- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- спах с едно момче до като гаджето ми пиеше с приятели
стана ми скучно, обадих се на един познат да пием кафе, приятеля ми през тва време си пиеше с приятели някъде и не ме взе с мен, било по "мъжки", аз малко се ядосъх пак и ми беше скучно и за това се обадих на момчето.
с него излязохме малко, пихме там кафете некви, са както си му е реда при такива срещи и съответно после му пуснах, защото той много ме харесваше и ми каза, че ако би могъл да ми е гадже, нямало никога да ме изоставя сама.
сега съм силно раздвоена, отделно офертирана, да го правя и с двамата и не знам кво да предприема. защото аз имам чувства към приятеля си и влечене към познатия.
не знам просто към момента съм твърде много объркана
еее ти пък кво като приятеля ти е излязъл с приятели има нужда момче е и ти ще поискаш някои път да излезеш с приятелки "по женски" и как ще се почувстваш ако разбереш че гаджето ти се е обадило на някоя и са правили секс докато ти си била с приятелки ... и сама си даваш отговор на въпроса към гаджето ти имаш чувства а към така наречения познат имаш влечение.Ти кое би предпочела чувствата или влечението ... сама си избираш![]()
Every second Chance begins with the firts step!
Нема лошо.От къде знаеш дали и той не е мущнал некоя!Такаче нема за кво да се притесняваш!![]()
Istinskoto 6tastie se postiga s mnogo muka taka 4e neka se radvam,4e me boli!!!)
Iz onq den nqkoi be6e pysnal tema ''Imali K*vi Vuv Foruma''... mai ve4e ima otgovor na toq ?![]()
![]()
![]()
![]()
|rTm|RaZgRaD.TeAm.#AwP_MaS7eR#PsIhO-MaN
ti si kurva s koito spi6 s nego hodi6 mnogo glupavo galeno dete![]()
![]()
![]()
You are Misleading and or Homosexual
к'во се опита да кажеш?!Първоначално написано от UnsTToPPaBBle
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Жалка картинка си ми курвенце малко...
Представи си ти как би се почувствала ако разбереш ,че приятелят ти му станало скучно и си поканил приятелка докато ти си излизала с приятелки. Курви колко щеш !!!
sorry ama si golqma razporetina sarbite ta 2 nevijda6 pisna mi i zaradi takiva kato teb 6te ni vikat na jenite 4e sme kurvi sram i pozor![]()
по-скоро да ги остави да я е*ат и 2матаПървоначално написано от ATAKABG
![]()
а може впоследствие да предложи четворка на приятеля си и с неговата 'любовница' (която сигурно и той крие в гардероба)... и всички доволни и щастливи![]()
Бедна, но мила
Нормална, но обсебена
Abe sk1pa avtorke kaji na kolko si godinki na 13 14 15 ? Kakvi sa tiq lapeshki istorii kato shte si s edin b1di si s nego do kraq kakvo hodish da si cheshes P*****A pri nqkoi dryg ? Priqtelq ti malko li lubov ti dade ? A ako razbere posle kakvo pravish ? Shte mokrish v1zglavnicite posred no6tite li ? Kakvo kato e izlqzal po m1jki moq fr s16to izliza i kakvo da ne s1m se Na***a s nqkoi dryg ?
там ти е грешката...Първоначално написано от sexy_sladuranka___
и ако съдим по името, което автора си е избрал (и което е измислено заедно с цялата история) е явно подчертано, че е на 14години![]()
Бедна, но мила
Нормална, но обсебена
Нещо по-тъпо не бях чувала.Я си признай,че си курве и да се свършва.Пък то какво ли има и да си признаваш - действията говорят сами що за човек си.
Не за вражда, за обич съм създадена!
au ti si gotina i me kefi6 no i si KURVAno li4no az bih praila kat teb makar 4e e kurvinsko davai i s dvamata
![]()
Ще ти го кажа кратко и просто искам предварително да се извиня за цинизма "Ти си една тъпа проста путка" правиш курвенски номера.
е при положение, че имаш гадже кое му е в реда на нещата да пуснеш на друг?
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Абе какво си тръгнала да се вайкаш,направила си го вече и това е айде като си почнала давай и с двамата сега ти е времето няма да имаш такъв избор като станеш на 50гпък няма да се жениш за някой та си тръгнала да мислиш,прави си густото и да не ти пука \
/
Обичам банкнотите да са с 4 нули,oбичам всичко лъскаво и скъпо,чу ли?Обичам дори когато ти ме мразиш,oбичам защото после пак в краката ми ще лазиш!Обичам да те гледам нагло в очите,oбичам когато за мене харчиш си парите!
Ако темата е сериозна мога само да кажа, че според стилът на писане си личи, че не си надарена с умствен потенциал дори и до нормалното ниво, а иначе смятам, че поведението ти е меко казано курвенско!
Mnogo grozna postupka ot tvoq stranaSpored men,ako naistina si imala nqkakvi 4uvstva kam priqtelq si ne bi go napravila!Kogato durji6 na edin 4ovek ne mu zabiva6 noj v gurba!
На колко си ако не е тайна?
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
qvno na 14 pone si pi6e![]()
дани14 аре като решиш тройка или четворка може да ми звъннеш КУРВО МАЛКА!![]()
![]()
курва си за мене ти ! и тфа не заслужаваш прятеля ти да те погледне курва самотана !
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mrusna malka kurva!Eto zaradi takiva smurdqshti gnusni i dolni putki bulgariq nqma nikakvo budeshte.Mrete v kofite prognili bokluci takiva i ti i taq malkata sladurana i si4ki eblivi purdqlnici![]()