(за темите на разговора ще въведеме термина Лампа-приятел,несексуален обект)
Та ето я и моята история....(за съвета не гарантирам че ще е добър )...та имаше едно момиче от моето училище което срашно мн харесвах...преди 6 месеца почнахме да си пишеме по скайп...оказа се че страшно много си допаднахме...но само като приятели ....(тя си имаше и гадже,но нищо,викам си "Ще се справя")...След 1 месец ме викна на кафе...след това на друго и т.н. и т.н....и все още си бях лампа...(понеже бях и дебил но тва е друг въпрос)...та на Нова Година се видяхме казах и кво чувствам бла-бла...и естествено отнесох оправданието:"Но аз те чувствам само като приятел..."...тогава решихме да останеме само приятели...и след това реших да се променя(Буаха(Не очаквам да ме разбереш, да знаеш през какво съм минал, колко сълзи съм излял, за да стана тва, което слушаш днес...такаа...творческо отклонение малко))...и следващите 3 месеца си ставахме все по близки и по близки...и все още бях лампа...тя беше най важния човек в живота ми...и аз в нейния...но просто лампа...постоянно бяхме по кафетата...постоянно бяхме заедно,но просто лампа...и преди 1 месец и акзах че "Не мога да продължавам така..бла-бла"...тогава тя заряза приятеля си(с който ходеха от 1 година почти) за да бъде с мен...уж осъзнала какво чувства и т.н...та хванахме се...и преди 2 дни...по скайпа...започнах да я разпитавм какво и е че нещо беше в кофти настроение напоследък...и дойде момента когато ми плесна че като че ли е било по яко като съм бил лампа...започна все повече да се задълбочава ситуацията...и към 3 часа през ноща я оставих да помисли кво ше правим...и на сутринта ме очакваше ест отговра"Еми мисля че има само 1 изход"...демек "Духай"...и така скъсахме..по скайп ...ходехме от почти 1 месец и пак и бях приятел ! ....сега ми обяснява вече 2ри ден колко мнгоо и липсвам и т.н...но съм си лампа...и тя много ми липсва и не мога да живея без нея но все пак да си лампа е по лошо май...та моят съвет...
Не ставай лампа за нищо на света !!!
Ще си изгубиш времето и живота... !
В моента наистина ми се иска да умра но е по добре от това да си остана "незадоволен"...
Не си губи времето...по добре постепенно намали отношенията си и я преодолей щото иначе ще ти е по зле... Късмет \/