- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- На 15 май
на 15 май няма да има градски транспорт....как ще ходите на даскало???аз лично нямам проблем щото ходя пеша на училище![]()
za6to nqma da ima?
za6toto 6ofiorite i batmanite 6te sta4kuvat![]()
Крака нямаме ли !?
Някои ги дели половин София от училището им![]()
тъкмо ще си имаш оправдание да не ходиш![]()
Освен ако не си зубър/ка.![]()
![]()
![]()
![]()
Ебати, не си ли идвала в София? Поне като се заяждаш имай представа за какво говориш.Първоначално написано от DqVoLcHe_Ot_RaQ
А сега по темата: От моя клас много хора няма да идват на този ден. Особено има две момичета, които са на час и 20 минути път, първо с метро, после с рейс. А и още 10-тина човека са на по 50 минути път от у-ще. Още по-добре, ако наиситна няма транспорт, може и да ни пуснат.
Аз иначе съм близо и и без това си ходя пеша /20 минутки ми е пеша/, ама така сме 4-ма човека само![]()
аХЬаХЬхАЬха на мен даскалото ми е на 40 мин п1т с тролей... значи без него.... ми.. няма да хоа на даскало... никав проблем...![]()
А за метрото информация?!![]()
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
На мен ми казаха, че и то нямало да работи. Ама не знам...
П.п. Маршрутки ще има.
Аз си ходя с маршрутко попринцип тъй че няма да имам преблемиОсвен може би, че ще бъде фуул... Ама ние може да се наговориме да не ходи никой на училище щото има хора, които живеят доста далечко...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Samo edno utochnenie- 'Vatmanite' e dumata.Първоначално написано от PuSSy CaT DoLLs
Първоначално написано от deem(unregistered)
![]()
![]()
![]()
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
mislj ,che ottuk pisheshtite sam edinstvennata ,kojto njma da ima problem ili njkakvo prepjtstvie na patj ,svarzano s otivaneto mi na uchilishte ,poradi prostata prichina che ne jivej v sofia...maina ...vie si reshavata dali da hodite ,moeto uchilishte se namira na 25 minuti pat i az hodj pesha,taka che pak otpada varianta da mislj za transport ...![]()
Davai vsichko ot sebe si vinagi,dori i na djvola!!!
Аз чух,че няма да се ходи и на училище.
АБЕ Я КАЖЕТЕ ЩО СТАЧКУВАТ ЧЕ НИКОЙ НЕ ЗНАЕ?!
Защото заплатите са им към 450 лв, а искат да им ги увеличат с 250 лв. Абе те бая и печелят отгоре като продават бензин, ама айде карай.