.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    НОРМАЛНО ЛИ Е????
    Guest

НОРМАЛНО ЛИ Е?????????????????????????????????????

Въпрос отправен само към момичета...

При мен менструацията протича само 4 дена.Преди и повреме на ден имам болки.2 и 3 имам кръвотечение ,но на 4 започва да ми спира.На 5 съсвем малко.Така е от много време....но през първата година ми имах цикъл 7 дена.
    НОрмално ли е...

Ами според мен е нормално, но ако искаш се консултирай с лекар.Ако спортуваш често няма как да ти държи 7 дни, но ако не спортуваш незная.Може би е от многото хормони през пубертета.А всъщност на колко си ?

Guest
    ПРОБлема не е че ми държи 7 дена...а че ми свършва много рано на 4 ден...
    Ами на 17 съм...и така е от много време сигурно има 3 години...но винаги съм се чудила,защото при всички останали...е по дълго....ДАли може да имам някакъв проблем.

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Аз не виждам причина да не е нормално. На мен ми идва два дни (нормално/средно течение), на третия адски малко, после нищо няма. Всеки месец ходя(или до април поне ходих) на гинеколог и не ми е казвал, че това е анормално.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Супер фен Аватара на pinki
    Оф и аз съм така! Значи 1 ден преди да ти дойди те наболява стомаха после като ти дойди пак те боли стомаха (през 2 и 3 ден)на 4 ден все едно ВЪОБЩЕ не ти е идвало и на 5 ден се оттича Аз съм на 16 ..... наистина е странно,защото и на мен преди ми беше по 6-7 дена
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Guest
    ThePainIsReaL
    ти самата усетли промяна в МЦ след като си започнала полов живот?

Spored men e normalno- i moqt e 4-5 dena
    pri vSqko momiche e razlichno ii dam, vSe pak ako Se priteSnqvash otidi na lekar toi Shte te uspokoi nai dobre
    uSpeh
    D0n`T cRy F0r Th0s3 Wh0 n3v3R cRi3D f0R Y0u {F}

Н...ли е..
    Guest
    БЛагодаря много....за съветите

Супер фен
    Спокойно, нормално е. Аз съм по същия начин и много се радвам, за което И гинеколога ми е казвал, че нямам никакъв проблем. Просто всеки организъм е различно устроен, и оттам се получава така, че на едни им върви например по 3, на други по 7 дни и така.

Guest
    При мен е по абсолютно същия начин.Вече ми се е нормализирал.Напълно нормално е.Няма от какво да се притесняваш..

Guest
    И аз съм на това мнение

Защо пък да не е нормално. Не знам на колко години си, но предполагам, че вече имаш редовен цикъл. Няма защо да се притесняваш.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Guest
    Както вече казах На 17 съм...почти 18....

napalno normalno e i na men mi e taka nqma ot kakvo da se pritesnqva6
    За света може да си един, но за някого ти си света!

Мега фен Аватара на koalka
    Нормално е, защо не?Менструацията протича от 5 до 7 дни.

Град
    ЗаГуБеНа в БеЗмЕтЕЖнОсТта...
    Да,така е

Тихо е, тихо е, тихо е
    и стоя, и мълча пак в мечти.
    Няма те никога, никъде...

Тишина, самота и звезди

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    При всяко момиче е различно. На мене ми е точно 4 дни, като на 4-тия вече ми е почти спряло. Първия ден или съответно нощ умирам от болки. С повечето фрс, с които сме споделяли ми завиждат, че ми е толкова малко щото на повечето им е поне по седмица. Всичко си зависи от самия организъм, а ти нямаш повод за притеснение- съвсем нормално е.
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    Доколкото зня, има девойки дето им е по два дена. Така, че колкото по-малко, толкова по-добре. Можеш само да се радваш
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

Re: НОРМАЛНО ЛИ Е?????????????????????????????????????

Цитирай Първоначално написано от НОРМАЛНО ЛИ Е????
    Въпрос отправен само към момичета...

При мен менструацията протича само 4 дена.Преди и повреме на ден имам болки.2 и 3 имам кръвотечение ,но на 4 започва да ми спира.На 5 съсвем малко.Така е от много време....но през първата година ми имах цикъл 7 дена.
    НОрмално ли е...
    Нормално е. И аз съм така,даже ходих на генеколог,че се бях притеснила и си мислих,че това не е нормално.Но ми казаха,че е напълно нормално.Споксиии :P
    Да обичаш-значи да страдаш,да нямаш минута покой...Колко тежко е да знаеш,че този,когото обичаш никога вече няма да бъде твой.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си