- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Moderated: Искам да ми дадат повече пари за екскурзията
На мен за 3 дена ми дадоха 50лв и аз си зех 5 от моите....но върнах 10лв...пък толкова като те е срам кажи,че носиш 60лв,но няма смисълЕдва ли някой ще тръгне с 100лв, не ги слушай какво говорят
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Според мен сте мнооооооооого разглезени. Осъзнайте се! Какво, като ще спирате еди къде си? Носете си храна от къщи, няма нужда в саковете да си влачите всички дрехи и да карате другите да ви ги носят после.
Бтв, моите джобни за 1 месец са 50-60 лева. Е баси богаташите сте.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
И ти пък ще кажеш че ще ти бъркат в портмонето да гледат колко пари имаш!!!Пък и за три дена 35 лв са напълно достатъчно,че ако не са и много!Пък и плюс това майка ти и баща ти едва ли са милионери,че да ти дават за 3 дена 100лв!!!Пък и кво толкова ти пука че другите имат повече пари- ми да си имат,трябва да си доволен от това което имаш!!!![]()
35 лева за АБСОЛЮТНО достатъчни!!!Вие на екскурзия ли отивате или да се надпреварвате кой най-много пари е измъкнал от техните???Тва е много тъпо!Незнам просто как не ви е жал за родителите.А кой нормален такъв ще даде на детето си за три дни 100 лева???
Накъде отива този свят???
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
Аз като съм ходила по екскурзии за 3 дни са ми давали мах. 40 с уговорката да върна някой лев ако остане! Я се стегни, благодари се, 4е те е пуснала и ти дава 35 лв.!!! Тва да не са малко пари! Мани ги тея с 100лв. и аз съм имала такива съу4еници, пък не съм си изкарвала по-зле от тях!
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."