.

Виж резултатите на анкетата: за или против

Гласували
56. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • за

17 30,36%
  • против

35 62,50%
  • нямам мнение

4 7,14%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43
    Супер фен
    аз съм против ползването им от мен
    за другите ми е все тая

Guest
    mnooo narkomani v toq forum brat

твърдо против..губене на време

Град
    Narnia
    Против съм естествено!Не е редно!

Мисля,че доста време бях ЗА...време е да се поспра малко и да се поогледам.направих го....и не сгреших,едва ли някой ще ме послуша,но дано и вие се огледате малко А гласувах ПРОТИВ наркотиците
    НеСъМ ЛюБоВтА тИ еДиНсТвЕнА, нО тРуДнО щЕ Ме ЗаБрАвИш! ЗаЩоТо СъМ Мила, НепоКориМа И ИсТиНсКа! ЗаЩоТо МиНаВаМ пРеЗ дНиТе тИ и пАлАвО тЕ пРивЛичаМ, НадНичаМ ХлАпАшКи В оЧиТе Ти.. На НиКоЯ нЕ ПриЛичаМ!ВеЧнО ЗаБъРзАнА И.. НеПРиЛиЧнО ЩаСтЛиВа!!!

Цитирай Първоначално написано от NoTaLoNe
    Мисля,че доста време бях ЗА...време е да се поспра малко и да се поогледам.направих го....и не сгреших,едва ли някой ще ме послуша,но дано и вие се огледате малко А гласувах ПРОТИВ наркотиците
    Ц ц ,ти па кога си се поогледала,не е за вярване. До преди няколко дена друго ми говореше.
    Хората са жестоки и безмозъчни същества,които унижожават всичко около себе си,за да изживеят краткия си и безличен живот.

Цитирай Първоначално написано от Tazuma_girl
    Цитирай Първоначално написано от NoTaLoNe
    Ц ц ,ти па кога си се поогледала,не е за вярване. До преди няколко дена друго ми говореше.
    Поогледала съм се да,това,че ти не си разбрала е отделен въпрос.
    Така,че не коментирай нещо,в което не си сигурна
    НеСъМ ЛюБоВтА тИ еДиНсТвЕнА, нО тРуДнО щЕ Ме ЗаБрАвИш! ЗаЩоТо СъМ Мила, НепоКориМа И ИсТиНсКа! ЗаЩоТо МиНаВаМ пРеЗ дНиТе тИ и пАлАвО тЕ пРивЛичаМ, НадНичаМ ХлАпАшКи В оЧиТе Ти.. На НиКоЯ нЕ ПриЛичаМ!ВеЧнО ЗаБъРзАнА И.. НеПРиЛиЧнО ЩаСтЛиВа!!!

Аз лично, мога да кажа, че наркотиците са ми дали моменти и усещания, които по никакъв друг начин не съм изпитвала, а не мисля и че ще изпитам някога пак!
    Вече не се друсам и съм много доволна от себе си Ако сега можех да върна времето назад, бих се отказала от удоволствията на наркотиците, ЗАЩОТОТО МИ ЕБАХА МАЙКАТА НА ЦЯЛАТА ПСИХИКА!!!

Цитирай Първоначално написано от bloodybaby
    Аз лично, мога да кажа, че наркотиците са ми дали моменти и усещания, които по никакъв друг начин не съм изпитвала, а не мисля и че ще изпитам някога пак!
    Вече не се друсам и съм много доволна от себе си Ако сега можех да върна времето назад, бих се отказала от удоволствията на наркотиците, ЗАЩОТОТО МИ ЕБАХА МАЙКАТА НА ЦЯЛАТА ПСИХИКА!!!
    евала явно имаш много силна воля! да ти кажа ако наистина си се ДРУСАЛА в буквалния смисъл на думата,то тогава ... ти си една/един на 100 ....

евала явно имаш много силна воля! да ти кажа ако наистина си се ДРУСАЛА в буквалния смисъл на думата,то тогава ... ти си една/един на 100 ....
    Зависи, какво имаш в предвид наистина и буквално!
    бях се докарала до там, че не знаех, към какво съм се закачила, важно беше постоянно да съм на линия, какво друсам беше маловажно - всичко което докопам!
    Определено не ми беше лесно да спра и ми отне време, все още си спомням от време на време вкуса на дрогата и си мисля, как ли ще е ако и сега се прасна...обаче като ми минат такива неща през главата, просто поглеждам сина си и забравям

Цитирай Първоначално написано от bloodybaby
    Зависи, какво имаш в предвид наистина и буквално!
    бях се докарала до там, че не знаех, към какво съм се закачила, важно беше постоянно да съм на линия, какво друсам беше маловажно - всичко което докопам!
    Определено не ми беше лесно да спра и ми отне време, все още си спомням от време на време вкуса на дрогата и си мисля, как ли ще е ако и сега се прасна...обаче като ми минат такива неща през главата, просто поглеждам сина си и забравям
    мм ти на колко години си?Ами исках да кажа ако си била много зависима(амфети,кокаин,мор ин,хероин,лсд,екстази...и всякакви други подобни наркотици)то тогава както казах вече ти си една на...не на 100 на 1000!!!И едно съветче...тъй като разбрах,че имаш син...помисли си първо за него и след това прави останалото,което си мислила =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> бравос

