Цитирай Първоначално написано от Neva mind
Охххх.... тя била дете... А вие с поведението си доказвате, че сте точно толкова колкото и тя!!! Даже малко по-доло... Ако иска ще прави и четворка с баща му и майка му на този 20 годишния!!! Това си е нейна работа, неин си е живота... И вместо да флуудите на всякъде кой какъв е и да се обиждате взаимно, можете да отговорите на темата подяволите Не съм аз тази, която трябва да го казва това, тъй като не съм модератор, нямам и желание, но тези индиви т.нар. модчета трявба да вземат мерки относно този проблем, защото е грозно отстрани да гледаш такива разправяници за глупости!!! Някой гост влиза и разглежда и вместо да се зарадва от хубави и смислени мнения написани на кирилица, ще гледа серир... НА ТОВА САМО ДЕЦА СЕ РАДВАТ!!!!
мали, "хубави и смислени".. в този раздел на форума..в тема за аналния секс!? смешно звучи.
Иначе наистина много жалко, че с всяко поколение става все по- зле, що се отнася да съзряването на тийнеджърите (и по-малките). Имам 1 дума с която да опиша това- "отвратително". Имам малка сестра и просто наблюдавам какви са децата около нея.. и като го сравня с това, което беше преди 10 години (когато бях на нейните години) се плаша.
какво чета?! "анален секс"..и какво ли още не написано от момичета и момчета по на 14-15 и по-малко сигурно. Ами деца, научете се като начало да пишете без правописни грешки, че през 1 пост гледам някакви нови думи измислени.
Не, че съм простив тези неща. ОК момичета, спете с момчета като станете на 14 години, но като си имате приятел сериозен и желанието за секс се появи. Ама какви са тия изгъзици?! "свършва ми в лицето/ устата", "анален секс".
ТОЛКОВА ли си нямате други занимания, че да се обличате като ку**и, да излизате с 6-7 години по- големи от вас и да мислите само за секс (кой ще прави секс по първи, какво е правил и как). Не говоря за всички естествено, но това виждам около себе си и с тези постове го потвърждавате.