.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Guest

За лакътя на ръката...?

тъй като идват топли дни и ще трябжа да се обличам с тениски можете ли да ми кажете тва 4ерното как да го махна.мажа го след баня да се омекоти но кирта пак остава.предполагам че е от чиновете като се подпирам..

Мега фен
    Град
    София
    Попринцип винаги ,като си опъне ръката човек и на лакътя му се набръчква леко кожата и придобива малко по-тъмен цвят...не мисля,че това е проблем..! не че и ти много си опесала какво имаш в предвид...
    [size=7][b][u]fosse cos

Голям фен
    хора и аз имам нещо такова на лакътя гаднооооо като мъртва кожа ли какво е някво таковаа как да го махна
    Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?

Цитирай Първоначално написано от sun13
    хора и аз имам нещо такова на лакътя гаднооооо като мъртва кожа ли какво е някво таковаа как да го махна
    и аз имам малкооо кажете нещо
    Не се прави,че ме обичаш...не се измъчвай да отричаш...не си осъден да оставаш...ти решаваш!

Мега фен
    Град
    София
    енене вие сте просто уникално прости
    [size=7][b][u]fosse cos

Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    енене вие сте просто уникално прости

xaxa kak gi poruga
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си