Цитирай Първоначално написано от "NoTaLoNe
    мм ти на колко години си?Ами исках да кажа ако си била много зависима(амфети,кокаин,мор ин,хероин,лсд,екстази...и всякакви други подобни наркотици)то тогава както казах вече ти си една на...не на 100 на 1000!!!И едно съветче...тъй като разбрах,че имаш син...помисли си първо за него и след това прави останалото,което си мислила =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> бравос
    На 23 съм в момента - дано не изглеждам много стара
    Хероин само съм пушила чат пат, и съм шмъркала в разни миксове.Венозно или пък шмъркане само хероин, доколкото ми е известно не съм приемала Морфин не.LSD съм взимала няколко пъти, но след като ме вкара в супер гаден филм, реших, че май не е за мен.Имам в предвид - при LSDто е много важно каква ти е психиката в момента.Амфети, екс, пико...+ неща, които дори не съм знаела какви са съм взимала много и постоянно.Винаги примесени и с разни аптекарски истории, с които между другото започнах.
    Кока общо взето по - рядко, единственно заради цената и.Общо взето се придържах, към сравнително леки наркотици, но ги друсах постоянно и в огромни количества.Когато реших, че ще спирам,бях толкова зле, че не можех дори да мисля.В последствие попрочетох малко повече и разбрах, че това било абстиненцията
    Обърнах сериозно на алкохол, като спирах дрогата и на болкоуспокояващи.
    Бих казала, че да спреш е трудно, в някой случаи ужасно трудно, но свободата която получаваш спирайки дрогата си заслужава А и ако аз лично не бях спряла, нямаше да го има сега моето синче,най - вече защото и мен нямаше да ме има - винаги прекалявах!
    Надявам се никога да не посегна отново, дори веднъж!И го желая на всеки, който е спрял или се опитва да спре с наркотиците

Ами ти нали знаеш,че повечето наркомани завършват със самоубийство или (защото всеки наркоман стига до една определена граница в която осъзнава,че иска да спре,но не може) отиват в комуни(било то доброволно или насилствено)което е много лошо и много ... мъчително...малко хора издържат и на стреса и на всичко...дори и комуните не помагат.Мнозина от тях след като излязат отново продължават или се самоубиват ... което е много гадно.Аз лично пушех и бях взимала амфети...усещах просто как потъвам малко по малко...както и да е от половин година не съм пипала амфети,а трева от... две седмици само,че преди тея две седмици не бях пушила 2 месеца... оф да ти кажа честно..нищо не ме спира да започна отново и то не само с трева...но сега се чувствам...много добре...даже бих казала ,че без тревата се чувствам...идеално ха макар,че не отричам,че ми беше хубаво като си бях във филма

Много жалко, е че много млади хора(аз също се имам за млад човек )посягат на живота си след или по време на психозата предизвикана от наркотиците.И досега не ходя с потничета и тениски, защото следите ги има и се виждат...
    Комуните според мен са гола вода и рибки в джобовете.Колкото хора са се оправили там, толкова и не са успели.
    преживяванията, които съм имала под въздействието на наркотиците, знам няма да получа с нищо друго, но това, което получих след като спрях определено беше повече отколкото очаквах от живота.Всъщност и досега някой мои приятели питат пак ли съм започнала да се друсам - забавлявам се и лудея все едно съм друсана, но без стимулантите.Научих се да се отпускам и да се забавлявам без тяхна помощ, което адски много ме кефи.Научих се да медитирам, а усещането по време и след медитация е супер
    От дрогата смисъл няма - все някога човек спира доброволно - сам стига до изводите, че до нищо добро не води, или насилствено - имам в предвид смъртта.Това обаче са си мои разсъждения и не мога да твърдя, че съм права.
    Гадното на дрогата, което винаги ме е дразнило, включително и когато употребявах е, че колкото и висок връх да стигнеш, все в един момент падаш.МНооооого гадно.И или трябва пак да се надрусаш или да тъпееш.Брррр
    Ако се чувстваш добре без стимуланти, има ли смисъл времето да минава с тях?Вредите които причиняват са сериозни и дълготрайни въпреки, че не го знаем и не го мислим докато ги употребяваме.Скапват психиката неусетно и водят до лудости неприятни най - вече на този, който ги употребява!
    Ох, сори дълго стана, дано не съм отегчила никого

И аз съм на това мнение,че можеш да си направиш веселото и без да се друсаш или употребяваш някакви наркотици...но за жалост малко хора са на мойто мнение Колкото и да е ... колкото и (сори за израза ама си е така) тъп чоек да си пак можеш по някакъв начин да си го направиш така както на тебе ти харесва.Аз съм си направила избора и сама за себе си знам,че той е правилен и знам,че много хора може да се смеят на това което пиша,но сие така.Както знам,че тези които сега в този сайт си мислят,че са голямата работа,като взимат тия"гадости"...след време пак ще пишат тук(ако още имат сили за това) и ще си мислят"защо ли не спрях на време" или нещо такова...ем извинявайте много ама онзи ден видях един по улицата(беше мноооого надрусан)върви сам и се смее и скача някакъв...това е мъж над 23 години(бил е приятел на приятеля ми ха и от там знам)...честно...призля ми Само,че малко хора на мойта възраст мислят така....и това поколение и изобщо ВСИЧКО ОТИВА ПО ДЯВОЛИТЕ....

Град
    Варна
    Ъм...ЛС?Skype?Каквото и да е, само не превръщайте темата в диалог...

...

Съжалявам, просто днеска настроението е кофти.
    И все пак-недейте да рисувате толкова апокалиптична картина на света. Погледнете през прозореца-птичките пеят, слънцето блести, небето е синьо...
    А 90% от случайте няма да забележите нищо, ходещо по дяволите .
    Така че...cheer up ,както се казва.

PROTIV !!
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Цитирай Първоначално написано от Kre4etalo
    Tvurdo protiv.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си