- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- искам да пишка върху мен
Значи проблема ми е следния : искам да накарам моята приятелка да пишка върху мен , но ме е страх че ще ме помисли за откачен и/или извратен![]()
Просто страшно се възбуждам като си я представя как ще клекна под нея ....тя ще си вдигне едното краче на горе.....срамните и устни ще се разтворят......и от малката и дупчица ще шурне урината и ще ме намокри целия.....само като си представя тази картинка и се надървям,дори в момента съм възбуден.....
Има ли други като мен или наистина съм извратен![]()
Темата не е ебавка,знам че ще я заключите но поне ми кажете дали има други като мен плсссс,наистина не се ебавам![]()
няма
ти си изрод
що не пробваш да се опикаеш сам ?
![]()
Vie kato ot nqkoi psiharski film se izvudihte - Bolni mozuci!!!!Първоначално написано от ХодещСъвет
![]()
Tva ne e izvrateno mi napravo bolest ! Bahti ujasa
![]()
Първоначално написано от Seizure of Power
![]()
![]()
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Офф не си единствен - имам един приятел който ми е казвал че много го възбуждало и даже ме караше да пикая върху него![]()
ама аз![]()
![]()
Само кислород искам за да мога да дишам,
само път свободен искам за да мога да тичам,
само една надежа искам свободен да пея
и една марихуана да се смея
Що не я накараш да ти се изсере на лицето да и ядеш говната и да и пиеш пикоча или просто да и оближеш косматия оклепан гъз извратено ненормалник![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
А що да не ти пусне и едно секси лайненце в устата...![]()
Мани че лаиненце ами и секси а?Първоначално написано от Shmatko
![]()
![]()
ti ne si izvraten pi4 ti si umopomra4en. shto ne q bodnesh na zadna v duparata i posle ne q 4uknesh leko po bybrecite![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
BEZ KOMENTAR..
Dam izvraten si! sled kato si predstavqsh kak klqka i pikae vurhu tebe... predstavi si kak klqka i ot kafqvata i dupka izliza edno laino...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
vuzbujdashto a?
![]()
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Ръгай навътре докато стигне до бъбреците и може да и се допика![]()
![]()
Е да ти пикам на фантазийте.![]()
![]()
![]()
Не се ебавай с Бай Брадар щото ша сляза и ща изплющя!!!
Ай гласувайте че да взема да изгоня някой от къщата.
казва се кафявата точка, и не излиза лайно от там, а едноока змия... ссссссссссссс....Първоначално написано от Adwokat
мисля, че някои тука твърде мн филми са гледкали... за мен лично това си е откровено ГНУСНО и не виждам ни6то възбуждащо в него...
Tuka ne6to banalno li trea da napi6a... hm da vidimmrazq oniq 12-godi6ni momi4enca, koito mn napereno mi zaqvqvat "Ku4ka sum i kfooo"... emi takova, mili4ka,... glupa4e si o6te
човек, обмислих нещата
ако толкова държиш да те опикават, с радост бих чурнал в/у извратената ти глава
![]()
Abe hora vii v red li ste vaob6te??![]()
![]()
Любовта е хубаво нещо, но в повечето случаи те преебава....
Много сте ограничени всички,аз редовно пишкам върху приятеля ми и то не защото аз искам а по негово желание,и освен тва не пикая някви мръсотий и гадости а цял ден преди товя пия смо вода и то няма нищо гнусно.....много му харесва,нз защо така реагирате,и други момчета съм чувала да казват че им харесва.....
Още сте недорасли за такива неща...малки сте просто....и аз съм пишкала върху момче,и страшно мноо се беше възбудилпък и как може да осъждате фантазийте на други хора и да се подигравате ?!
Ей така, можем.
Нищо не ни спира.
А и тоя с фантазията да ходи да я казва някъде където няма толкова много недорасли, непълнолетни и много депресирани.Правете каквото си поискате, ако искате си серете в устите.., само не ми се обяснявайте. Това си е за вас си. Всеки сам си решава.
Пак казвам - не тук е мястото за такива "изповеди".![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
всъщност е много лесноПървоначално написано от Анонимко
пикльовци такива![]()
Ман фани се прегледай некаде ПЛС !!!
Бе я си представи че ги събира в камерата и по време на секс си ги размразява и с емаже с тях...Първоначално написано от Schnitzer
![]()
Ти серем в устенцатаПървоначално написано от Анонимко
![]()
И коо, чиста пикня а? Я кажи баце дека пикаш у леглото или?![]()