- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Pravih sex ,a ginekologa kaza..
Да УБЕДЕНА съм че е на горе-долу толкова сантиметра.Ти добре ли си?На входа било?На баба ти хвърчилото.Учаа биология,не ми говори простотии.Като пишеш в тоя форум все едно много знаеш.Айде не говори простотии....ааааааааа.....Първоначално написано от `Death`Whore``
![]()
![]()
ami mojebi gonekologa e razbral no prosto ne e iskal da te porti pred va6te 6otty znae 4e 6te ima6 problemi
PraVi KaKv0T0 tRqBvA,PaK Da StaVa KaKv0t0 6t3 ! ! !Ne ISkaM Mn0g0 IskAm Vsi4k0 ! ! !
А при жените с плитки вагини къде се намира? Ако вагината е 10 сантиметра, значи той е в края И? И пак не ми обясни каква е логиката да е на 8 сантиметра навътре.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
глупости бе, 8-10 см навътре е шийката на матката.
девствената ципа е то4но на входа на влагалището, на 2-4 см навътре от най-издадените 4асти на вулвата(лабиите&клитора)
ако това беше свестен форум а не такава говорилня щях да ви пусна линкове.
у4ете АНАТОМИЯ и двамата! и стига си мерете оскъдните познания , смешно е
п.с. или може би заблудата на автор(кат)а на абсурдното твърдение произлиза от това, 4е мъжете оби4ат да лъжат жените относно това колко са 24 сантиметра.Ти научИ малко биология. Точно на входа е. Обясни ми каква е логиката да е на 8 сантиметра навътре!
Да УБЕДЕНА съм че е на горе-долу толкова сантиметра.Ти добре ли си?На входа било?На баба ти хвърчилото.Учаа биология,не ми говори простотии.Като пишеш в тоя форум все едно много знаеш.Айде не говори простотии....ааааааааа..... Shame on you Shame on you
с две думи- намира се на "една глава разстияние" навътре
вижда се с просто око и не е нужно да си цоол гинеколог, за да се сетиш да покриеш едно притеснено моми4е от родителския гняв.
spored men e nai-veroqtnotoПървоначално написано от Kalipso***
![]()