.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Супер фен Аватара на SpAcE_LaDy
    Град
    София // www.trancebg.com

Уффф.. тия пъпки от комариии.. ЛЕЛЕЕЕ

Аwе, слънчица, съжалявам, че ви досаждам, ама са адски мн се дразня тука н гнусните гадни комари.. ухапал/ли е/са ме и имам около 7-8 пъпки по кръста.. и адски мн ме сърбят и са едни грознииии.. да не ви казвам, ужас не, ами Ожас.. та искам д ви питам имате ли някава идея как да ги разкарам по-бързо, защото ако трябва д ги чакам д минаат.. особено както са от тая вечер.. има д си чакам сиг. половин месец, че д има време д минат, д остане белег и белега също да мине.. отврат..
    ще се зарадвам н някое съветче.. че направо не се търпи

Мажи ги с Алергозан.

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    ше ти остане белег,ако се дръгнеш като крастава.не ги закачаи и толкоз,бързо ше завяхнат.
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Супер фен
    Ами аз имах едно лилаво в шишенце като рол онче!И имаше голям ефектт,просто се мавех с него преди да изляза лятото! Дори сега го търсих да ти кажа марката ама не го намирам Ти потърси в аптеките
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Голям фен Аватара на malko mace
    Град
    edin izmislen sviat...
    Edin savet-parvo se otarvi ot komarite!Kupi ot onezi nechta protiv komari,zabravih im imeto-pahach go v kontakta i nikakvi komari ne priparvat!Ima i drugi sredstva,razni spreyove i tem podobni!Sachtestvuvat i mazila-ti se majech s tiah i nikakvi gadini ne te doblijavat!Chuvala sam,che lista ot ginkobiloba sachto darjat komarite nastrana!Kolkoto do veche sachtestvuvachtite papki-ne gi maji po-dobre s nichto-samo chte se razdrazniat!Zabravi za tiah i kolkoto i da te sarbi,ne se poddavay!Chte vidich kolko skoro niama da e ostanala i sleda!

Супер фен Аватара на SpAcE_LaDy
    Град
    София // www.trancebg.com
    Mерси за съветите.. Ми да, знам че има спрейове против комари, с които се пръскаш и не те припарват.. обаче вонят отвратително и то хубаво комарите няма д ме доближават, ама те и хората няма да ме доближават хахахха
    Ми тряа д си взема Райд ли беше за стаята, имам апаратчето, ама таблетки нямам.. а вече пъпки.. имам.. и са отвратително грозни.. направУуу.. Ожас
    А това рол-он че какво е? ама трябва д питам з рол-он против пъпки от комари ли?
    Миси з отговорите, златни сте.. въпреки че пъпките ми още си стоят хаха \/

Guest
    крем "Здраве" и още на следващия ден ще има само струп \/ \/ \/ \/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си