.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Ей такова нещо не ми се беше случвало. Дайте мнение

Здравейте драги! Аве незнам ама приятелката ми не харесва да я бутам по гърдите, още по зле, не обича да я целувам и там. Просто ми казва, че не и харесвало. Толкова страстна, а да не обича такива неща, аз де съм момче най-много ме кефи да подлудявам момичетата като ги целувам по гърдите а тя да не иска Дайте някакво мнение защо може да е така?
    Vseki moje da obicha, no ne vseki se chuvstva obichan!!!

Мен целуването по гърдите не ме възбужда, камо ли да ме подлудява. А мачкането понякога е неприятно, защото са подути...щом не иска, не иска и точка. На теб ако ти харесва, го прави, но не очаквай да умира от кеф - хората са различни!
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Guest
    mda...moje i da ne ti se struva normalno , no naistina nqkoi momi4eta ne si padat po tova...vseki si izbira koi na kogo kvo da ma4ka nali taka e sega...prejivei go

Не иска щото не иска Ти що не обичаш да ти мушат разни неща в гъзъ щото ти е неприятно нали?ем и на нея така

Ей направо някои хора ме сцепихте от смях . Ми 1во под мачкане не исках да прозвучи така, а по скоро погалване. Другото нали за което ми е странно е, че като съм бил с други момичета и като съм ги целувал по гърдите много им е харесвало, други са свършвали още преди дори да почнем да се клатиме и в крайна сметка наистина има различни хора с различни предпочитания

emi 6tom ne6te...zna4i ne i haresva...razli4ni hora razli4ni ideali nali nzae6
    За света може да си един, но за някого ти си света!

Цитирай Първоначално написано от cacegka_3a_cekc
    А на тебе харева ли ти?

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    Аз също не се възбуждам като ме целува по гърдите.Даже понякога се престарава,защото на него си му харесва,а аз седя и си гледам.. Но виж,да ми докосва,гали и целува гръбчето - обожавам..
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    Само една малка критика: "разни хора, разни идеали
    Иначе съм съгласен с изказването
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

Най-логичното обяснение е, че не иска, защото не и е приятно или не я възбужда. Щом ти е казала, че не иска, по-добре не го прави.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Guest
    Ебахти идеала - да мачкаш цици.

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Ми различно момичета-различни харесвания. Просто не я кефи и толкоз
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Супер фен
    Олее Моя приятел пък като ми смуче,лиже или стиска (нежно или зверски) циците...честно ви казвам мога да свърша в тия моменти!
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Супер фен
    Няма нищо странно, просто може би не и доставя никакво удоволствие и й е безразлично и за това предпочита да не го правиш.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от jony
    Само една малка критика: "разни хора, разни идеали
    Иначе съм съгласен с изказването
    =D>
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

Guest
    винаги първо се проверява да не е мъж
    сменяй Я

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    и мен не ми харесва да ми се пипат гърдите да ми се мачкат или целуват направо в този момент ми идва да фрасна приятелят ми

Град
    California...why not?
    хех ми въпрос на вкус, явно няма много нервни окончания там => не й е ерогенна зона... насочвай се в друга посока на юг от границата примерно хихихи
    Tuka ne6to banalno li trea da napi6a... hm da vidim mrazq oniq 12-godi6ni momi4enca, koito mn napereno mi zaqvqvat "Ku4ka sum i kfooo"... emi takova, mili4ka,... glupa4e si o6te

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Всеки е различен. Като не й е хубаво, няма да го правиш. Тя пък сигурно има други "специални места", които бившите ти са нямали. Съсредоточи се върху тях. Забрави гърдите.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Guest
    Що пък да е странно?!Еми и на мен не ми харесва особено много.На други места да,но точно по гърдите не знам....няма причина да се чудиш.Опитай се да я пипаш по местата,където наистина и харесва :P

ако е с малки гърди или просто има няк'ъв комплекс относно гърдите си... може и за това да не й харесва...да не може да се отпусне и/или да се притеснява...и просто да не изпитва удоволствие...
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Мега фен Аватара на koalka
    Явно там не й е толкова ерогенна зона.

Guest
    Много от момчетата, с които съм била са ме целували по ушите. На мен не просто не ми харесва, но ми е просто отвратително. Когато казах на единия, че не ми харесва, той беше страшно учуден. Мисълта ми е, че неща, които някои момичета намират за старшно възбуждащи, други мразят. Не се притеснявай, търси други горещи точки

Guest
    изчетох всички мнения, благодаря ви за информацията която ми дадохте. Наистина на някои неща много се смях, страшно забавен форум, колкото както някой беше написал по горе "насочвай се на юг" е тай де като се насоча наистина мацето много се рагорештява чак до полуда щом да ми смъкне кожата от гърба с нокти. Огън жена.

Guest
    а бре тигр4о, на теб приятно ли ти е някой да ти ма4ка зърната на гърдите? Ако да, зна4и си мазохист.
    това , 4е приятелката ти не оби4а да и ги целуват е странно, може да е заради някакъв психологи4ен или физиологи4ен проблем(ако е малка и сега и растат, нищо 4удно да са свръх4увствителни и подути, и да я БОЛИ като и ги пипаш)
    така 4е имаш опции:
    или да уважиш (не)желанието и , или да си намериш друга партньорка, която да има същите фетиши като тебе (ма4кането на гърди)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си