.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 58 от общо 58
    Голям фен
    Град
    Тук,там-ама къде и аз незнам
    Аз съм твърдо ЗА униформите,изказаните дотук мнения се покриват с моите,затова ще кажа на тези които са против само едно-В повечето случаи дрехите не показват стила ти,а парите на родителите ти;това че си с униформа не означава,че не можеш да й придадеш вид,който ти харесва,да добавиш някой аксесоар и прочие,стига наистина да знаеш как да го направиш,така мн лесно ще можеш да покажеш своя стил дори в училище.Има достатъчно свободно време през което да се обличаме както искаме и с каквото искаме

Искам някви готски униформи,ама мноо яки,а не някви забити такива. Да са с готини,разкроени поли,дълги до коляното,модел разперени...да са разчупени и семпла блузка. И освен това да са 2-3 тия поли и блузки,че да могат да се сменят. Абе общо взето иска ми се да има интересни униформи,ако въобще ще ги налагат.
    I step off the train
    I'm walkin' down your street again
    And past your door
    ...

Цитирай Първоначално написано от мацка от класа
    Искам някви готски униформи,ама мноо яки,а не някви забити такива. Да са с готини,разкроени поли,дълги до коляното,модел разперени...да са разчупени и семпла блузка. И освен това да са 2-3 тия поли и блузки,че да могат да се сменят. Абе общо взето иска ми се да има интересни униформи,ако въобще ще ги налагат.
    СЪщо тка и,ако може да са с панделки,да са розови..блузката да е с голямо деклоте,по възможност в сребрист цвят..а обувките..ми най-добре да са пантофи/розови/..пффф..ти добре ли си?

Може би ще да е яко с униформи.Верно,че ще приличаме на стадо...от една страна си губеш индивидуалността,но пък от друга-всички са равни.Не еднакви,а равни!

Ако униформата е готина ще я нося с удоволствие. Нямам нищо против.
    -_-

мацка от класа(..)
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Under_my_skin
    Цитирай Първоначално написано от мацка от класа
    СЪщо тка и,ако може да са с панделки,да са розови..блузката да е с голямо деклоте,по възможност в сребрист цвят..а обувките..ми най-добре да са пантофи/розови/..пффф..ти добре ли си?
    Мързи ме да се логна. Иначе-хич нямах това предвид,просто исках да кажа,че искам нещо по-разкрепостено,а ти какво ме изкара-че искам някви чалгарски-фешън униформи

Град
    40 Miles from the Sun
    Със или без униформи - все ми е тая...

vie iskarahte vsi4ki koito nqmat protiv da nosqt uniformi nqkakvi kompleksarki a tova ne e to4no taka , mislq 4e i ne vsi4ki sa naqsno kakvo predstavlqvat uniformite dokolkoto znam osven poli za momi4etata ima i pantaloni i uniformite sa saobrazeni s figorata na u4enika , az li4no ne sam protiv uniformite ako naistina ste hubavi 6te ste si hubavi i s tqh vse pak tova e u4ili6te

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си