.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Moderated: На 17 съм и ме пускат само до 21:00 навън

NA 17 GODINI SAM I ME PUSKAT SAMO DO 21:00 NA VAN.KAKVO DA NAPRAVQ?KAJETE MI...

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

Има много такива теми.. Което трябва да те води на мисълта, че ти не си единствената.
    Родителите са такива каквито сам си ги направиш. Нямаш явно волята и стремежа да йм покажеш, че вече си голяма.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Ми Вечерния час не стана ли 22:00 Кажи им поне до вечерния час
    Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
    My Face

Повече от фен
    Град
    i kvo kato mi e nepodhodq6t razmera na avatara :D

Re: Moderated: На 17 съм и ме пускат само до 21:00 навън

Цитирай Първоначално написано от sexy_lady_89_1989

7 точка от правилника!
    Начина е да говориш с тях! Само и единствено разговори помагат! От личен опит ти го казвам Обясни им, че ти е много кофти когато другите остават до по късно, а ти все трябва да се прибираш рано. Аз допълних и това, че като трябва да се прибирам по- рано няма кой да ме изпрати и за това трябва да пооставам до по- късно, за да мога да се прибера с някой И си спазвай винаги часовете, които са ти определили ваще- така ще видят, че може да ти се има доверие Успех.
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

Като за начало ще ти кажа само че не трябва мн рязко да действаш смисъл да си увеличаваш вечерния час постепенно Мене ме пускат до по късно кат кажа че няма с кого да се прибера ако съм например до еди колко си часа и че по-добре е да си дойда с другите Така до сега съм си издеиствала вечерен час до 11 на 15 г съм

ooooooo

i az sam taka na 17 god i do 21:00 ama nai kusno govorila sum s na6te xilqdi puti i te da da dobre drugiq put pove4e da ama ne .........stane li 20:30 kude si ??? s koi si?? aide nqma li da se pribira6???

Фен Аватара на Basketball
    Град
    Добрич
    qko ko
    Изморен съм да бъда, какъвто ти искаш да бъда чувствайки се толкова обезверен под повърхността. Не знам какво очакваш от мен. Тласкаш по принуда аз вървя по твоите стъпки.Всяка стъпка, която направя е поредна грешка за теб...

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    И аз познавам едно момиче, което го пускат само до 9...Споооооко...догодина ще те пускат. Притесняват се за тебе прекалено много...и аз го имам тоя проблем, но не ми викат, като се прибера късно. Е ще ми викат ако се прибера 3 часа все пак...
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Голям фен
    Поговори с тях и им кажи,че не ти е приятно само ти да се прибираш толкова рано..Притесняват се за теб щом го правят,но ти все пак си на 17,а не на 10....Аз съм на 14 и се прибирам към 12,а когато съм на дискотека да не говоря.Но предполагам живееш в голям град..
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Forslor
    Guest
    Явно немогат да ти имат доверие. Задай си въпроса : Защо?

Faktat 4e te puskat samo do 9 ne e tolkova tragi4en, sigurna sam 4e se slu4va na vsi4ki Vaprosat spored men e ne edinstveno v roditelite ti, a glavno v teb - zamisli se kakvo moje da gi podtikva da go pravqt i se opitai da promeni6 tova. Moje bi vse o6te te smqtat za malkoto im momi4ence ili da si predizvikala s ne6to tova tqhno povedenie. razberi 4e dokato ne im pokaje6 4e ve4e si golqma, otgovorna i 4e mogat da ti imat doverie i za po-kasen 4as, te nqma kak da razberat tova. a sam sigurna 4e ne go pravqt s lo6a umisal - nikoi ne vredi umi6lenoo na deteto si.
    uspeh!

Град
    Бургас
    Аз съм на 16 и съм до 10... не че се прибирам в толкова де... но все пак. Миналата година... си стоях и до 12-1 навън и нищо не ми казваха... сега се сетиха! Ба*ти и простотията!
    To live, is to suffer. To survive, that's to find meaning... in the suffer.

Guest
    A AZ SAM NA 16 GODINI I ME PUSKAT SAMO DO TOALETNATA (VANSHNATA DE). KAKVO DA NAPRAVIA? KAJETE MI...

Re: Moderated: На 17 съм и ме пускат само до 21:00 навън

Цитирай Първоначално написано от Butterfly^
    Цитирай Първоначално написано от sexy_lady_89_1989

7 точка от правилника!
    Начина е да говориш с тях! Само и единствено разговори помагат! От личен опит ти го казвам Обясни им, че ти е много кофти когато другите остават до по късно, а ти все трябва да се прибираш рано. Аз допълних и това, че като трябва да се прибирам по- рано няма кой да ме изпрати и за това трябва да пооставам до по- късно, за да мога да се прибера с някой И си спазвай винаги часовете, които са ти определили ваще- така ще видят, че може да ти се има доверие Успех.
    И аз така бих постъпила!
    Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си