- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- с презерватив ли да я отворя или без
естествено, че БЕЗ презерватив! Първият път не може да бъде С презерватив
Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!
ем при мене беше без![]()
и хич не ме боля.....ама ако в случая пича не мое да издържи- да си сложи гумаа!!!!!!!!
![]()
DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....
Не забравяй,че съществуват и гъбички,които се появяват и от лекарства,въпреки че е девствена.Пък и ти можиш да имаш нещо.Що трябва да си обменяте бацилите.Турни по-добре една гума.
dobre hora aide otivam da rabotita i posle she vi kaja kvo se e polu4ilo. Nali shte ste si tuk??? Ako iskate da razberete rezultata razbira se
Malko ne Sym SaglaSna, bez Shte mu e po leSno, obache ne trqa da miSLi Samo za Sebe Si- za tfa zadaljitelno S prezervativПървоначално написано от mi6enceto
![]()
D0n`T cRy F0r Th0s3 Wh0 n3v3R cRi3D f0R Y0u {F}
Твърдо със презерватив!
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
Айде бе?При мене първия как беше с презерватив,не ме боля и всичко беше ок а?Не ми разсъждавай така повърхностно,че ще вземе автора на темата да стане тати заради теб!Първоначално написано от barbie_†
![]()
![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
Ти не си наред! Как изобщо можеш да говориш така?Първоначално написано от barbie_†
s prezvativ e nai dobre...taka i momi4eto 6te e po sigurno spored men...a i predstavi si e bolna ot ne6to...ili pak ima nqkva infekciq...ili pak zeme 4e zabremenee...ni6to ne e sigurno....taka 4e po dobre sas 6tot posle da si ne biete i 2-ta glavite![]()
За света може да си един, но за някого ти си света!
а бе БЕЗ като за първи път !
НЕ С ГУМЕНА РЪКАВИЦА Я ОТВОРИ АМА Я ПОЛЕЙ СЪС СОЛНА КИСЕЛИНА ПРЕДИ ТВА ЧЕ ДА Я ПОРАЗШИРИШ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Еми като ги знам кви са нема да и стигне та добре ще да е да и уряса нещо по-голямо като патладжан напримерили най-добре да й връчи патладжана сама да се отвори
Тия се стремят да се отворят със всичко което е що годе цилиндричн
![]()
Тя на какво мнение е....Говорили си сте за това...Ако тя иска без..я разобеди...БОЛКАТА се търпи...според мен...дали "с" .."без"болката ще е еднаква...за това бъдете предпазливи...!!!
С ПРЕЗЕРВАТИВ
Тихо е, тихо е, тихо е
и стоя, и мълча пак в мечти.
Няма те никога, никъде...
Тишина, самота и звезди
Ако те е страх от кръв.. значи със презерватив.. ако те е страх от бебета.. значи пак със презерватив.. ако си тъп.. значи без презерватив!
Съгласен съм!Първоначално написано от koalka
Много ястно,че с презерватив.
1.Опасност от забременяване.
2.Болест.![]()
с пръсти
sys prezarvativ shte e po-bezopasno da ne zabremenee ..![]()
Kогато съм спонтанeн, когато се доверявам на интоицията си, обикновено успявам.Логиката обаче ме вкарва в неприятности.
priqtel4e problem 6te e ako q suble4esh i vidish 4e ima drujka, togava smelo hvani drujkata i q otvori da go eba!e sled tui shte ti 4estitim 4e si gei![]()
а бе човек, действай с пръсти... и аз така в началото си мислех че с оная работа трябва да отворя момичето, ама с пръсти не я боли толкова.. поне така си мисля![]()
S birena butilka.
zadaljitelno susssssss!!! verno 4e veroqtnosta da zabremenee e mn malka, no ne riskuvaite. e ako vi se dudurka bebe davaite bez,samo posle da ne pi6ete po foromite ''' bramenna sam ,nz si kvo'' pomislete malko predi da napraite ne6to ,za kvo vi e taq glava!
Първоначално написано от ™G-Baby™