.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    mrusna malka k***a!Eto zaradi takiva smurdqshti gnusni i dolni putki bulgariq nqma nikakvo budeshte.Mrete v kofite prognili bokluci takiva i ti i taq malkata sladurana i si4ki eblivi purdqlnici
    nqma6 predstava kolko si prav

Guest

Re: спах с едно момче до като гаджето ми пиеше с приятели

Цитирай Първоначално написано от дани14
    стана ми скучно, обадих се на един познат да пием кафе, приятеля ми през тва време си пиеше с приятели някъде и не ме взе с мен, било по "мъжки", аз малко се ядосъх пак и ми беше скучно и за това се обадих на момчето.
    с него излязохме малко, пихме там кафете некви, са както си му е реда при такива срещи и съответно после му пуснах, защото той много ме харесваше и ми каза, че ако би могъл да ми е гадже, нямало никога да ме изоставя сама.
    сега съм силно раздвоена, отделно офертирана, да го правя и с двамата и не знам кво да предприема. защото аз имам чувства към приятеля си и влечене към познатия.
    не знам просто към момента съм твърде много объркана
    posle ne vikaite 4e ne ste kurvi .. ..

Не е на 14

Колкото до разказа... Може и ебавка да е, но не е нещо абсурдно или рядко срещано. В такива ситуации ние нищо не можем да те съветваме. Ти си познаваш хората и си преценяваш с кого да бъдеш. Аз имам много ярки примери около мене за изневери и то от долни по-долни. Всъщност така се стичат нещата, че знам доста пикантни подробности около личния живот на всичките ми познати, просто защото наблюдавам хората нон-стоп. И ще ти кажа, че най-често момичетата са и с двамата. Предпочитат напрежението да не ги хванат, пред чувството, че е сбъркала с този и няма връщане назад. Така стоят нещата. Човека няма за нищо връзката и любовта. А изневярата е нещо, което си зависи от гледната точка. За едни е лоша, за други е добра.

БАСИ само ебавки пишете...
    Германски форум- задаваш въпрос и ти отговарят..
    Руски форум - задаваш въпрос и на теб ти задават...
    Български форум - задаваш въпрос и всички ти обясняват колко си тъп.

Фен Аватара на vde
    Град
    Виена
    Имаш глава на раменете използвай я и вземи решение - каквото и да е то ще е правилно за теб, а обиден винаги ще има!
    Aко не можете да пишете на български пишете на език, на който можете - английски, немски, руски, френски, японски и тн.

Супер фен Аватара на fenasf
    Цитирай Първоначално написано от DeXtRoFeR
    Iz onq den nqkoi be6e pysnal tema ''Imali K*vi Vuv Foruma''... mai ve4e ima otgovor na toq ?
    +1
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Супер фен
    Пуснато на: Пон Май 07, 2007 ... архиви,архиви

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си