- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Различните-един скандал
Първоначално написано от exploitedteen
Мен пък ме кефи, което не променя фактите, че няма как да избегне погледи и "специално" отношение от хората наоколо..
![]()
Ехо... Защитниците на човешките субкултурни права... Възмутените, къде сте?? Айде щото с експлоитед се разбрахме май... Искам да се сборя с някой...
![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
на мен темата като идея ми харсва, но това вмъкване,че такива неща стават само в България и ние сме най-задръстените определено ме дразни...
честно казано ми е писнали от тийнейджърчета, които се имат за голямото добро утро, ако навсякъде плюят родината си и се оплакват
На кой дявол? На мен ли?Първоначално написано от exploitedteen
![]()
п.п. А "Въведение в туризма" е най- скучния предмет... Все пак имам още 1 ден до изпиота, защо да не водя спорове във форум вместо да зубря глупости... От които зависи дали ще продължа да уча или не![]()
Първоначално написано от OtherDimension
Тез тийнейджърчета да отидат в някой малък град в Сащ... Аз ще дойда да гледам сеира...
Там ако ходиш по монокини на пкажа, те арестуват... Или родителите ти ,ако си на 10- щото и тогава трябва да си с цял бански...![]()
кога написахте по тая тема 6 страници бе....
да, това имах предвидПървоначално написано от rosskata
колко малко от тези пикльовци осъзнават точно обратното - такава свободия тука има на много малко места..
като си на 14 - кеф ти цигарки,алкохол, дискотеки до 3 часа
Ами аз по принцип съм много толерантен..но тоя определено е мнооо скаран с всякакви начини на обличане..взел е от тук и от там и се е получило нещо средно между..некъпано хипи,мъж с чорапогащи , рокер, абе направо неква пълна изгъзица!!!
Аз за кво мислите че не се кефя на никоя държава по на север от България..ъхх!Сега ще сънувам кошмари!![]()
![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.