ясно,че не са ти никакви приятелки.
Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?
Бий им шута из отзад и хич не се занимавай с такива използвачи.
est
Ти на това приятелки ли викаш ???![]()
|rTm|RaZgRaD.TeAm.#AwP_MaS7eR#PsIhO-MaN
И какво ме съветвате да правя?
E как кво те съветваме да направиш-те отгоре другите ти казаха-зарежи ги,само те използват!
Не им удисвай (не можах да се сетя по-добра дума)
est
Вече реших - няма да ходя с Д.на козметик в понеделник и без тва във вторник имам контролна![]()
Благодаря на всички,които ми помагате!
хах .. е мн ясноНека разберар че не може да те използват ей така
![]()
Ако искаш да се почувстваш богат, просто преброй всички свои неща, които не си купил с пари.
Аз съм съгласна с всички мнения, които бяха написани преди моето =D>Чудя се само едно-ЗАЩО си позволявала това да се случва досега
![]()
![]()
И все пак поздравления, че си се "усетила" на време
Намери си по-достойни приятели, ама наистина ПрИяТеЛи
![]()
![]()
![]()
Успехчета
![]()
Първоначално написано от DeXtRoFeR
![]()
az otdavna sam se usetilaПървоначално написано от mid_get
Първоначално написано от DeXtRoFeR
OuT Of My LiFe,OuT Of My MiNd!OuT Of ThE TeArS ThAt We CaN't DeNy,We NeEd To SwAlLoW AlL OuR PrIdE AnD LeAvE ThIs MeSs BeHiNd...
dnes q izrqzah.prebirah se ot u4ili6te i tq se obajda.poznaite zakvo....da ida s neq nqkade si za6toto drugata e na daskalo.i ima6e smelostta da me pita za6to ne q vikam(vikam si az tq ili az ne q vikam)....kak sam mogla da gi traq tolkova vreme nz 4e i da gi za6titavam vmesto da za6titavam sestra si![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
=D>Първоначално написано от I_Love_Spaghetti!
![]()
![]()
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
според мен ги зарежии си потърси някои свесни :> дето не те използват.
Нещо романтично
http://www.metacafe.com/watch/1201728/love/
Macintosh: the computers for the rest of us!