.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26
    Guest

засичали са ва докато правите секс

На някой да му се е случвало да го засекът техните докато прави секс. Аз лично съм правила секс докато майка ми е била в другата стая, но доколкото знам нищо не е разбрала.

Моите родители май не са Неговите обаче със сигурност са ни засичали.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Ахах веднъж бяхме у тях и баща му видял долу на входа маратонките ми и му се обажда по телефона да му занесе накакви ключове и предполагам си е помислил че правим нещо но гледахме само филм
    Every second Chance begins with the firts step!

Град
    ЗаГуБеНа в БеЗмЕтЕЖнОсТта...
    Мойте родители не са ме засичали...по простата причина,че не сме го правили в нас и те не го познават.Спала съм в тях...и сигурно техните..знаят...но не са ни хвашали в крачка...

Тихо е, тихо е, тихо е
    и стоя, и мълча пак в мечти.
    Няма те никога, никъде...

Тишина, самота и звезди

Huh i naS ne Sa ni hvaShtali za Sega, obache ponqkoga Si miSlq kakvo li Shte stane akooo nqkoq Sutrin naShte Se priberat nenadeino ii ni hvanat dvamata v legloto... ujaS..ne mi Se miSLi napraU... :\
    D0n`T cRy F0r Th0s3 Wh0 n3v3R cRi3D f0R Y0u {F}

Мега фен Аватара на koalka
    Не са.

po princip si jiveq sama(maika mi e postoqnno nanqkade a tati v dr darjava)vinagi go pravim v nas ama do sq nikoi ne nie xva6tal.e dano ne ni xva6tat 4e nz 6te se mn

родители - не са ме фаштали, ма един път братът на една моя стара приятелка ни фана в крачка но си излезе тактично човека =D>
    Слабите се стремят към порядъчност, силните владеят хаоса!

Мойто родители и да ме засекът нема да е трагедия ше се напраат,че нищо не виждат \/

Ха стига е...............................
    Бе преди много време.. докато бях млад.. майка ми намираше презервативи ала бала в джобовете ми.. надали мисли, че ги използвам за надуване.. иначе не са...

И не си мислете, че като не са ви го показали, че не знаят кфо праите..

Супер фен
    Не са ме засичали, но са ме прекъсвали...

Брат ми ни е хващал.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Правил сам секс с пр-ката си докато баща ми е бил в другата стая е човека неможе да не се усети след като се чува лашкане и скърцане на легло.
    † 2pac ReSt In PeAcE † \\// My Nigga

http://WwW.impulse.bg/Luna71c

Град
    РЮАР
    Ми родителите и май не са, но брат и с1с сигурност защото беше на 2 метра от нас... беше на компют1ра играеше си - ние отзад на леглото.. а моите не са..

ми не.....досещали са се 100000%...ама си траят...няма ми се месят..
    DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Не ми се е случвало някой да ми влезе в стаята по време на секс, а и чукат като знаят че не съм сам. Инъче и снимки съм правил докато майка е в другата стая. Пък вечер всички като са си у нас...пак

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Правили сме 2 пъти, когато е била майка му и 2 пъти баба му. Общо взето сме тихи в такива случаи, а и те са достатъчно тактични да се затворят през 2 стаи!

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Ами... ние почти всеки път си го правим, докато техните са в тях. Какво толкова, нали сме сами в стаята, а пък хората са достатъчно тактични и разбрани, за да се усетят и да не досаждат...

Иначе бащата на бившия ми беше нахълтал в стаята, докато бях върху него... Няма да ви описвам как се почувствах. Потънах в дън земя. Това със сигурност беше един от най-ужасните моменти в живота ми

Guest
    Много важно кат ви видят.Все едно и те не са го праили некога :P
    Най-много да ми кажат Брао синее и да си излезнат

Guest
    ei na nqkogo ako my se sly4valo da razkaje

На мен ми се е случвало да ни видят неговите родители по точно майка му зашото баща му мн често пътува но не беше кой знае какво нормално е но това не беше най-лошото един път пък един негов приятел беше дошъл направо ужас бях мн стресирана и после сигурно 1 година не съм го поглеждала
    Правя го само с най-добрите

Гласувай за мен в hotco.eu

Guest
    хаха мен също ми се е случвало :P

Голям фен Аватара на Devilka
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    хаха мен също ми се е случвало :P
    хаха това бях аз... тааа и на мен ми се е случвало кофти ситуация...

Град
    Варна
    Не са,ама за малко остана,пък и те се досещат сами.
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

Веднъж баща ми ссе намъкна в стаята тъкмо като бяхме приключили. Бяхме чисто голи под одеалото, поприбрахме дрехите, но не знам дали не са се виждали, а и бяхме угасили лампата. Освет това имаше една тухла на капака, през който се влиза (бяхме на тавана) Той влезе, изля една кофа вода в разширителния съд, и излезе. Пита само "Вие ли сте угасили". Не знам дали се е усетил какво сме правили преди да дойде.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си