- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как се правят свирки? :( Хелп,само на 13 съм...
Аз не правя такива работи! Казах вечеПървоначално написано от Shmatko
![]()
Оф, боже... я си намери работа и си гледай уроците! На 12 години става свиркаджийка... тц-тц.... накъде върви света...
ama kogato porasne6 togava se interesyvai ot tiq raboti sq si xva6tai barbity o tivai da si pravi6 madji4ki ot trevi4ka i kal
Какъв приятен стил на писане. Без правописни грешки и на кирилица. Поне си грамотен.
xa paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kak se praaat to 4e ti doe ot vatre![]()
![]()
![]()
Тааа па в 5-ти клас ми праила свиркиПървоначално написано от malkoto_sladur4e
бити сметани таратанци таралежи на кънки.
Eventful past is everclear.
кат го лапнеш ще разбереш ама не си ли малка за тва![]()
Kur za vaze!!!
Точно!Първоначално написано от neverand
Мойте уважения, доказваш, че си момиче със самостоятелноо мислене =D> и щом си била самоука, значи всичко ти идва "от вътре", евала =D>, ти си мнооо ценен човек, дай Боже повече като тебе да ги има в Родината и да не ти пука от разни заядливи елементарни хорица, еей =D>Първоначално написано от malkoto_sladur4e
=D>
=D>
а ти па на колко си? на 6 или си на 7? "момиче със самостоятелно мислене" дрън дрън точно обратното иска да се направи на много важната и гледа чуждото мислене!!!
Тялом на 20, по акъл на 30, по душа на 10.Първоначално написано от Анонимко
malkoto_sladur4e е голяма работа!
Malka_sladurana ministur na zdraveopazvaneto!!! I mandat kato ministur na kulturata
![]()
!!! RIP
I never eat a pig cuz a pig is a cop
Това е третата тема, в която се обсъжда malkoto_sladur4e![]()
Толкова ли е важна, умна и заслужила това внимание?![]()
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
Важна и умна? - определено не бих казал това... ооо не.Първоначално написано от aniezina
ГОСПОДИ ПРАТИ ПОТОП НА ТАЗИ ЗЕМЯ И ТОЗИ ПЪТ МАЙНАТА МУ НОЙ, БЕЗ ДА ИМА ОЦЕЛЕЛИ!![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Ела да те пробвам щом си факирка ...Първоначално написано от malkoto_sladur4e
Тренирая на прахосмукачката![]()
Kur za vaze!!!
Темата тръгна в грешна насока, затварям я по т. 11.